Τα καλύτερα δωρεάν θέματα, Skins και πακέτα εικονιδίων Windows 11 για Windows 10

0
143

Κάντε τα Windows 10 να μοιάζουν με τα Windows 11!

Τα καλύτερα δωρεάν θέματα, Skins και πακέτα εικονιδίων Windows 11 για Windows 10
Τα καλύτερα δωρεάν θέματα, Skins και πακέτα εικονιδίων Windows 11 για Windows 10

Τον προηγούμενο μήνα, η Microsoft παρουσίασε το νέο της λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές – Windows 11 στον κόσμο. Σε σύγκριση με τα Windows 10, τα Windows 11 έχουν περισσότερες δυνατότητες και προσφέρουν μια πλήρη αναθεώρηση σχεδιασμού.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τα Windows 11 είναι ότι η Microsoft έχει αναβαθμίσει τις απαιτήσεις συστήματος για την εκτέλεση του λειτουργικού συστήματος. Έτσι, ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει Windows 10, δεν σημαίνει ότι μπορεί να εκτελεί Windows 11.

Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εκτέλεση των Windows 11. Μαζί με αυτό, ο υπολογιστής σας πρέπει επίσης να διαθέτει ένα τσιπ TPM 2.0 για την εγκατάσταση των Windows 11.

Πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft παρουσίασε την πρώτη της προεπισκόπηση των Windows 11, επιτρέποντας στους χρήστες του Windows Insider να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα. Έτσι, εάν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει Windows 11 και εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα Windows Insider, μπορείτε να λάβετε τη δωρεάν αναβάθμιση αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, εάν ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να εκτελέσει τα Windows 11, μπορείτε να εφαρμόσετε θέματα, δέρματα και εικονίδια για να κάνετε τα Windows 10 να μοιάζουν με τα Windows 11. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για τη χρήση των καλύτερων θεμάτων των Windows 11. δέρματα, εικονίδια και ταπετσαρίες. Ας τσεκάρουμε.

Τα καλύτερα δωρεάν θέματα, ταπετσαρίες, επιφάνειες και πακέτα εικονιδίων Windows 11 για Windows 10

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Microsoft παρουσίασε αρκετές νέες ταπετσαρίες με τα Windows 11. Οι ταπετσαρίες των Windows 11 είναι απλώς ένα μέρος της προσαρμογής.

1) Λήψη ταπετσαριών των Windows 11

Μπορείτε να κάνετε λήψη των νέων ταπετσαριών στον υπάρχοντα υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή σας Windows 10 για να μοιάζει με τα Windows 11. Επομένως, φροντίστε να κατεβάσετε τις νέες ταπετσαρίες των Windows 11 στον υπολογιστή σας.

Λοιπόν, μετά τη λήψη των ταπετσαριών των Windows 11, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε αυτό και να επιλέξετε την επιλογή «Ορισμός ως φόντο». Αυτό θα ρυθμίσει την ταπετσαρία στον υπολογιστή σας Windows 10.

2) Εφαρμόστε τα Windows 11 Themes/Skins & Icons στα Windows 10:

Αφού τελειώσετε με την ταπετσαρία, πρέπει να εγκαταστήσετε το Windows 11 skin pack. Ωστόσο, πριν εγκαταστήσετε ένα skin pack, συνιστάται η δημιουργία ενός σημείου επαναφοράς συστήματος, επειδή η εγκατάσταση του skin απαιτεί τροποποίηση μητρώου.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατευθυνθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και κατεβάστε το πιο πρόσφατο SecureUxTheme στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη του Θέμα Windows 11 για Windows 10 στον υπολογιστή σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DeviantArt για να κάνετε λήψη του θέματος.

3. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη του Θέμα εικονιδίων Windows 11 από τον ίδιο προγραμματιστή.

4. Τώρα, τοποθετήστε και το θέμα και το πακέτο εικονιδίων στον ίδιο φάκελο και εξαγάγετε τα αρχεία.

5. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης SecureUXTheme και επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Ολοκληρώστε την εγκατάσταση και μετά επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

6. Τώρα, ανοίξτε το φάκελο στον οποίο έχετε αποθηκεύσει το Theme and Icon pack. Μέσα στο φάκελο θεμάτων, εντοπίστε τον υποφάκελο θεμάτων των Windows 10. Μέσα σε αυτό, θα βρείτε δύο ακόμη υποφακέλους για τα μεγέθη της γραμμής εργασιών. Αντιγράψτε το μέγεθος που προτιμάτε.

7. Επικολλήστε το φάκελο στο C:\Windows\Resources\Themes

8. Τώρα, εκτελέστε ξανά το αρχείο SecureUXTheme και θα παρατηρήσετε ένα νέο θέμα. Επιλέξτε το νέο θέμα και κάντε κλικ στο κουμπί «Επιδιόρθωση και εφαρμογή».

Για να εφαρμόσετε το πακέτο εικονιδίων των Windows 11, πρέπει να κάνετε λήψη του 7TSP GUI από την DeviantArt. Είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε προσαρμοσμένα πακέτα εικονιδίων στα Windows 10.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SecureUXtheme για να αλλάξετε την εμφάνιση των Windows 10 σε Windows 11.

3) Ευκολότερη μέθοδος αλλαγής θέματος

Λοιπόν, η παραπάνω μέθοδος είναι λίγο περίπλοκη. Επομένως, αν ψάχνετε για μια πιο απλή μέθοδο για να κάνετε τα Windows 10 να μοιάζουν με τα Windows 11, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε το Windows 11 SkinPack στον υπολογιστή σας με Windows 10.

2. Μετά τη λήψη, θα βρείτε το αρχείο SkinPack.sfx των Windows 11. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε «Εξαγωγή εδώ».

3. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης είναι skinpacks.com

4. Μετά την εξαγωγή, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης. Αυτό θα εγκαταστήσει το θέμα στο σύστημά σας.

5. Τώρα κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Θέματα. Βρείτε το θέμα των Windows 11 και εφαρμόστε το από εκεί.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτή είναι μια πιο απλή μέθοδος για να κάνετε τα Windows 10 να μοιάζουν με τα Windows 11.

Κεντρικά εικονίδια γραμμής εργασιών

Αφού εφαρμόσετε τις ταπετσαρίες, τα θέματα και τα πακέτα εικονιδίων των Windows 11 στον υπολογιστή σας Windows 10, ο υπολογιστής σας μπορεί να μοιάζει σχεδόν με τα Windows 11. Ωστόσο, εάν θέλετε μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε να κεντράρετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών.

Για να κεντράρετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών στα Windows 10, ακολουθήστε την ενότητα Τρόπος κεντραρίσματος των εικονιδίων της γραμμής εργασιών στα Windows 10. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα εκμάθηση σχετικά με τα εικονίδια της κεντρικής γραμμής εργασιών στα Windows 10.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τα καλύτερα θέματα, skins και πακέτα εικονιδίων των Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here