Τα Galaxy S22 και S21 της Samsung ενδέχεται να λάβουν το Εργαλείο αποκοπής εικόνας αφαίρεσης φόντου

0
50
nextpit samsung galaxy s22 πίσω clr2
© NextPit

Ένα από τα χαρακτηριστικά που εισάγονται με το One UI 5.1 είναι το Image Clipper όπου διαχωρίζει ένα αντικείμενο από ένα φόντο και το μετατρέπει σε μια ξεχωριστή και κοινόχρηστη εικόνα με διαφανές φόντο. Ωστόσο, ήταν αποκλειστικό για τα Galaxy S23 (Plus) και Galaxy S23 Ultra (κριτική). Η Samsung μπορεί να το κυκλοφορήσει και σε παλαιότερες συσκευές.

Το Samsung Image Clipper είναι παρόμοιο με το “ανύψωση θέματος από φόντο φωτογραφίας” στο iOS. Λειτουργεί για εικόνες ή στιγμιότυπα οθόνης βίντεο με έντονο θέμα που πρέπει να είναι ορατό από το φόντο. Παρέχουμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς εκτελείται το Image Clipper σε ένα Galaxy S23.

  • Μην το χάσετε: Κορυφαίοι 10 τρόποι για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Samsung Galaxy Watch 5 (Pro).

Ποια τηλέφωνα της Samsung θα κερδίσουν στη συνέχεια το Image Clipper;

Σύμφωνα με έναν συχνό διαρρήκτη στο Twitter, το TechReve, οι σειρές Galaxy S22 και Galaxy S21 θα λάβουν την ίδια δυνατότητα λογισμικού και η οποία θα φτάσει τον Απρίλιο μέσω της ενημερωμένης εφαρμογής Gallery από τη Samsung. Η πηγή δεν ανέφερε εάν τα άλλα τηλέφωνα της Samsung, όπως το Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4, θα λάβουν το εργαλείο εντός εφαρμογής, δεδομένου ότι έχουν νεότερα chipsets σε σύγκριση με την προαναφερθείσα σειρά S2x.

Στιγμιότυπα οθόνης που δείχνουν τη διαδικασία αφαίρεσης φόντου σε ένα βίντεο στη συσκευή Galaxy S23 Plus.

Η Samsung προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αφαίρεσης του φόντου μιας εικόνας κατά την παύση ενός βίντεο. / © NextPit

Είχε επίσης αναφερθεί παλαιότερα (μέσω SamMobile) ότι υπάρχουν σχέδια στα σκαριά για παλαιότερες συσκευές να λαμβάνουν τη λειτουργία Image Clipper. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα νέα ή εξελίξεις. Ωστόσο, με βάση τις προηγούμενες εφαρμογές της Samsung όπως το Expert RAW, είναι ασφαλές να πούμε ότι η Samsung μπορεί ήδη να εργάζεται για να επεκτείνει την προγενέστερη συμβατότητα αυτής της δυνατότητας σε μια ευρύτερη λίστα κορυφαίων τηλεφώνων Galaxy.

Εκτός από το εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, το τρίο Samsung Galaxy S23 (αναθεώρηση) διατίθεται με μια άλλη αποκλειστική δυνατότητα στην εφαρμογή κάμερας γνωστή ως Star Trails. Η λειτουργία βρίσκεται στη λειτουργία Hyperlapse αυτών των smartphone με κάμερα και επιτρέπει τη λήψη υπνωτιστικών βίντεο κλιπ νυχτερινού ουρανού.

Ποιες δυνατότητες των τηλεφώνων Galaxy χρησιμοποιείτε τις περισσότερες φορές; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Μέσω: SamMobile
Πηγή:
Twitte/u/Tech_Reve

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here