Τα Windows 11 αποκτούν έναν εύκολο τρόπο επαναφοράς εφαρμογών σε νέο υπολογιστή

0
81
_Τα Windows 11 αποκτούν έναν εύκολο τρόπο επαναφοράς εφαρμογών σε νέο υπολογιστή

Τα Microsoft Windows 11 λαμβάνουν εφαρμογές επαναφοράς στο Microsoft Store. Με αυτό, θα είναι εύκολο για τους χρήστες να επαναφέρουν τις εφαρμογές τους σε έναν νέο υπολογιστή.

Η εταιρεία θα αρχίσει να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν εφαρμογές σε έναν νέο υπολογιστή με Windows 11. Προς το παρόν, το Microsoft Store δεν προσφέρει εφαρμογές επαναφοράς που εγκαθιστούν αυτόματα εφαρμογές από τη βιβλιοθήκη.

Ο τεχνολογικός γίγαντας το ανακοίνωσε αυτό στο Microsoft Build 2022. Τα Windows δεν πρόσφεραν ποτέ έναν τρόπο αυτόματης επαναφοράς εφαρμογών.

Η δυνατότητα επαναφοράς εφαρμογών έρχεται στο Microsoft Store

_Τα Windows 11 αποκτούν έναν εύκολο τρόπο επαναφοράς εφαρμογών σε νέο υπολογιστή

Η “Επαναφορά εφαρμογών” είναι μια μεγάλη δυνατότητα που έρχεται σύντομα στην εφαρμογή Microsoft Store. Στην εφαρμογή Store, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στην ενότητα “Η βιβλιοθήκη μου”.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, ο γενικός διευθυντής του Microsoft Store, Giorgio Sardo, λέει: «Για να διευκολύνουμε τους πελάτες να μεταβούν στους νέους υπολογιστές τους γρήγορα και απρόσκοπτα, σύντομα θα δοκιμάσουμε μια νέα δυνατότητα στο κανάλι Windows Insider που βοηθά τους πελάτες αυτόματα επαναφέρουν τις εφαρμογές τους, που είχαν εγκατασταθεί προηγουμένως από το Microsoft Store, στη νέα τους συσκευή Windows. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τους προγραμματιστές να διατηρήσουν τους πελάτες τους χωρίς να χρειάζεται να υπενθυμίζουν στους πελάτες να κάνουν εκ νέου λήψη της εφαρμογής τους.»

Η λειτουργία Επαναφορά εφαρμογών θα είναι χρήσιμη για όσους αλλάζουν συχνά υπολογιστές ή για τους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν εικονικές μηχανές και πολλές συσκευές. Οι περισσότεροι χρήστες των Windows έχουν χρησιμοποιήσει πακέτα τρίτων για την επαναφορά εφαρμογών μετά την αλλαγή υπολογιστή.

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε επίσης τη βελτίωση των εργασιών αναζήτησης στο Microsoft Store. Μετά την ενημέρωση, όταν κάνετε αναζήτηση για μια εφαρμογή, τα αποτελέσματα θα εμφανίζουν εφαρμογές με προτεραιότητα και τα άλλα αποτελέσματα που θα συσχετίζονται με τον όρο αναζήτησης θα έχουν λιγότερη προτεραιότητα.

Επίσης, το μενού Έναρξη αποκτά μια νέα δυνατότητα αναζήτησης εφαρμογής που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε το όνομα της εφαρμογής στο ίδιο το μενού Έναρξη. Έτσι, μπορείτε να δείτε εάν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store ή όχι. αν ναι, μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας. Αυτή η δυνατότητα θα είναι σύντομα διαθέσιμη στα Windows Insiders και αργότερα φέτος θα κυκλοφορήσει η σταθερή έκδοση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here