Τα καλύτερα οικονομικά smartphones για κάτω από $300

0
101
NextPit Google Pixel 4a 5G οθόνη
© NextPit

Τα smartphone μεταξύ 200 και 300 δολαρίων σηματοδοτούν την είσοδο στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία μεσαίας κατηγορίας. Με πολλά μοντέλα smartphone να διεκδικούν την προσοχή σας, η επιλογή του σωστού smartphone κάτω των 300 $ στις ΗΠΑ δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Αλλά hey, γι’ αυτό είμαστε εδώ! Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε όλα τα τηλέφωνα κάτω των 300 $ που πιστεύουμε ότι αξίζει να αγοράσετε το 2022.

Συμβουλή σύνταξης Συμβουλή τιμής 3η θέση 4η θέση
Προϊόν
Εικόνα Google Pixel 4a Motorola Moto G Stylus (2020) OnePlus Nord N10 5G Samsung Galaxy A32 5G
Καλός
  • Συμπαγής σχεδιασμός
  • Φοβερή κάμερα
  • Καθαρό, βελτιστοποιημένο λογισμικό
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  • Καλός επεξεργαστής
  • Εξαιρετικά ηχεία
  • Το Android One προσφέρει μακροπρόθεσμη εγγύηση ενημέρωσης
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Υποστηρίζει 5G
  • Ρυθμός ανανέωσης 90 Hertz
  • Μεγάλη εμπειρία θέασης
  • Τρία χρόνια ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος
  • Τέσσερα χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας
  • Βύσμα ακουστικών
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
Κακό
  • Χωρίς οθόνη 90 ή 120 Hz
  • Αδύναμη απόδοση παιχνιδιού
  • Εύκολα ξύσιμο πολυκαρβονικό πίσω μέρος
  • Το πλήρες δυναμικό της γραφίδας δεν έχει πραγματοποιηθεί
  • Μάλλον υποτονική απόδοση
  • Απογοητευτική απόδοση της κάμερας
  • Χωρίς οθόνη AMOLED
  • Θα λάβει μόνο μία σημαντική ενημέρωση Android
  • Δεν υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση
  • Χωρίς πιστοποίηση IP
  • Υπερβολικά μινιμαλιστικό σχέδιο
  • Ασυνεπής ποιότητα κάμερας
Εκτίμηση

Μεταβείτε στην αναθεώρηση


Μεταβείτε στην αναθεώρηση


Μεταβείτε στην αναθεώρηση


Μεταβείτε στην αναθεώρηση

Προσφορές*
  1. Επιλογή του συντάκτη: Το καλύτερο smartphone κάτω των 300 $
  2. Οι καλύτερες εναλλακτικές

    1. Motorola Moto G Stylus
    2. OnePlus Nord N10 5G
    3. Samsung Galaxy A32 5G
  3. Πώς το NextPit επιλέγει τα καλύτερα smartphone;
  4. Τι να περιμένετε από ένα τηλέφωνο κάτω των 300 $;
  5. Εναλλακτικές λύσεις για την αγορά νέου τηλεφώνου
  6. Οι καλύτερες λίστες άλλων τηλεφώνων στο NextPit

Επιλογή του συντάκτη: Το καλύτερο smartphone κάτω των 300 $ είναι…

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a

Το Google Pixel 4a είναι ένα εξαιρετικό smartphone μεσαίας κατηγορίας και κοστίζει μόλις 299 $! / © NextPit

Επί του παρόντος, με τιμή 299 $, το Google Pixel 4a είναι η επιλογή μας για τα καλύτερα συνολικά smartphone κάτω των 300 $ που διατίθενται αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ. Σίγουρα, υπάρχουν και άλλες συσκευές εκεί έξω που μπορεί να ξεπεράσουν το Pixel 4a όσον αφορά τις προδιαγραφές υλικού και την υποστήριξη 5G. Ωστόσο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το Pixel 4a κάνει μια εξαιρετική αγορά εάν έχετε λιγότερα από 300 $ να ξοδέψετε σε ένα νέο smartphone.

  • Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Google Pixel 4a

Α, και κρατώντας κατά μέρος τις παλαιότερες συσκευές της σειράς Pixel 3 (οι οποίες επίσης κοστίζουν λιγότερο από 300 $), κανένα άλλο smartphone δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δυνατότητες της κάμερας του Pixel 4a. Το μόνο μειονέκτημα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η έλλειψη υποστήριξης για το 5G. Επίσης, με οθόνη που έχει μέγεθος μόλις 5,8 ίντσες, το Pixel 4a είναι αρκετά μικρότερο από τα σύγχρονα πρότυπα.

Οι καλύτερες εναλλακτικές

Ενώ επιλέξαμε το Google Pixel 4a ως το συνολικό καλύτερο smartphone κάτω των 300 $, υπάρχουν αρκετές άλλες συσκευές στην κατηγορία των $200 έως $300 που θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

Motorola Moto G Stylus

Motorola Moto G Stylus (2021)

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά μπορεί να φωνάζουν το 2011, αλλά τουλάχιστον η σχεδίαση είναι από το 2021 / © Motorola

Το Motorola Moto G Stylus είναι μια περίεργη συσκευή. Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η γραφίδα, που ήταν δημοφιλή πριν από μια δεκαετία σε μια σύγχρονη πλατφόρμα. Διαθέτει τριπλή κάμερα με την κύρια κάμερα να είναι 48MP και μια εντυπωσιακή Ultra-Wide 16MP που είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές για την τιμή. Η μπαταρία των 4.000 mAh θα σας κρατήσει για περίπου δύο ημέρες, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τον καλύτερο από το μέσο ήχο που μπορούν να προσφέρουν τα διπλά, ρυθμισμένα dolby ηχεία του.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 ένα αξιοπρεπώς γρήγορο SoC που συνεργάζεται με 4 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, η γραφίδα Moto G προσφέρει επίσης μια ειδική υποδοχή αποθήκευσης MicroSD.

Αυτό που μας έπεισε να βάλουμε τη συσκευή στη λίστα είναι η τιμή. Με αρχική τιμή 299 $ είχε έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό, αλλά θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στη λίστα. Ευτυχώς, η συσκευή έλαβε μια επιπλέον έκπτωση 30% που την τοποθετεί στην περιοχή των $200. Ακόμα χαμηλότερη τιμή για τα ήδη εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του πακέτου.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G πίσω πλευρά

Το OnePlus Nord N10 5G προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για κάτω από $300 / © NextPit

Το OnePlus είναι ίσως η μόνη κινεζική μάρκα smartphone που έχει κάποια ανάκληση επωνυμίας στις ΗΠΑ. Η σειρά Nord της εταιρείας έκανε το ντεμπούτο της το 2020 και έχει δει αρκετές νέες κυκλοφορίες – συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης με τη μορφή του OnePlus Nord CE 5G (το οποίο, όπως προς το παρόν, δεν δεσμεύεται από τις ΗΠΑ). Αυτό που προσφέρουν για την αγορά των ΗΠΑ είναι το OnePlus Nord N10 5G το οποίο κοστίζει 299 $.

  • Σχετικό: Αναθεώρηση OnePlus Nord N10 5G

Πιστεύουμε ότι αυτή η συσκευή προσφέρει ένα εξαιρετικό smartphone κάτω των 300 $ για διάφορους λόγους. Πρώτον, η συσκευή τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 690 SoC, το οποίο δεν είναι μόνο αρκετά ισχυρό – αλλά προσφέρει επίσης εγγενή υποστήριξη για 5G. Δεύτερον, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μνήμης. Το OnePlus Nord N10 5G διαθέτει επίσης μια τρομερή ρύθμιση κάμερας που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 64MP, μια κάμερα υπερευρείας οθόνης 8MP, μια κάμερα macro 2MP και μια μονόχρωμη κάμερα 2MP. Η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει EIS και χρησιμοποιεί αισθητήρα 16MP.

Η OnePlus έχει επίσης ρίξει μερικά άλλα ωραία κομμάτια που κυμαίνονται από στερεοφωνικά ηχεία και οθόνη 90 Hz έως μπαταρία 4.300 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30 W.

Samsung Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 5G

Το Samsung Galaxy A32 5G προσφέρει αξιοπρεπείς δυνατότητες, αλλά συνιστάται πραγματικά μόνο για ανθρώπους που δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα άλλο εκτός από Samsung / © Samsung

Το Samsung Galaxy A32 5G, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021, είναι μια σχετικά νέα συσκευή της σειράς Α από τη νοτιοκορεατική μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών. Το τηλέφωνο δεν είναι τόσο γεμάτο χαρακτηριστικά όσο μερικά από τα άλλα σε αυτήν τη λίστα – αλλά αποτελεί μια καλή επιλογή εάν θέλετε πραγματικά να έχετε μια συσκευή Samsung αλλά δεν έχετε περισσότερα από 300 $ να ξοδέψετε.

Το Galaxy A32 5G (δεν αποτελεί έκπληξη) υποστηρίζει 5G και η συσκευή τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 720 SoC. Στις ΗΠΑ, το τηλέφωνο διατίθεται σε μία παραλλαγή 4 GB + 64 GB με δυνατότητα επέκτασης αποθήκευσης με χρήση καρτών microSD. Η ρύθμιση της κάμερας αποτελείται από μια κύρια κάμερα 28MP, μια κάμερα ultrawide 8MP, μια κάμερα macro 5MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Στο μπροστινό μέρος, το τηλέφωνο διαθέτει μια ενιαία κάμερα 13 MP για selfies και βιντεοκλήσεις.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy A32 5G τα καταφέρνει μόνο με ένα πάνελ HD+ που έχει διάμετρο 6,5 ίντσες. Ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι καλή στα 5.000 mAh, υποστηρίζει μόνο γρήγορη φόρτιση 15 W.

Πώς το NextPit επιλέγει τα καλύτερα smartphone;

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, αυτή η λίστα είναι υποκειμενική, καθώς βασίζεται στις προτιμήσεις του συγγραφέα και της υπόλοιπης συντακτικής ομάδας. Ωστόσο, λαμβάνουμε υπόψη πολλά αντικειμενικά δεδομένα προτού αποφασίσουμε να συμπεριλάβουμε ένα smartphone σε μία από τις καλύτερες λίστες μας.

  • Διαβάστε επίσης: Έτσι δοκιμάζουμε smartphone στο NextPit

Οι υποκειμενικές μας απόψεις καθορίζονται επομένως με αντικειμενικά κριτήρια και ταυτόχρονα, παραμένουμε ανοιχτοί σε σχόλια από τα μέλη της κοινότητάς μας. Έτσι, αν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει ένα μοντέλο που θα έπρεπε πραγματικά να είναι μέρος αυτής της λίστας, μη διστάσετε να το δημοσιεύσετε στα σχόλια.

Τι μπορείτε να περιμένετε από ένα τηλέφωνο κάτω των 300 $;

Χάρη σε παίκτες όπως η Xiaomi, η Realme και η Oppo, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πραγματικά ικανό τηλέφωνο με λιγότερο από $300 εάν ζείτε στην Ασία ή την Ευρώπη. Αυτό, δυστυχώς, δεν συμβαίνει με τις ΗΠΑ όπου σχεδόν όλες οι συσκευές στην κατηγορία των $200-$300 πωλούνται για λιγότερο από $200 σε άλλα μέρη του πλανήτη. Ωστόσο, εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε από smartphone 300 $ που πωλούνται αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ

  • Ανάλυση Full HD+ και οθόνες ρυθμού ανανέωσης 90 Hz
  • Μεγάλη μπαταρία με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση έως και 30 W
  • Σειρά Snapdragon 7 ή SoC Σειρά 6, SoC μεσαίας κατηγορίας από την MediaTek
  • Τετραπλή ή τριπλή πίσω κάμερα
  • Χωρίς ασύρματη φόρτιση
  • Δεν υπάρχει βαθμολογία IP

Εναλλακτικές λύσεις για την αγορά νέου τηλεφώνου

Εάν δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ένα νέο smartphone, μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε παλαιότερα, πιο ακριβά μεταχειρισμένα smartphone. Τα ανακαινισμένα μοντέλα αποτελούν μια ιδιαίτερα προτεινόμενη επιλογή, καθώς πρόκειται για μεταχειρισμένες συσκευές που έχουν ελεγχθεί και ανακαινιστεί από ειδικούς.

Αυτές οι ανακαινισμένες συσκευές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές όταν οι μεταπωλητές σας προσφέρουν εκτεταμένη εγγύηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα smartphone που δεν θα σας εγκαταλείψει μετά από μερικές εβδομάδες.

  • Σχετικά: Refurbished Smartphones: Ο πλήρης οδηγός αγοράς

Φυσικά, δεν έχετε αυτό το πλεονέκτημα όταν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο smartphone από ιδιώτες ιδιοκτήτες σε πλατφόρμες όπως το eBay, οι αγγελίες eBay ή άλλες πύλες. Ωστόσο, μεταχειρισμένες συσκευές μπορούν να βρεθούν σε σημαντικά μειωμένες τιμές εδώ, καθώς δεν υπάρχει επιπλέον κόστος επειδή ο μεσάζων έχει κοπεί. Με τη λεγόμενη «πώληση», εξασφαλίζετε επίσης παλαιότερα μοντέλα που τα ηλεκτρονικά καταστήματα εξακολουθούν να φέρουν σε νέα κατάσταση, αλλά δεν είναι πλέον σε παραγωγή.

Προσφορές και Πωλήσεις

Προς το τέλος του έτους, κάθε ηλεκτρονική συσκευή ευρείας κατανάλωσης που αγοράζετε συνοδεύεται από ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο να βρεθείτε σε μια φθηνότερη προσφορά μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα. Αυτό μπορεί να αποδοθεί σε εκπτώσεις όπως η Black Friday και η σχετική Black Week, η Amazon Prime Day, η Singles Day και η Cyber ​​​​Monday. η χριστουγεννιάτικη φρενίτιδα των αγορών αρχίζει.

Δεδομένου ότι τα smartphone είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης στην αγορά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για εξαιρετικές προσφορές. Μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες για τις φετινές εκπτώσεις και τις προσφορές στον παρακάτω πίνακα:

Προσεχείς ευκαιρίες και ημερομηνίες πωλήσεων

Σημειώστε αυτές τις ημέρες στο ημερολόγιό σας για το 2022:

Εκδήλωση Ημερομηνία
Amazon Prime Day Ιούλιος 2022 (φήμες)
Ημέρα Singles 11 Νοεμβρίου 2022
Μαύρη Εβδομάδα 21 έως 25 Νοεμβρίου 2022
Μαύρη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022
Κυβερνο-Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Η Black Friday συνεχίζεται, γι’ αυτό φροντίστε να ελέγξετε τα σχετικά άρθρα μας!

  • Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές Early Black Friday από την Amazon
  • Οι Early Black Friday προσφορές είναι εδώ! Μην τα χάσετε

Πώς σας φαίνεται αυτή η επιλογή; Πιστεύετε ότι μας έλειψε ένα μοντέλο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα έπρεπε να ήταν σε αυτή τη λίστα; Λοιπόν, πείτε το δυνατά και σίγουρα θα το συμπεριλάβουμε στη λίστα όταν το ενημερώσουμε.

Οι λίστες με τα καλύτερα τηλέφωνα του NextPit
Τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς Τα καλύτερα τηλέφωνα κάτω από $400
Τα καλύτερα τηλέφωνα κάτω από $300 Τα καλύτερα τηλέφωνα κάτω από $200
Οι καλύτερες κάμερες smartphone Τα καλύτερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα
Τα καλύτερα τηλέφωνα για παιχνίδια Τα καλύτερα συμπαγή τηλέφωνα
Τα καλύτερα τηλέφωνα της Apple Τα καλύτερα τηλέφωνα Samsung
Τα καλύτερα τηλέφωνα Xiaomi Τα καλύτερα τηλέφωνα Motorola

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here