Τα 10 καλύτερα και χρήσιμα Discord Bots για να βελτιώσετε τον διακομιστή σας

0
150

Το Discord είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες συνομιλίας φωνής και κειμένου μεταξύ πλατφορμών για παιχνίδια. Το υπέροχο με το Discord είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν bots στους διακομιστές τους. Μιλάμε για αποκλειστικά bots, τα οποία μπορούν να προσθέσουν ή να τροποποιήσουν νέες ή υπάρχουσες λειτουργίες. Έτσι, εδώ έχουμε απαριθμήσει τα 10 καλύτερα discord bot του 2019

Τα 10 καλύτερα και χρήσιμα Discord Bots για να βελτιώσετε τον διακομιστή σας

Λοιπόν, αν ανήκετε στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, τότε ίσως γνωρίζετε καλά τη δημοφιλή υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών που είναι γνωστή ως Discord. Λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν, το Discord είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες συνομιλίας φωνής και κειμένου μεταξύ πλατφορμών για παιχνίδια.

Η υπηρεσία χρησιμοποιείται ευρέως από τους παίκτες επειδή είναι πραγματικά πολύ εύκολη στη ρύθμιση και τη χρήση της και παρέχει μια μοναδική δυνατότητα. Το υπέροχο με το Discord είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν bots στους διακομιστές τους. Μιλάμε για αποκλειστικά bots, τα οποία μπορούν να προσθέσουν ή να τροποποιήσουν νέες ή υπάρχουσες λειτουργίες.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα discord bot που πρέπει να δοκιμάσετε το 2019. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα discord bot.

#1 Music Bot

discord bots
discord bots

Λοιπόν, το Music Bot είναι ένα από τα καλύτερα μουσικά ρομπότ Discord που κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα. Το bot είναι αρκετά ικανό να συλλάβει αρχεία μουσικής από βίντεο YouTube. Τα βίντεο του YouTube μετατρέπονται αυτόματα σε μορφή MP3 και στη συνέχεια παίζονται στο παρασκήνιο. Οι χρήστες πρέπει απλώς να εισαγάγουν τις εντολές discord bot για να εφαρμόσουν τις δυνατότητες.

#2 GameStats

discord bots

Λοιπόν, αν ψάχνετε για οποιαδήποτε discord bots που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε την πρόοδο του παιχνιδιού, τότε ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το GameStats. Το υπέροχο με το GameStats είναι ότι έχει μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των PUBG, Rocket League, Steam, Fortnite, Paragon κ.λπ. Επομένως, είναι ένα από τα καλύτερα bot gaming για το Discord που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

#3 Ορρός

discord bots
discord bots

Το Serum είναι ένα άλλο ενδιαφέρον bot Discord στη λίστα που βοηθά τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τον διακομιστή μέσω φωνητικών εντολών. Λοιπόν, το Serum μοιάζει περισσότερο με έναν εικονικό βοηθό και τα καλύτερα ρομπότ διαφωνίας για διασκέδαση που μπορούν να εκτελέσουν λίγες εργασίες. Έτσι, με το Serum, δεν χρειάζεται πλέον να φύγετε από το παιχνίδι και μετά να πληκτρολογήσετε.

#4 TriviaBot

discord bots
discord bots

Λοιπόν, το TriviaBot είναι κάτι που μπορεί να προσελκύσει τους παίκτες. Στην πραγματικότητα, το TriviaBot δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μια συλλογή από περίπου 3000 ερωτήσεις που καλύπτουν 24 διαφορετικές κατηγορίες. Το TriviaBot μπορεί να ληφθεί ως μια διασκεδαστική δραστηριότητα για την ενίσχυση της γνώσης. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων για διάφορα θέματα, όπως επιστήμη, λογοτεχνία, αθλήματα, ταινίες κ.λπ.

#5 Aethex

discord bots
discord bots

Το Aethex είναι ένα άλλο καλύτερο και πιο σημαντικό Discord bot που πρέπει να έχει κάθε κάτοχος διακομιστή discord. Το Aethex είναι βασικά ένα bot all-in-one που μπορεί να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Το ρομπότ μπορεί να εκτελέσει εργασίες όπως ενσωμάτωση παιχνιδιών, εντολές κοινωνικής δικτύωσης, διαχείριση εργαλείων εποπτείας, βοηθητικές εντολές κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά με το Aethex, μπορείτε γρήγορα να αποκλείσετε, να σβήσετε ή να διώξετε τους χρήστες από τον διακομιστή διαφωνίας.

#6 StahpDozAds

discord bots
discord bots

Λοιπόν, εάν έχετε έναν διακομιστή Discord που έχει τεράστιο αριθμό μελών, τότε το StahpDozAds είναι ένα ρομπότ που πρέπει να έχετε για εσάς. Το bot StahpDozAds μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αποκλείσετε την κοινή χρήση προσβλητικού περιεχομένου. Όχι μόνο αυτό, το StahpDozAds είναι επίσης ικανό να αναγνωρίσει μια συγκεκριμένη κατηγορία συνδέσμων και να την αφαιρεί αυτόματα από τον διακομιστή.

#7 Zandercraft Bot

discord bots
discord bots

Το Zandercraft Bot είναι μια άλλη καλύτερη μουσική discord bots. Το bot φτιάχνεται ειδικά κρατώντας βίντεο και μουσική στο μυαλό. Το bot είναι αρκετά ικανό για αναπαραγωγή βίντεο XHD και μουσικής Hi-Fi. Οι χρήστες πρέπει απλώς να εισάγουν τις εντολές για αναπαραγωγή, παύση της μουσικής. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα είναι ότι το bot βασίζεται στο SoundCloud και στο YouTube για την αναπαραγωγή βίντεο και μουσικής.

#8 Pokecord Bot

discord bots
discord bots

Το Pokecord Bot είναι ένα από τα καλύτερα gaming bots που μπορεί να τρέξει το Pokemon Game απευθείας στον διακομιστή discord σας. Στην πραγματικότητα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι pokemon που δείχνει τυχαία Pokemon στον διακομιστή σας και αυτός που θα το πιάσει πρώτος θα το κατέχει. Το υπέροχο με το Pokecord Bot είναι ότι μπορεί να παιχτεί με φίλους.

#9 GuildedBot

discord bots
discord bots

Λοιπόν, αν ψάχνετε για τα καλύτερα discord bots για παιχνίδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε ομάδες και παιχνίδια για πολλούς παίκτες όπως PUBG, DOTA 2, CS:GO, Overwatch, Fortnite κ.λπ., τότε πρέπει να έχετε το GuildedBot. Το cool discord bot βοηθά τους χρήστες να οργανώνουν νέους παίκτες, να σχεδιάζουν στρατηγικές και να ελέγχουν τη δραστηριότητα της ομάδας σας.

#10 Dyno Discord Bot

discord bots
discord bots

Λοιπόν, το Dyno Discord Bot είναι ένα άλλο bot all-in-one στη λίστα που προσφέρει πολλές μοναδικές δυνατότητες. Το Dyno Discord Bot μπορεί να σας βοηθήσει με τη μετριοπάθεια, την εποπτεία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, τη διαδικασία διαχείρισης ρόλων. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε εντολές, μουσική και πολλά άλλα πράγματα με το Dyno Discord Bot.

Αυτά είναι λοιπόν τα 10 καλύτερα discord bots που πρέπει να ελέγξετε. Για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ρομπότ, ακολουθήστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ρομπότ discord. Εάν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει κάποιο σημαντικό bot, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here