Τα 10 καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για το Android Smartphone σας

0
111
Τα 8 καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για το Android Smartphone σας
Τα 8 καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για το Android Smartphone σας

Υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για Android διαθέσιμα στο Google Play Store που μπορούν να σας προσφέρουν την εμπειρία μαγειρέματος χωρίς καμία προσπάθεια. Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής Android που κάθε χρήστης θα ήθελε να παίξει.

Τώρα που έρχεται το νέο έτος σε λίγες μόνο μέρες, όλοι θα πάρουν πλέον νέες αποφάσεις. Μερικοί από εμάς θα προσπαθήσουν να μάθουν νέες δεξιότητες ή να ενημερώσουν τις ήδη υπάρχουσες. Έτσι, αν έχετε προγραμματίσει καλά για τη νέα χρονιά και θέλετε να υιοθετήσετε ένα μοναδικό ταλέντο, τότε μπορείτε να επιλέξετε τη μαγειρική.

Λοιπόν, το μαγείρεμα είναι μια από τις βασικές δεξιότητες που μόνο λίγοι γνωρίζουν. Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν, αλλά είναι λίγοι που μπορούν να μαγειρέψουν νόστιμα. Στην πραγματικότητα, η Μαγειρική είναι μια από τις καλύτερες τέχνες που υπάρχουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι όλοι θέλουν να μαγειρεύουν, αλλά ελάχιστοι ξέρουν να μαγειρεύουν.

Λοιπόν, γιατί να μην διασκεδάσετε ενώ μαγειρεύετε; Υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για Android διαθέσιμα στο Google Play Store που μπορούν να σας προσφέρουν την εμπειρία μαγειρέματος χωρίς καμία προσπάθεια. Τα παιχνίδια μαγειρικής Android όχι μόνο βοηθούν να αφήσετε λίγο χρόνο, αλλά μπορούν να σας δώσουν πολύτιμες γνώσεις για την τέχνη της μαγειρικής.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για το Android Smartphone σας

Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής Android που κάθε χρήστης θα ήθελε να παίξει. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των παιχνιδιών.

#1 Παγκόσμιος σεφ

Παγκόσμιος σεφ
Παγκόσμιος σεφ

Λοιπόν, είναι ένα από τα καλύτερα διασκεδαστικά παιχνίδια μαγειρικής που κάθε χρήστης Android θα ήθελε πολύ να παίξει. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας εστιατόριο και να μαγειρέψετε για τους πελάτες. Καθώς προχωράτε, το εστιατόριό σας θα προσελκύει VIP πελάτες. Περισσότερος πελάτης σημαίνει περισσότερα χρήματα. Έτσι, με περισσότερα χρήματα, μπορείτε να επεκτείνετε τα πιάτα σας, να προσλάβετε άλλους σεφ κ.λπ. Επομένως, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής Android που όλοι θα ήθελαν να παίξουν.

#2 Restaurant Dash

Παιχνίδια μαγειρικής για το Android σας
Παιχνίδια μαγειρικής για το Android σας

Το Restaurant Dash περιστρέφεται γύρω από τον Gordon Ramsay που είναι ένας από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα γεγονότα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Άλλες λειτουργίες gaming παραμένουν οι ίδιες με αυτές του World Chef, όπως η επέκταση της αυτοκρατορίας, η δημιουργία περισσότερων εστιατορίων κ.λπ. Το άλλο καλύτερο πράγμα για το Restaurant Dash είναι ότι μπορείτε να παλέψετε εναντίον άλλων διαδικτυακών παικτών. Έτσι, είναι ένα άλλο συναρπαστικό παιχνίδι μαγειρικής που κάθε χρήστης Android θα ήθελε πολύ να παίξει.

#3 Μαγειρική μαμά

Μαγειρική μαμά
Μαγειρική μαμά

Λοιπόν, το παιχνίδι λατρεύεται από τα παιδιά. Από το μαγείρεμα των φαγητών μέχρι το σερβίρισμα πελατών, το Cooking Mama ήταν καλυμμένο. Το Cooking Mama περιστρέφεται γύρω από μια ποικιλία συνταγών από όλο τον κόσμο. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μαζέψετε λαχανικά, να μαγειρέψετε ψάρια και να κανονίσετε άλλα μαγειρικά υλικά για τη λειτουργία του εστιατορίου σας. Είναι ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που θα παίξετε ποτέ στο Android σας και είναι ένα δωρεάν παιχνίδι.

#4 Μαγειρική περιπέτεια

καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για android εκτός σύνδεσης
καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για android εκτός σύνδεσης

Αν ψάχνετε για ένα εθιστικό αλλά και προκλητικό παιχνίδι μαγειρικής για το Android σας, τότε το Cooking Adventure μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Τα γραφικά gaming του Cooking Adventure είναι πέρα ​​από εκπληκτικά και προσφέρει 20+ μοναδικά εστιατόρια για να μαγειρεύουν διαφορετικά είδη φαγητού. Ο παίκτης πρέπει να αναβαθμίσει τα υλικά μαγειρικής του, όπως συσκευές κουζίνας, διακοσμητές τροφίμων κ.λπ. για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

#5 Καλή πίτσα, υπέροχη πίτσα

Καλή πίτσα, υπέροχη πίτσα
Καλή πίτσα, υπέροχη πίτσα

Αν είστε λάτρης της πίτσας όπως εγώ, τότε θα λατρέψετε την Good Pizza, την Great Pizza σίγουρα. Το παιχνίδι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να τρέχετε το μαγαζί με την πίτσα σας. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να διευθύνετε ένα κατάστημα πίτσας λαμβάνοντας παραγγελίες από πελάτες. Όσο περισσότερη πίτσα πουλάτε, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε. Μπορείτε αργότερα να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κερδισμένα χρήματα για να αναβαθμίσετε το κατάστημά σας, να προσθέσετε νέα γαρνιτούρα, να προσθέσετε άλλο εξοπλισμό κ.λπ. Έτσι, είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής που σίγουρα θα άρεσε σε όλους.

#6 Stand O’Food 3

τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής 2018
τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής 2018

Λοιπόν, το Stand O’Food 3 είναι ένα παιχνίδι που σερβίρει χάμπουργκερ που είναι πολύ εθιστικό. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να παίξει ως μάγειρας σε ένα εστιατόριο με χάμπουργκερ. Το gameplay είναι απλό, οι πελάτες θα καθορίσουν τα συστατικά του burger και θα πρέπει να δημιουργήσετε και να σερβίρετε για να κερδίσετε τις ανταμοιβές. Οι ανταμοιβές μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν για την αγορά μπαχαρικών για αύξηση των τιμών, προσθήκη αξεσουάρ και μερικά άλλα πράγματα.

#7 Κέικ τώρα

Τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για android 2018

Όπως λέει και το όνομα του παιχνιδιού, το Cake Now περιστρέφεται γύρω από την κατασκευή διαφορετικών κέικ. Το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα για παιδιά και είναι πράγματι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Το gameplay είναι απλό, θα έχετε έξι διαφορετικές επιλογές για να φτιάξετε ένα κέικ. Έτσι, το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία και τη διακόσμηση της τούρτας. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι επιτρέπει επίσης στα παιδιά να μοιράζονται την τούρτα στα κοινωνικά προφίλ.

#8 Diner Dash

Diner Dash
Diner Dash

Το Diner Dash είναι ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι μαγειρικής για Android, στο οποίο πρέπει να καθίσετε, να σερβίρετε και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας από το πρωινό μέχρι το δείπνο. Οι ικανοποιημένοι πελάτες δίνουν συμβουλές και μεγάλες ανταμοιβές που αργότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε περισσότερες συνταγές, να αναβαθμίσετε τα σετ δείπνου σας, να προσθέσετε συσκευές υψηλής τεχνολογίας και πολλά άλλα. Έτσι, το Diner Dash είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια μαγειρικής που κάθε χρήστης Android θα ήθελε πολύ να παίξει.

#9 Παύλα μαγειρικής

Παύλα μαγειρικής
Παύλα μαγειρικής

Το Cooking Dash είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής Android που επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους καθώς προετοιμάζετε, μαγειρεύετε και σερβίρετε νόστιμες συνταγές σε εστιατόρια. Είναι βασικά ένα παιχνίδι προσομοιωτή εστιατορίου όπου πρέπει να επιδείξετε τις δεξιότητές σας μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό για να φτάσετε στη φήμη. Έτσι, το Cooking Dash είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής Android που μπορείτε να εξετάσετε σήμερα.

#10 Πυρετός Μαγειρικής

Πυρετός Μαγειρικής
Πυρετός Μαγειρικής

Το Cooking Fever είναι ένα άλλο καλύτερο και κορυφαίο παιχνίδι μαγειρικής Android στη λίστα που θα σας άρεσε σίγουρα. Το υπέροχο με το Cooking Fever είναι ότι προσφέρει στους χρήστες περισσότερες από 20 μοναδικές τοποθεσίες για να εξασκήσουν διαφορετικές τεχνικές μαγειρέματος. Το παιχνίδι προσφέρει τόνους συστατικών και εκατοντάδες συσκευές κουζίνας για να μαγειρέψετε νόστιμα πιάτα. Έτσι, το Cooking Fever είναι ένα άλλο εξαιρετικό παιχνίδι μαγειρικής Android που μπορείτε να παίξετε τώρα στη συσκευή σας.

Αυτά είναι λοιπόν τα 8 από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής Android που κάθε χρήστης θα ήθελε να παίξει. Εάν πιστεύετε ότι χάσαμε κάποιο άλλο σημαντικό παιχνίδι, τότε φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here