Τα MMORPG με τους περισσότερους παίκτες το 2022

0
118

Ψάχνετε για ένα νέο μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων για πολλούς παίκτες (MMORPG) για να βυθίσετε τα δόντια σας; Δείτε τη λίστα με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με τους περισσότερους παίκτες. Είτε είστε λάτρης της φαντασίας είτε της επιστημονικής φαντασίας, σίγουρα θα υπάρχει κάτι σε αυτή τη λίστα που σας τραβάει τα βλέμματα.

Τα MMORPG με τους περισσότερους παίκτες το 2022

MMORPG με τους περισσότερους παίκτες

Τα MMORPG ή τα μαζικά διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων για πολλούς παίκτες, υπάρχουν εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Σε αυτό το διάστημα, έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή είδη βιντεοπαιχνιδιών, με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα MMORPG τόσο μαγευτικά;

Συχνά, είναι η αίσθηση της κοινότητας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης που μπορούν να βρουν οι παίκτες σε αυτά τα παιχνίδια. Σε έναν κόσμο όπου αισθανόμαστε όλο και περισσότερο απομονωμένοι και αποσυνδεδεμένοι, τα MMORPG προσφέρουν την ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους και να αισθανόμαστε μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας. Δίνουν επίσης στους παίκτες μια αίσθηση σκοπού και ολοκλήρωσης καθώς συνεργάζονται για να ολοκληρώσουν αποστολές και να νικήσουν τους εχθρούς.

Ας δούμε τα οκτώ κορυφαία MMORPG με τον υψηλότερο αριθμό παικτών.

World of Warcraft (120 εκατομμύρια παίκτες)

World of Warcraft, που συχνά αναφέρεται ως WoW, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 από την Blizzard Entertainment. Από τότε, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, με εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

Είναι η τέταρτη δόση της σειράς Warcraft και έγινε το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για υπολογιστή όλων των εποχών, με πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα που πουλήθηκαν τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Εκτός από την εμπορική του επιτυχία, το WoW έχει λάβει την αναγνώριση των κριτικών, κερδίζοντας πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Game of the Year.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στον κόσμο της φαντασίας του Azeroth και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των χαρακτήρων που μπορούν να εξερευνήσουν, να πολεμήσουν και να αναζητήσουν το δρόμο τους μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη δραστηριοτήτων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, όπως επιδρομές σε μπουντρούμια, συμμετοχή σε μάχη παίκτη εναντίον παίκτη ή απλώς εξερεύνηση του κόσμου.

Το παιχνίδι έχει επαινεθεί για τον περίπλοκο σχεδιασμό του, τη βαθιά μηχανική του παιχνιδιού και τις πλούσιες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις του. Είτε είστε μακροχρόνιος θαυμαστής είτε απλά περίεργοι για το τι είναι η φασαρία, το World of Warcraft αξίζει να το ελέγξετε.

Final Fantasy XIV (35 εκατομμύρια παίκτες)

Από την κυκλοφορία του το 2013, Final Fantasy XIV έχει κερδίσει εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο με τη συναρπαστική ιστορία, τον καθηλωτικό κόσμο και το καινοτόμο παιχνίδι.

Το παιχνίδι προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν την απόλαυση της μάχης καθώς εξερευνούν τον τεράστιο και φανταστικό κόσμο της Eorzea. Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακών στοιχείων Final Fantasy και σύγχρονου παιχνιδιού MMO, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων.

Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Limsa Lominsa μέχρι τις κυλιόμενες πεδιάδες της Mor Dhona, υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψετε. Και με μια διαρκώς εξελισσόμενη ιστορία, υπάρχει πάντα κάτι νέο να βιώσετε.

Με μια συνεχώς αυξανόμενη κοινότητα παικτών, το Final Fantasy XIV είναι ένα παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν όλοι. Είτε αναζητάτε μόνοι σας είτε κάνετε περιπέτειες με φίλους, υπάρχει ένας ρόλος που πρέπει να παίξουν όλοι.

Elite Dangerous (17 εκατομμύρια παίκτες)

Elite Dangerous είναι ένας εξαιρετικά ρεαλιστικός προσομοιωτής διαστήματος που σας επιτρέπει να βιώσετε τους κινδύνους και τις ανταμοιβές της πιλοτικής λειτουργίας διαστημικού σκάφους σε έναν καθηλωτικό και δυναμικό γαλαξία. Το παιχνίδι τοποθετείται στον γαλαξία Milky Way και αναθέτει στους παίκτες να εντοπίζουν, να εξορύσσουν και να εμπορεύονται πόρους για να αναβαθμίσουν το πλοίο και τον εξοπλισμό τους.

Από τη στιγμή που θα μπείτε στο σκάφος τους, βρίσκεστε σε ένα ζωντανό σύμπαν που αναπνέει, όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε άλλους πιλότους, εχθρικές δυνάμεις και τους κινδύνους της εξερεύνησης του διαστήματος. Με τη ρεαλιστική φυσική και τα εντυπωσιακά γραφικά του, το Elite Dangerous είναι πραγματικά μοναδικό και καθηλωτικό.

Το παιχνίδι δεν είναι για τους αδύναμους, αλλά αν είστε πρόθυμοι να ανταποκριθείτε στην πρόκληση, θα ανταμειφθείτε με μια αξέχαστη εμπειρία.

RuneScape (17 εκατομμύρια παίκτες)

RuneScape κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2001 από τον Βρετανό προγραμματιστή Jagex και είναι ένα από τα παλαιότερα MMORPG που υπάρχουν και εξακολουθεί να είναι δημοφιλές σήμερα.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο μεσαιωνικό βασίλειο του Gielinor, χωρισμένο σε διαφορετικά βασίλεια, περιοχές και πόλεις. Οι παίκτες μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού με τα πόδια, με άμαξα ή με διάφορα μαγικά μέσα. Το παιχνίδι προσφέρει επιλογές δωρεάν και πληρωμής για παιχνίδι, με διαφορετικό περιεχόμενο προσβάσιμο σε κάθε τύπο παίκτη.

Το RuneScape έχει μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων να κάνει, όπως αναζήτηση, καταπολέμηση άλλων παικτών και τεράτων, δεξιότητες εκπαίδευσης και απλή εξερεύνηση του κόσμου του παιχνιδιού. Το παιχνίδι έχει επίσης μια πλούσια παράδοση που αναπτύχθηκε στη μακρά ιστορία του και οι πρόσφατες ενημερώσεις του έχουν προσθέσει ακόμα περισσότερο βάθος στην ιστορία.

Είτε ψάχνετε για ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα βυθίσετε τα δόντια σας είτε απλώς έναν απλό τρόπο για να περάσετε την ώρα σας, το RuneScape σίγουρα αξίζει να το δείτε.

Black Desert Online (12 εκατομμύρια παίκτες)

Black Desert Online είναι ένα MMORPG με θέμα τη φαντασία που αναπτύχθηκε από την Pearl Abyss και δημοσιεύτηκε αρχικά από την Kakao Games το 2014. Έχει επαινεθεί για τα γραφικά, το παιχνίδι και τα στοιχεία του Sandbox.

Διάφορες άλλες εταιρείες δημοσίευσαν έκτοτε το παιχνίδι σε διαφορετικές περιοχές. Είναι γνωστό για τον εκτεταμένο και υψηλής ποιότητας κόσμο του, το περίπλοκο και στρατηγικό σύστημα μάχης, τις δύσκολες αποστολές, το ζωντανό σύστημα δημιουργίας χαρακτήρων και τις βαθιές επιλογές εξατομίκευσης.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο με διάφορα τοπία που κυμαίνονται από ερήμους μέχρι δάση και βουνά. Διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα μάχης που επιτρέπει στους παίκτες να εξαπολύσουν σύνθετες επιθέσεις και πολλές ειδικές δεξιότητες. Διαθέτει επίσης ένα σύστημα προσαρμογής χαρακτήρων σε βάθος που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν μοναδικά avatar.

Το Black Desert Online έχει μεγάλους ακόλουθους στην Ασία και κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα στη Δύση.

Star Wars: The Old Republic (11 εκατομμύρια παίκτες)

Star Wars: The Old Republic είναι ένα δωρεάν MMORPG που βασίζεται στο σύμπαν του Star Wars. Αναπτύχθηκε από την BioWare Austin και μια ομάδα άλλων προγραμματιστών, το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για τα Microsoft Windows τον Δεκέμβριο του 2011.

Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται στον κόσμο της διαστημικής φαντασίας του σύμπαντος του Star Wars, με τους παίκτες να παίρνουν τον έλεγχο των χαρακτήρων μιας από τις οκτώ διαθέσιμες φατρίες. Κάθε φατρία έχει τη δική της μοναδική ιστορία και η φατρία που θα επιλέξει ο παίκτης θα καθορίσει ποιες αποστολές και εργασίες θα αναλάβει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για να προχωρήσουν στο παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν αποστολές, να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού και να αλληλεπιδράσουν με άλλους παίκτες. Το Old Republic είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διαθέσιμα MMORPG, με πάνω από 200.000 παίκτες καθημερινά από το 2022.

Μαζί με τα πολλά χαρακτηριστικά και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, η δημοτικότητα του παιχνιδιού πιθανότατα οφείλεται στη σύνδεσή του με το γνωστό και αγαπημένο franchise Star Wars. Είτε είστε φανατικός θαυμαστής του Star Wars είτε απλά ψάχνετε για ένα νέο MMORPG για να παίξετε, το The Old Republic σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να το δείτε.

Eve Online (9 εκατομμύρια παίκτες)

EVE Online είναι ένα MMORPG που διαδραματίζεται σε έναν διαστημικό, επίμονο κόσμο. Στο EVE Online, οι παίκτες ελέγχουν τα δικά τους διαστημόπλοια και τα οδηγούν στην απέραντη έκταση του διαστήματος. Μπορείτε να εξορύξετε πόρους, να ανταλλάξετε αγαθά, να συμμετάσχετε σε μάχη παίκτη εναντίον παίκτη (PvP) και να εξερευνήσετε άγνωστη περιοχή. Το παιχνίδι έχει μια βαθιά και πολύπλοκη ιστορία, με χρόνια γεγονότα και συγκρούσεις που καθοδηγούνται από τους παίκτες.

Η μάχη PvP είναι ένα κεντρικό στοιχείο του EVE Online και οι παίκτες ανταγωνίζονται τακτικά για περιοχή και πόρους. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι μάχης PvP στο EVE Online: πόλεμος παρατάξεων, πόλεμος nullsec και πόλεμος lowsec. Κάθε είδος πολέμου έχει το δικό του μοναδικό σύνολο κανόνων και στόχων.

Ο πόλεμος φατριών διεξάγεται μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων φατριών του παιχνιδιού, ενώ ο πόλεμος nullsec λαμβάνει χώρα στις παράνομες περιοχές του διαστήματος που είναι γνωστές ως nullsec. Ο πόλεμος Lowsec διεξάγεται στις περιοχές χαμηλότερης ασφάλειας του διαστήματος. Ανεξάρτητα από το είδος του πολέμου που θα επιλέξετε να συμμετάσχετε, έχετε εγγυημένη μια προκλητική και συναρπαστική εμπειρία PvP.

Εκτός από τη μάχη PvP, το EVE Online προσφέρει επίσης μια πλούσια εμπειρία παίκτη εναντίον περιβάλλοντος (PvE). Μπορείτε να συμμετέχετε σε αποστολές και άλλες δραστηριότητες που προάγουν την ιστορία του παιχνιδιού. Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε το περιβάλλον του παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 7.000 συστήματα αστέρων και εκατοντάδες μοναδικούς πλανήτες.

Με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε, το EVE Online είναι μια ατελείωτη πηγή περιπέτειας για τους παίκτες.

Guild Wars 2

Guild Wars 2 είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων για πολλούς παίκτες (MMORPG) που λαμβάνει χώρα στον κόσμο της υψηλής φαντασίας της Tyria. `

Το παιχνίδι διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα χωρίς κλάση που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες τους με όποιον τρόπο θεωρούν κατάλληλο και ο ανοιχτός σχεδιασμός ενθαρρύνει την εξερεύνηση και την ανακάλυψη. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει δυναμικά γεγονότα που αλλάζουν τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας κάθε playthrough μοναδικό.

Το Guild Wars 2 έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις, όπως το Game of the Year από το PC Gamer και το καλύτερο MMO από το IGN.

Μείνε συνδεδεμένος

Τα παιχνίδια με τους περισσότερους παίκτες είναι αυτά που προσφέρουν μια αίσθηση κοινότητας και κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Είτε πρόκειται για αναζήτηση μαζί, για επιδρομές ή απλώς για συνομιλία στο παιχνίδι, οι παίκτες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος. Αν ψάχνετε για ένα MMO με πολλούς παίκτες, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα αυτούς τους οκτώ.

Έχετε κάποιο αγαπημένο MMORPG; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here