Τα 10 πιο παιγμένα παιχνίδια στο Steam το 2021

0
137
Τα 10 παιχνίδια με τα περισσότερα παιχνίδια στο Steam το 2021

Πολλοί παίκτες σε όλο τον κόσμο μεταδίδουν τα παιχνίδια τους σε διάφορες πλατφόρμες ροής που τους προσφέρουν τεράστια δημοτικότητα και πλούτο που κόβει την ανάσα. Αυτή η επιχείρηση ροής παιχνιδιών είναι κερδοφόρα για τους παίκτες και είναι επίσης για τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, καθώς περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να παίζουν παιχνίδια που παίζονται από τους αγαπημένους τους streamers, οπότε αυτό το πράγμα κάνει δωρεάν προώθηση και για το παιχνίδι. πολλές εταιρείες βγήκαν ακόμη και για να χορηγήσουν streamers.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, μιλήσαμε για τα κορυφαία παιχνίδια με τα περισσότερα παιχνίδια στο steam το 2021.

Λίστα με τα 10 παιχνίδια με τα περισσότερα παιχνίδια στο Steam το 2021

Εδώ είναι τα 10 καλύτερα και πιο παιγμένα παιχνίδια στο Steam που έχουν περισσότερες από ένα τρισεκατομμύριο προβολές και τεράστιες ώρες παρακολούθησης.

1. Απλά συνομιλία

Το Just Chatting είναι το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη ροή φέτος, με σχεδόν περισσότερες από 754 εκατομμύρια προβολές σε όλο τον κόσμο, σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του. Είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας 2D για ενήλικες που βοηθά τις γυναίκες να αυξήσουν τον μέσο όρο τους στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μεταδίδεται από δημοφιλείς streamers όπως το AOC με 210.494 προβολές, το n3Koglai με 86.210 προβολές, το Jschlatt με 78.858 προβολές, το Wilbusoot με 59, 037 μέσες προβολές και το AdinRoss με 38.490.

2. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Ο χρόνος παρακολούθησης του GTA V είναι 1.765.560.428 ώρες καθώς μπαίνουμε στο 2022. Το GTA V είναι ένα παιχνίδι δράσης που βασίζεται στις προσπάθειες ληστείας από τους τρεις φανταστικούς χαρακτήρες – συνταξιούχο ληστή τραπεζών, γκάνγκστερ του δρόμου και έναν έμπορο ναρκωτικών που βρίσκεται στην πολιτεία San Andreas και αυτό το δημοφιλές παιχνίδι arcade μεταδόθηκε από πολλούς εξέχοντες streamers όπως Techno Gamerz, Total Gaming, MrBossFTW κ.λπ. με εκατομμύρια συνδρομητές που τους βοηθούν να αυξήσουν τον χρόνο παρακολούθησης.

3. League of Legends

Λεγεώνα των Θρύλων

Το League of Legends βρίσκεται στο 3ο παιχνίδι με τις περισσότερες προβολές με 1.645.446.017 ώρες. Αυτό το βιντεοπαιχνίδι μάχης Arena μεταδίδεται ευρέως από τους Loltyler1, Faker, Coscu, Gosu και Nightblue.

4. Fortnite

Fortnite

Αυτό το γνωστό Adventurous παιχνίδι κατέλαβε την 4η θέση με ώρες ροής 901.765.654 που μεταδόθηκε από Ninja, Tfue, NickMercs, Dakotaz κ.λπ. Έχει σχεδιαστεί ως ανταγωνιστής του PUBG Mobile και σύντομα κέρδισε δημοτικότητα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα battle royale με μοναδικούς χάρτες.

5. γενναίος

γενναίος

Αυτό το παιχνίδι ροής συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς τους θεατές του με σχεδόν 862 εκατομμύρια ώρες προβολών και μεταδίδεται σε ολόκληρο τον κόσμο από streamers όπως οι Pokimane, Shahzam, Tarik και πολλοί άλλοι.

6. Minecraft

Minecraft

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Mojang Studios, το παιχνίδι εξασφάλισε συνολικά 812 169.728 ώρες. Το Dreamwastaken μεταδίδει πιο δημοφιλή αυτό το βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης. Βασικά, το παιχνίδι έχει ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο προβολές στο Yo

7. Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone

ο Το Call of duty παραδόξως σημείωσε μείωση στους θεατές, όπου όλοι πίστευαν ότι θα ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες προβολές φέτος, αφού το παιχνίδι είχε πραγματικά μια μεταμορφωτική χρονιά με 801.415.887 ώρες προβολές. Πρόκειται για ένα concept παιχνίδι battle royale ειδικά σχεδιασμένο για αναπαραγωγή σε συσκευές Xbox και PlayStation.

8. Αντεπίθεση: Παγκόσμια επίθεση

Counter-Strike: Global Offensive

Παρόλο που δεν ήταν τόσο διάσημο, απέκτησε τις 10 πρώτες θέσεις και συγκέντρωσε 725.144.705 ώρες προβολές. Βασικά, είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών σκοποβολής πρώτου προσώπου με περισσότερους από 120 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα.

9. Apex Legend

Apex Legend

Αν και αυτό το παιχνίδι δεν είναι για όλους, πρέπει να πω ότι αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για αυτό το παιχνίδι καθώς συγκέντρωσε 646.163.413 προβολές και το ανέβασε στην ένατη θέση. Το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι battle royale για πολλούς παίκτες με ομάδες τριών παικτών και κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικές ικανότητες.

10. Dota 2

Dota 2

Αυτό το βιντεοπαιχνίδι για πολλούς παίκτες μάχης Arena συγκέντρωσε σχεδόν 537.654.723 προβολές σε όλο το twitch. Αν έχετε παίξει Defense of the Ancients τότε αυτό είναι η συνέχεια αυτού. Μερικοί δημοφιλείς παίκτες που έκαναν streaming αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι: – AdmiralBulldog, Mira, Miposhka και Collapse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here