Τελείωσε το Remote Working για Αμερικανούς εργάτες;

0
56
AdobeStock 419418514
© BullRun / Adobe Stock

Επιφανειακά, τα στοιχεία εργασίας εξ αποστάσεως φαίνονται καλά: το 35% των εργαζομένων στις ΗΠΑ με δουλειές που μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως εργάζονται συνεχώς από το σπίτι, σύμφωνα με νέα δεδομένα από Pew Research Center.

Ωστόσο, όταν εξετάζετε τα στοιχεία, αποδεικνύεται ότι αυτό είναι μόλις 7% υψηλότερο από ό,τι ήταν πριν από την πανδημία και τον Ιανουάριο του 2022, το 43% των εργαζομένων έκαναν τη δουλειά τους από το σπίτι, με το ποσοστό ακόμη υψηλότερο στο 55%. τον Οκτώβριο του 2020.

Για πολλούς Αμερικανούς, φαίνεται ότι η εποχή της δουλειάς από το σπίτι έχει τελειώσει, με μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon, η Salesforce, η Disney και η JPMorgan να εκδίδουν εντολές επιστροφής στο γραφείο (RTO) στο προσωπικό.

Σε ισχύ από τις αρχές Μαΐου είναι η πολιτική RTO της Amazon. “Θα πρέπει να επιστρέψουμε στο να είμαστε μαζί στο γραφείο τις περισσότερες φορές (τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα)”, έγραψε ο CEO Andy Jassy σε μια ανάρτηση ιστολογίου προς το προσωπικό τον Φεβρουάριο.

Στη Disney, ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger είπε στους εργαζόμενους ότι από τον Μάρτιο, κάθε μέλος του προσωπικού που εργάζεται «με υβριδικό τρόπο» θα πρέπει να βρίσκεται πίσω στο γραφείο για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.

Το σκεπτικό του Iger είναι ότι, «Σε μια δημιουργική επιχείρηση όπως η δική μας, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ικανότητα σύνδεσης, παρατήρησης και δημιουργίας με συνομηλίκους που προέρχεται από το να είσαι σωματικά μαζί, ούτε την ευκαιρία να αναπτυχθείς επαγγελματικά μαθαίνοντας από ηγέτες και μέντορες».

Η Google πορεύεται πιο προσεκτικά. «Το υβριδικό μας μοντέλο εξισορροπεί το καλύτερο από το να είστε μαζί προσωπικά και να βρίσκεστε οπουδήποτε – όπου οι ομάδες μπορούν σκόπιμα να συγκεντρωθούν για να συνεργαστούν και να συνδεθούν στο γραφείο και να περάσουν τις υπόλοιπες μέρες δουλεύοντας από οπουδήποτε ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους», ανέφερε ένα σημείωμα της εταιρείας.

Στη Meta, οι αναφορές δείχνουν ότι οι διευθυντές προσλήψεων δεν επιτρέπεται πλέον να χαρακτηρίζουν τις θέσεις εργασίας ως «απομακρυσμένες». Επιπλέον, οι εσωτερικές εφαρμογές για απομακρυσμένη εργασία ή μετακομίσεις γραφείου έχουν επίσης τεθεί σε αναμονή.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα περιβάλλον για τους Αμερικανούς εργαζομένους όπου το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: επιστρέφει στο γραφείο ή αποτυγχάνει καθώς η απομακρυσμένη εργασία συρρικνώνεται.

Οφέλη εξ αποστάσεως εργασίας

Αλλά για πολλούς υπαλλήλους στις ΗΠΑ, αυτό δεν είναι αρκετά καλό. Τα οφέλη που προκύπτουν από την εξ αποστάσεως εργασία μπορούν να μετρηθούν τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα. Μια πρόσφατη αναφορά από Έρευνα εργασίας από το σπίτι διαπίστωσε ότι εάν εργάζεστε στη Νέα Υόρκη, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε έως και 4.661 $ ετησίως κατά μέσο όρο μένοντας σπίτι. Στο Σικάγο, οι εργαζόμενοι ξοδεύουν 2.387 $ λιγότερα ετησίως και 3.040 $ λιγότερα στο Σαν Φρανσίσκο.

Μια αναφορά του 2022 από το Slack’s Δεξαμενή σκέψης Future Forum ερεύνησε 10.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο και διαπίστωσε ότι οι εξ αποστάσεως και οι υβριδικοί εργαζόμενοι αναφέρουν 4% υψηλότερη παραγωγικότητα από τους ομολόγους τους που λειτουργούν πλήρως στο γραφείο.

Μια άλλη μελέτη από την Deloitte διαπίστωσε ότι Το 52% των ταλέντων τεχνολογίας προτιμούν ένα μοντέλο εργασίας εξ αποστάσεως, και αυτό που μπορεί να είναι πιο ανησυχητικό για τους εργοδότες είναι το γεγονός ότι το 46% δήλωσε ότι θα εγκατέλειπε τον τρέχοντα ρόλο του εάν καταργηθεί η ευελιξία για εξ αποστάσεως εργασία.

Εάν ο εργοδότης σας αλλάζει τη μελωδία του για την απομακρυσμένη εργασία, τότε μπορεί να είστε στην αγορά για έναν νέο ρόλο. Αν ισχύει αυτό, τότε το NextPit Job Board είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης, με χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε τρία παρακάτω.

Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού iOS – Λειτουργικά Συστήματα, Cash App, Cash App, Σαν Φρανσίσκο

ο Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού iOS θα είναι μέλος της ομάδας μηχανικών iOS για τις Κοινόχρηστες Επιφάνειες OS και θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη διατήρηση ολοκαίνουργιων εμπειριών που θα αποτελέσουν το σημείο εκκίνησης για τους πελάτες στο Cash App. Θα δημιουργήσετε ανθεκτικό, καλά δοκιμασμένο κώδικα με ακλόνητη δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων, την κατασκευή και την τεκμηρίωση της υποδομής από την πλευρά του πελάτη που θα χρησιμοποιηθεί από άλλες ομάδες στο Cash App και θα μάθετε να δημιουργείτε πανέμορφο περιβάλλον χρήστη και κινούμενα σχέδια με τέλεια pixel. Θα χρειαστείτε εμπειρία στη δημιουργία ευανάγνωστου, καλοσχεδιασμένου και συντηρήσιμου κώδικα και εμπειρία στην έκφραση σχολίων πελατών σε λύσεις προϊόντων για να εφαρμόσετε. Λάβετε πλήρη στοιχεία εδώ.

Computer Vision Data Scientist, Apple, Cupertino

Η ομάδα της Apple Data Analytics and Quality (DAQ) αναζητά α Computer Vision Data Scientist με μεγάλη έμφαση στη βαθιά κατανόηση του συστήματος μέσω της ανάλυσης δεδομένων. Θα συνεργαστείτε στενά με πολλές ομάδες (συλλογή δεδομένων, μηχανική εκμάθηση, διασφάλιση ποιότητας, υποστήριξη υποδομής, μελέτες χρηστών) για την υλοποίηση της γραμμής αξιολόγησης μοντέλων, την ανάλυση δεδομένων μεγάλης κλίμακας για να επηρεάσετε την απόφαση του προϊόντος και να βελτιώσετε την ποιότητα του προϊόντος. Αυτή η θέση θα απαιτήσει ισχυρές δεξιότητες ανάλυσης και κωδικοποίησης, δεξιότητες παρουσίασης και δεξιότητες συνεργασίας. Θα χρειαστείτε επίσης ένα ισχυρό υπόβαθρο στην επιστήμη δεδομένων, την εξόρυξη δεδομένων, τις στατιστικές πολλαπλών μεταβλητών, την όραση υπολογιστών ή τη μηχανική μάθηση και θα έχετε εμπειρία στη δημιουργία συνόλων δεδομένων για εργασίες επεξεργασίας όρασης υπολογιστή ή εικόνας/σήματος, καθώς και ισχυρές δεξιότητες προγραμματισμού με την Python. Δείτε όλες τις απαιτήσεις για αυτόν τον ρόλο.

Technology Risk – Manager – Consulting, EY, Νέα Υόρκη

ο Technology Risk – Manager – Consulting Ο ρόλος θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση πολλαπλών ομάδων δέσμευσης πελατών σε εκτελεστικό επίπεδο εντός του ιατρείου και της εταιρείας. Μπορείτε να αναμένετε να συνεργαστείτε με υψηλού επιπέδου προσωπικό πελατών για την ανάλυση, την αξιολόγηση και τη βελτίωση των συστημάτων πληροφοριών που διευκολύνουν τη διαδικασία εσωτερικού ελέγχου της επιχείρησης και θα βοηθήσετε τους πελάτες και άλλους επαγγελματίες διασφάλισης κινδύνου στην εκτέλεση εργασιών ελέγχου τεχνολογίας πληροφοριών και ασφάλειας. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το ρόλο, πρέπει να έχετε πτυχίο Bachelor ή Master, τουλάχιστον πενταετή εμπειρία εργασίας ως ελεγκτής πληροφορικής ή σύμβουλος κινδύνου πληροφορικής για μια δημόσια λογιστική εταιρεία, μια εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών ή στον κλάδο. Αποκτήστε την πλήρη προδιαγραφή εργασίας εδώ.

Για χιλιάδες περισσότερες ευκαιρίες στην τεχνολογία, επισκεφθείτε το NextPit Job Board σήμερα. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από την Kirstie McDermott.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here