Τα καλύτερα πάνελ Samsung Galaxy S7 Edge: τι πρέπει να κατεβάσετε

0
144
πάνελ androidpit samsung galaxy s7 edge 1
© NextPit

Το Galaxy S7 Edge έχει μοναδικές δυνατότητες που σχετίζονται με την κυρτή οθόνη του. “Πάνελ άκρων” είναι το όνομα που δίνεται σε αυτές τις πρόσθετες εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί για να στέκονται σε στήλες στο πλαϊνό τμήμα της οθόνης. Ποια από αυτά όμως αξίζουν; Εδώ είναι τα καλύτερα πάνελ Galaxy S7 Edge.

  • Ανασκόπηση Samsung Galaxy S7 Edge
  • Σύγκριση Samsung Galaxy S7 Edge με Galaxy S7
πάνελ androidpit samsung galaxy s7 edge 5

Καλώς ήρθατε στη λίστα μας με τα καλύτερα πάνελ Galaxy S7 Edge. / © ANDROIDPIT

Λίγα λόγια για τα πάνελ Edge

Από τα πάνελ Edge που διατίθενται αυτήν τη στιγμή για λήψη, μόνο μερικά είναι άξια αναφοράς. Περισσότερα είναι υπό ανάπτυξη, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένας χώρος που πρέπει να αξιοποιηθεί πλήρως. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτή είναι η επισκόπηση των καλύτερων.

1. Πίνακας RSS για Edge

Οι ροές RSS δεν είναι τρομακτικό θέμα, απλώς ακούγονται τρομακτικά. Μια ροή RSS είναι απλώς μια απλοποιημένη έκδοση ενός δημοσιευμένου κομματιού διαδικτυακού περιεχομένου. Βασικά, οι ροές RSS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας κρατούν ενήμερους με τους αγαπημένους σας ιστότοπους.

Ο κατάλληλος πίνακας RSS για το Edge μπορεί να διαμορφωθεί με οποιονδήποτε αριθμό ροών RSS (που βρίσκονται στους περισσότερους σημαντικούς ιστότοπους με κλασικό πορτοκαλί κουμπί) και θα ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας με νέο περιεχόμενο.

Σε αντίθεση με έναν αναγνώστη τροφοδοσίας όπως το Feedly, το RSS Panel for Edge δεν λαμβάνει αυτόματα ροές RSS από ιστότοπους: πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις διευθύνσεις με μη αυτόματο τρόπο. Είναι λίγο λιγότερο διαισθητικό από τις ανταγωνιστικές εφαρμογές και δεν περιλαμβάνει υποστήριξη για εικόνες ή μικρογραφίες, μόνο κείμενο. Αλλά είναι επίσης τα καλύτερα πάνελ του είδους του στο Galaxy S7 Edge.

πάνελ androidpit samsung galaxy s7 edge 2

Αποκτήστε όλες τις ροές RSS του ιστότοπου παιχνιδιών σας με το RSS Panel for Edge. / © ANDROIDPIT

2. Τάσεις από το Twitter

Ένα από τα προϊόντα της Samsung, το Trends from Twitter σας κρατά ενήμερους για όλα τα γεγονότα από τη σφαίρα του Twitter. Ένα απλό σάρωση σάς φέρνει μια ματιά στα κορυφαία trending θέματα στο Twitter εκείνη τη στιγμή.

Αυτή είναι μια απλή συντόμευση και σε αντίθεση με την προβολή Twitter σε προγράμματα περιήγησης ιστού ή την τυπική εφαρμογή Android, σας παρέχονται μικρογραφίες μαζί με τα ανερχόμενα tweet. Ομορφη.

Ωστόσο, οι τάσεις από τις επιλογές προσαρμογής του Twitter είναι κάπως περιορισμένες: δεν μπορείτε να προσαρμόσετε καμία από τις προτιμήσεις σας στο Twitter, δεν μπορείτε καν να αλλάξετε τη θέση των tweet (γι’ αυτό, δυστυχώς, τα δικά μου είναι στα γερμανικά). Ωστόσο, είναι μια λογική χρήση για έναν πίνακα Edge και δεν χρειάζεστε την τυπική εφαρμογή Twitter ή έναν λογαριασμό Twitter για να το χρησιμοποιήσετε.

πάνελ androidpit samsung galaxy s7 edge 3

Τάσεις από το Twitter από προεπιλογή στην τρέχουσα τοποθεσία σας, που στην περίπτωσή μου ήταν η Γερμανία. / © ANDROIDPIT

3. CNN για το Samsung Edge Panel

Το CNN παρέχει ένα δωρεάν πάνελ ειδήσεων για το Galaxy S7 Edge, το οποίο είναι τόσο απλό και λειτουργικό που θέτει το ερώτημα γιατί άλλες εταιρείες δεν έχουν εκμεταλλευτεί τον ίδιο χώρο.

Ο πίνακας CNN είναι μια ροή ειδήσεων για το CNN.com, η οποία ανακατευθύνεται στην ηλεκτρονική έκδοση όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο. Διαθέτει μικρογραφίες, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για ειδήσεις από τις ΗΠΑ ή τις διεθνείς ειδήσεις και μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των ειδήσεων που θέλετε να λαμβάνετε. Είναι ένα απλό και αποτελεσματικό πακέτο και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες ειδησεογραφικές τοποθεσίες, όπως το BBC.

πάνελ androidpit samsung galaxy s7 edge 4

Ο Τραμπ βρίσκεται ξανά στην κορυφή των ειδήσεων. / © ANDROIDPIT

Ποιο είναι το αγαπημένο σας S7 Edge Panel; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here