Τα μοντέλα iPhone 15 Pro και Ultra ενδέχεται να έχουν ισχυρή κατασκευή από τιτάνιο

0
67
NextPit Apple iPhone 14 Pro Side
© NextPit

Το iPhone 15 Pro πρόκειται να γίνει ένα από τα πιο βελτιωμένα υλικά iPhone της Apple με βάση πρόσφατες φήμες και διαρροές. Σύμφωνα με έναν νέο ισχυρισμό, το iPhone Pro του επόμενου έτους, ή πιθανώς μαζί με το νέο μοντέλο Ultra, μπορεί να αποκτήσει την πιο σκληρή κατασκευή μέχρι στιγμής μέσω ενός υλικού τιτανίου που βρίσκεται παρόμοια στο Watch Ultra της Apple.

Ένας καθιερωμένος διαρροής της Apple με το όνομα VNchocoTaco στο Twitter ισχυρίζεται ότι ο μεγαθήριος του Κουπερτίνο δοκιμάζει να ενσωματώσει μια πιο σκληρή πλευρά τιτανίου, ιδιαίτερα στα μοντέλα iPhone 15 Pro. Εάν λειτουργήσει, αυτό θα διευρύνει περαιτέρω το χάσμα μεταξύ των τυπικών και των επαγγελματικών μοντέλων, με το πρώτο να έχει κολλήσει με μπορντούρες από ανοξείδωτο χάλυβα.

  • Μην χάσετε: Οι καλύτερες κάμερες smartphone για το 2022

Η πηγή είπε επίσης ότι η Apple μπορεί να αλλάξει από τις αιχμηρές πίσω άκρες και να εισάγει λοξότμητες ή ξυρισμένες πινελιές. Για να φανταστείτε πώς θα μοιάζει αυτό, το iPhone 11 είναι η πιο κοντινή συσκευή με παρόμοια σχεδίαση. Η συσκευή έχει καμπύλο πίσω γυαλί που συναντά τις στρογγυλεμένες μεταλλικές πλευρές.

Apple iPhone 11 Pro

Οι ελαφρώς καμπύλες άκρες του iPhone 11 Pro / © NextPit

Παρά τις συναρπαστικές λεπτομέρειες, ο διαρρήκτης προσθέτει ότι δεν πρέπει να ποντάρουμε πολύ σε αυτή την εικασία, καθώς δεν είναι ακόμη οριστική. Η Apple μπορεί τελικά να αλλάξει πορεία και να επιστρέψει στον ανοξείδωτο χάλυβα που είναι πιο εύκολο να κατασκευαστεί σε σύγκριση με το τιτάνιο.

Πλεονεκτήματα του iPhone 15 Pro

Πέρα από τη φημολογούμενη κατασκευή για το iPhone 15 Pro (Max), το πιο premium duo λέγεται ότι διαθέτει επίσης κουμπιά στερεάς κατάστασης, 8 GB μνήμης RAM και το chipset A17 Bionic. Εν τω μεταξύ, όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα μπορούσαν επιτέλους να επωφεληθούν από την οθόνη Dynamic Island και τη θύρα USB-C. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο iPhone τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ποιο σχέδιο iPhone προτιμάτε να βλέπετε στο iPhone 15 Pro; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here