Τα κορυφαία 15 προκλητικά και πιο δύσκολα παιχνίδια Android όλων των εποχών

0
108
Τα πιο δύσκολα παιχνίδια Android 2019
Τα πιο δύσκολα παιχνίδια Android 2019

Το να βάζεις τον εαυτό σου σε μια δύσκολη κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από απλή διασκέδαση. Τα προκλητικά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store μπορούν να δοκιμάσουν τον εγκέφαλό σας ή τα αντανακλαστικά σας χωρίς χρόνο. Έτσι, αν ψάχνετε επίσης για μερικά από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για android, τότε εδώ παραθέτουμε τα 10 καλύτερα δυσκολότερα παιχνίδια Android 2019 που αξίζει να δοκιμάσετε.

Τα κορυφαία 15 προκλητικά και πιο δύσκολα παιχνίδια Android όλων των εποχών

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με την πάροδο του χρόνου, τα παιχνίδια Android έχουν εξελιχθεί πολύ. Δεδομένου ότι οι συσκευές Android σήμερα διαθέτουν καλύτερη διαμόρφωση οθόνης, επεξεργαστή και μνήμης RAM, οι προγραμματιστές παιχνιδιών επικεντρώνονται περισσότερο στην ανάπτυξη παιχνιδιών για την πλατφόρμα.

Αν αναζητήσουμε παιχνίδια στο Google Play Store του Android, θα βρούμε πολλά από αυτά, από περιπέτεια έως στρατηγική. Όσον αφορά τα παιχνίδια, ο καθένας έχει τις δικές του επιλογές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά δύσκολα παιχνίδια διαθέσιμα στο Google Play Store που προκαλούν τους χρήστες να τα ολοκληρώσουν.

Στην πραγματικότητα, το να βάζεις τον εαυτό σου σε μια δύσκολη κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από απλή διασκέδαση. Τα προκλητικά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store μπορούν να δοκιμάσουν τον εγκέφαλό σας ή τα αντανακλαστικά σας χωρίς χρόνο. Έτσι, αν ψάχνετε επίσης για μερικά από τα πιο δύσκολα παιχνίδια Android, τότε εδώ παραθέτουμε τα 10 καλύτερα δυσκολότερα παιχνίδια Android που αξίζει να δοκιμάσετε. Δείτε λοιπόν τη λίστα με τα πιο δύσκολα παιχνίδια στον κόσμο.

#1 Ντουέτο

Ντουέτο
Ντουέτο

Το Duet είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια Android που μπορείτε να παίξετε σήμερα. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τον Kamuobius και είναι ένα από τα πιο σκληρά καρύδια. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από δύο μπάλες και ο παίκτης πρέπει να διατηρεί τις μπάλες συγχρονισμένες ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Το gameplay μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά είναι ένα από τα δύσκολα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε σήμερα.

#2 QWOP

QWOP
QWOP

Λοιπόν, το QWOP είναι ένα άλλο σκληρό παιχνίδι Android που χρειάζεται τη δύναμη του εγκεφάλου σας. Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να εκπαιδεύσετε έναν τοπικό αθλητικό ήρωα για να κερδίσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 51 δευτερολέπτων. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι επίσης εκπληκτικά και είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια Android που θα παίξετε ποτέ. Έτσι, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παζλ για android.

#3 Μεγάλος Κυνηγός

Μεγάλος Κυνηγός
Μεγάλος Κυνηγός

Όπως λέει και το όνομα του παιχνιδιού, το Big Hunter είναι ένα παιχνίδι κυνηγιού στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βασιστεί στη φυσική για να κυνηγήσει αρχαία ζώα. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δόρυ, τσεκούρι και μπούμερανγκ για να κυνηγήσουν γιγάντια ζώα. Το παιχνίδι αποτελείται από 100 επίπεδα και καθώς προχωράτε, το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Έτσι, είναι ένα από τα προκλητικά παιχνίδια Android που μπορείτε να παίξετε ποτέ στο smartphone σας.

#4 Beat Stomper

Beat Stomper
Beat Stomper

Το Beat Stomper είναι ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι για κινητά που μπορεί να σας προκαλέσει. Στο Beat Stomper, ο παίκτης πρέπει να πηδήξει από μια σκάλα σαν ένα σύνολο κινούμενων πλατφορμών. Στο Beat Stomper, ο παίκτης πρέπει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται χωρίς να πέσει κάτω. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα απαιτητικά παιχνίδια που θα θέλατε να παίξετε.

#5 Μεγάλη επιτυχία

Μεγάλη επιτυχία
Μεγάλη επιτυχία

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που απαιτεί υπομονή, συγκέντρωση και εστίαση, τότε το Smash Hit μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το παιχνίδι μπορεί να δοκιμάσει τη συγκέντρωσή σας σε ακραίο επίπεδο. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να ταξιδέψει όσο πιο μακριά μπορεί ενώ σπάει τα γυάλινα αντικείμενα που μπαίνουν στο δρόμο. Το παιχνίδι είναι δωρεάν για παιχνίδι και σίγουρα θα απολαύσετε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

#6 Όρμπλ

Όρμπλ
Όρμπλ

Λοιπόν, το Orble είναι ένα απλό παιχνίδι που μπορεί να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά σας. Επιπλέον, το παιχνίδι Orble μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον συντονισμό χεριού-ματιού σας. Το gameplay είναι απλό αλλά και προκλητικό. Οι κανόνες για να παίξετε το παιχνίδι είναι απλοί – είστε η γκρίζα μπάλα, αποφύγετε τις πορτοκαλί μπάλες και μαζέψτε την πράσινη μπάλα. Λοιπόν, είναι ένα άλλο πιο δύσκολο παιχνίδι Android που μπορείτε να παίξετε.

#7 Κουτί παζλ 100 Doors

Κουτί παζλ 100 Doors
Κουτί παζλ 100 Doors

Το 100 Doors Puzzle Box είναι ένα από τα σπουδαία και πιο συναρπαστικά παιχνίδια παζλ που θα μπορούσατε ποτέ να παίξετε. Στο παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να λύσει το παζλ και να ψάξει για κρυμμένα αντικείμενα για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, το παζλ γίνεται πιο δύσκολο καθώς προχωράτε. Έτσι, αν ψάχνετε για τα πιο δύσκολα παιχνίδια παζλ για android, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το 100 Doors Puzzle Box.

#8 Παύλα

Παύλα
Παύλα

Λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και μινιμαλιστικά παιχνίδια παζλ που μπορείτε να παίξετε στο smartphone Android σας. Το παιχνίδι φαίνεται καθαρό, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να δοκιμάσει τη δύναμη του εγκεφάλου σας, τότε το Dash θα μπορούσε να είναι το καλύτερο παιχνίδι για να παίξετε. Το Dash είναι επίσης ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια για κινητά που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store.

#9 Ενημερωθείτε!

Ενημερωθείτε!
Ενημερωθείτε!

Λοιπόν, αν σας αρέσει να λύνετε παζλ που σχετίζονται με τη φυσική, τότε Brain It On! μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και θα δοκιμάσει το IQ σας. Σε αυτό το παιχνίδι, θα βρείτε τόνους παζλ φυσικής που θα σας καταστρέψουν τον εγκέφαλο που πρέπει να ολοκληρώσετε για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, είναι ένα άλλο πιο δύσκολο παιχνίδι για Android.

#10 Dumb Ways To Die Original

Dumb Ways To Die Original
Dumb Ways To Die Original

Το Dumb Ways To Die Original είναι ένα από τα καλύτερα και διασκεδαστικά παιχνίδια που θα μπορούσατε ποτέ να παίξετε στο smartphone σας Android. Το παιχνίδι προσφέρει πραγματικά πολλές περίεργες προκλήσεις που σίγουρα θα σας μπερδέψουν. Ο απώτερος στόχος του παίκτη να σώσει τις ζωές των χαζών χαρακτήρων. Το παιχνίδι είναι γεμάτο διασκέδαση και γίνεται πιο δύσκολο όσο προχωράτε.

#11 Happy Glass

Happy Glass
Happy Glass

Λοιπόν, το Happy Glass είναι ένα άλλο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε στο smartphone Android σας. Σε αυτό το παιχνίδι, οι χρήστες πρέπει να τραβήξουν μια γραμμή για να φτιάξουν ένα ποτήρι γεμάτο με υγρό για να το κάνουν να χαμογελάσει ξανά. Το gameplay είναι απλό και το παιχνίδι χρειάζεται μόνο 50 MB για εγκατάσταση. Ωστόσο, καθώς προχωράτε, το παιχνίδι γίνεται προκλητικό. Οι κορυφαίες 100 αποστολές των παιχνιδιών είναι εύκολο να ολοκληρωθούν, αλλά μετά από αυτό, πρέπει να βασιστείτε στις συμβουλές για να προχωρήσετε.

#12 Παιχνίδι απόδρασης

Παιχνίδι απόδρασης
Παιχνίδι απόδρασης

Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια παζλ στο smartphone σας Android, τότε σίγουρα θα λατρέψετε το παιχνίδι Escape. Μάντεψε? Αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι απόδρασης από το δωμάτιο που έχει 50 δωμάτια. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να παρατηρείτε συνεχώς, να κρίνετε, να υπολογίζετε για να ξεφύγετε από το δωμάτιο. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά και προκλητικό. Έτσι, το παιχνίδι Escape είναι ένα άλλο καλύτερο προκλητικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε αυτή τη στιγμή.

#13 Γραμμή χορού

Γραμμή χορού
Γραμμή χορού

Το Dancing Line είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια arcade που θα παίξετε ποτέ στη συσκευή σας Android. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να καθοδηγήσετε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη γραμμή μέσα από πολλά μπλοκ ενώ ακούτε τη μουσική. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά και τις δεξιότητές σας στον ρυθμό και είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να επιβιώσετε σε ένα μόνο επίπεδο χωρίς πολλές προσπάθειες. Έτσι, το Dancing Line είναι ένα άλλο πιο δύσκολο παιχνίδι για το Android 2019 που μπορείτε να παίξετε σήμερα.

#14 Παύλα γεωμετρίας

Παύλα γεωμετρίας
Παύλα γεωμετρίας

Το Geometry Dash είναι ένα άλλο προκλητικό παιχνίδι arcade που κάθε χρήστης Android θα ήθελε πολύ να παίξει. Αυτό είναι βασικά ένα arcade παιχνίδι βασισμένο σε ρυθμό στο οποίο πρέπει να πηδήξεις, να πετάξεις και να γυρίσεις το δρόμο σου μέσα από διάφορα εμπόδια. Το υπέροχο με το Geometry Dash είναι ότι προσφέρει δέκα μοναδικά επίπεδα με μουσική για ολοκλήρωση. Έτσι, το Geometry Dash είναι ένα άλλο καλύτερο arcade παιχνίδι Android που μπορείτε να παίξετε σήμερα.

#15 Κλίμακα

Κλίμακα
Κλίμακα

Αν ψάχνετε για ένα τρέιλερ, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Scale. Το Scale είναι ένα σχετικά νέο παιχνίδι στο Google Play Store το οποίο επαινείται έντονα από τους παίκτες Android. Το παιχνίδι έχει μόνο κόφτη και μπάλες. Οι χρήστες πρέπει να κόψουν και να συρρικνώσουν την σανίδα τοποθετώντας τους κόφτες. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί οι χρήστες πρέπει να είναι στρατηγικοί για να κλιμακώσουν τον πίνακα με σύνεση, αποφεύγοντας τις μπάλες.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σκληρότερα παιχνίδια Android 2019 που μπορείτε να παίξετε σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια θα σας κάνουν να θυμώσετε και είναι πολύ δύσκολο να τα κερδίσετε. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here