Τα 10 καλύτερα θέματα και πακέτα δέρματος των Windows 11 το 2022

0
124
Τα καλύτερα θέματα Windows 11 2022

Παρόλο που τα Windows 11 είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και προσφέρουν πολλές επιλογές προσαρμογής, οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν περισσότερα. Το καλό είναι ότι μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα Windows 11 με θέματα τρίτων.

Όπως τα Windows 10, έχετε πολλά διαθέσιμα θέματα για τα Windows 11. Τα θέματα για τα Windows 11 μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος. Θα έχετε διαφορετική ταπετσαρία, συνδυασμούς χρωμάτων, δρομέα του ποντικιού, ηχητικά εφέ και κινούμενα σχέδια.

Όχι μόνο τα θέματα, αλλά τα Windows 11 Skin πακέτα συμβάλλουν σημαντικά στην προσαρμογή των Windows 11 PC. Έτσι, αν ψάχνετε για τα καλύτερα θέματα των Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν θέματα Windows 11 (2022)

Σε αυτό το άρθρο που ακολουθεί, παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα θέματα και πακέτα Skin των Windows 11 που ενδεχομένως θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση του υπολογιστή σας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τα καλύτερα Skin Packs και θέματα των Windows 11.

1. 3D θέμα

Τρισδιάστατο θέμα για τα windows 11

Εάν θέλετε να κάνετε τα Windows 11 σας να φαίνονται 3D, τότε το θέμα 3D μπορεί να είναι το καλύτερο θέμα για εσάς. Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο όμορφα θέματα για τα Windows 11 με τρισδιάστατες ταπετσαρίες.

Το πακέτο θεμάτων για τα Windows 11 περιλαμβάνει συνολικά 17 ταπετσαρίες που φαίνονται διαφορετικές και μοναδικές. Όλες οι ταπετσαρίες έχουν 3D εφέ μέσα τους. Επίσης, το μέρος εγκατάστασης είναι αρκετά εύκολο. απλώς κατεβάστε το 3d.deskthemepack και εγκαταστήστε το στο σύστημά σας.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις εξατομίκευσης των Windows 11 για να εφαρμόσετε το θέμα 3D στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Θέμα ληστείας χρημάτων

Τα καλύτερα θέματα Windows 11 2022

Αν είστε μεγάλος θαυμαστής της σειράς Money Heist, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα. Το Money Heist Theme βασίζεται στη δημοφιλή σειρά La Casa de Papel που κυκλοφόρησε στο Netflix.

Το Θέμα Money Heist φέρνει ταπετσαρίες της σειράς Money Heist. Παίρνετε ταπετσαρίες HD για Professor, Tokyo, Berlin, Raquel, Denver και άλλους χαρακτήρες.

Το θέμα Money Heist για Windows 11 περιέχει 15 διαφορετικές ταπετσαρίες σε υψηλή ευκρίνεια. Για να ενεργοποιήσετε το θέμα, πρέπει να εγκαταστήσετε το πακέτο θεμάτων Money Heist και, στη συνέχεια, να το εφαρμόσετε από την οθόνη Εξατομίκευσης των Windows 11.

3. Ubuntu SkinPack

Ubuntu SkinPack για windows 11

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Ubuntu στον υπολογιστή σας με Windows 11, πρέπει να δοκιμάσετε το Ubuntu SkinPack. Αυτό είναι ένα πακέτο δέρματος των Windows 11 που αλλάζει πολλά οπτικά πράγματα στον υπολογιστή σας.

Λαμβάνετε νέες ταπετσαρίες, νέα εικονίδια, συνδυασμούς χρωμάτων, μια νέα πλαϊνή γραμμή και μερικά άλλα οπτικά στοιχεία. Ωστόσο, η εγκατάσταση του Ubuntu SkinPack θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη διαδικασία, καθώς είναι ένα πακέτο δέρματος που πρέπει πρώτα να επιδιορθώσετε.

Για να εγκαταστήσετε το Ubuntu SkinPack, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube. Έτσι, το Ubuntu SkinPack είναι ένα από τα καλύτερα θέματα Ubuntu των Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Θέμα χάκερ

Θέμα χάκερ για τα windows 11

Πολλά θέματα που βασίζονται στην τεχνολογία είναι διαθέσιμα για τα Windows 11, αλλά το Hacker Theme είναι το καλύτερο.

Είναι ένα θέμα χάκερ των Windows 11 που κάθε χάκερ ή Pentesters θα ήθελε να χρησιμοποιήσει. Το πακέτο θεμάτων είναι πλήρως συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows και συσκευάζει 15 ταπετσαρίες HD.

Η εγκατάσταση του θέματος Hacker είναι εύκολη. πρέπει να κατεβάσετε το hacker.deskthemepack και να το εγκαταστήσετε στο σύστημά σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε τις ρυθμίσεις εξατομίκευσης και ενεργοποιήστε το θέμα Hacker.

5. Θέμα Fortnite

Θέμα Fortnite

Αν σας αρέσει να παίζετε Fortnite ή είστε μεγάλος θαυμαστής του, σίγουρα θα λατρέψετε το θέμα Fortnite. Αυτό είναι ένα θέμα παιχνιδιού για τα Windows 11 που θα λατρέψει κάθε λάτρης του Fortnite.

Το Fortnite Theme για Windows 11 φέρνει όχι μόνο ταπετσαρία αλλά και εικονίδια εφαρμογών. Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Fortnite Theme υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Windows 7 και άνω.

Το θέμα Fortnite για Windows φέρνει 15 ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας που περιστρέφονται αυτόματα σε συχνά διαστήματα. Όλες οι ταπετσαρίες φαίνονται μοναδικές και προέρχονται από το ίδιο το παιχνίδι.

6. macOS Monterey SkinPack

Θέμα macOS για windows 11

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε ότι η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το macOS Monterey. Το macOS Monterey SkinPack φέρνει τα οπτικά στοιχεία του νέου λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Έτσι, αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του macOS Monterey χωρίς να μεταβείτε στο οικοσύστημα της Apple, το macOS Monterey SkinPack μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Φέρνει το άγγιγμα του macOS Monterey στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Έχετε ένα dock mac, εικονίδια τύπου macOS, ένα κέντρο δράσης και πολλά άλλα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για ένα premium skin pack και μόνο η έκδοση lite είναι διαθέσιμη δωρεάν. Η έκδοση lite του macOS Monterey SkinPack δεν έχει εικονίδιο και επιπλέον για τα Windows 11.

7. Παγκόσμια Εθνικά Πάρκα

Παγκόσμια Εθνικά Πάρκα

Το World National Parks είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές εξατομίκευσης για τα Windows 11. Είναι ένα θέμα που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το επίσημο Microsoft Store.

Το θέμα εφαρμόζει ταπετσαρίες ορισμένων θεαματικών εθνικών πάρκων. Θα δείτε επίσης αξιοθέατα από την Ινδία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τη Χιλή και άλλες χώρες.

Λάβετε υπόψη ότι οι ταπετσαρίες που φέρνουν τα Εθνικά Πάρκα του Παγκοσμίου Πολέμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας. Σας προσφέρει ένα σετ 18 θεμάτων με εκπληκτική ταπετσαρία σε υψηλή ποιότητα. Συνολικά, τα World National Parks είναι ένα εξαιρετικό θέμα για τα Windows 11 που δεν πρέπει να χάσετε.

8. Earth From Above Premium

Earth From Above Premium

Θέλετε να ζήσετε πώς φαίνεται η γη από πάνω από τον ουρανό στην επιφάνεια εργασίας σας; Εάν ναι, πρέπει να εγκαταστήσετε το Earth From Above Premium αυτή τη στιγμή. Είναι ένα από τα πιο μοναδικά πακέτα θεμάτων που μπορείτε να εγκαταστήσετε ποτέ στα Windows 11.

Το πακέτο θεμάτων για τα Windows 11 προσφέρει μαγευτικές εικόνες του πλανήτη Γη στο πλήρες μεγαλείο του. Υπάρχουν συνολικά 14 εικόνες υψηλής ποιότητας που φέρνει το θέμα και όλες οι ταπετσαρίες ήταν διαθέσιμες σε ποιότητα 4K.

Οι ταπετσαρίες που εμφανίζει το θέμα μπορούν να ζωντανέψουν την επιφάνεια εργασίας σας. Συνολικά, το Earth From Above Premium είναι ένα εξαιρετικό πακέτο θεμάτων για τα Windows 11 που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

9. Dark Amoled

Dark Amoled

Αν είστε λάτρης του τρόμου, του μυστηρίου και της φαντασίας, μπορεί να αγαπήσετε το Dark Amoled. Το Dark Amoled είναι ένα δημοφιλές θέμα για τα Windows 11 που φέρνει στον υπολογιστή σας 16 διαφορετικές ταπετσαρίες που βασίζονται σε φρίκη.

Οι 16 διαφορετικές σκούρες ταπετσαρίες που προσφέρονται ήταν διαθέσιμες σε ανάλυση Full HD και οι ταπετσαρίες φαίνονται μοναδικές και ρεαλιστικές. Είναι επίσης ένα σκοτεινό θέμα για τα Windows 11 και έχει σχεδιαστεί για όσους προτιμούν τη σκοτεινή λειτουργία από το φως.

Οι ταπετσαρίες του Dark Amoled μπορούν να φέρουν την αύρα του τρόμου και του μυστηρίου στην επιφάνεια εργασίας σας. Είναι πλήρως συμβατό με τα Windows 11 και η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη.

10. Πολικά Ζώα

Πολικά Ζώα

Το Polar Animals είναι ένα από τα σπουδαία δωρεάν θέματα που διατίθενται στο Microsoft Store. Η Microsoft Corporation δημοσιεύει το θέμα, φέρνοντας μια πολική αποστολή 16 σετ για το τι ζει στη στεριά και κολυμπά στις θάλασσες στους παγωμένους πόλους.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και μπορείτε να την αποκτήσετε απευθείας από το Microsoft Store. Ενώ το θέμα έχει σχεδιαστεί για Windows 10, λειτουργεί αρκετά καλά ακόμα και στον πιο πρόσφατο υπολογιστή με Windows 11.

Οι ταπετσαρίες που φέρνει το θέμα Polar Animals φαίνονται καλές και είναι διαθέσιμες σε υψηλή ποιότητα. Έτσι, αν είστε λάτρης των θεμάτων που βασίζονται σε ζώα, μπορεί να σας αρέσουν τα Polar Animals.

Πώς να εφαρμόσετε τα θέματα των Windows 11;

Λοιπόν, η εγκατάσταση θεμάτων των Windows 11 είναι αρκετά απλή. Εάν έχετε κατεβάσει ένα πακέτο θεμάτων των Windows 11 από το Microsoft Store ή οποιονδήποτε ιστότοπο, πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσετε.

Αφού εγκατασταθεί, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να εφαρμόσετε θέματα των Windows 11.

  • Πρώτα, κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέξτε Εξατομίκευση.
  • Στην οθόνη Εξατομίκευση, κάντε κλικ στα Θέματα.
  • Τώρα θα βρείτε όλα τα εγκατεστημένα θέματα. Κάντε κλικ στο θέμα για να το εφαρμόσετε.

Σημείωση: Ορισμένα πακέτα δέρματος και θέματα ενδέχεται να απαιτούν ]πρόσθετα εργαλεία για εγκατάσταση. Επομένως, ελέγξτε τη σελίδα θέματος για οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με την εγκατάσταση ενός συγκεκριμένου θέματος στα Windows 11.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε θέματα στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Όλα τα θέματα που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν και προσφέρουν ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας. Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν θέματα των Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλα θέματα για τα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here