Τα έξυπνα γυαλιά AR της Xiaomi με ζωντανή μετάφραση λανσαρίστηκαν με πικάντικη τιμή

0
111
Τιμή εκκίνησης Xiaomi Mijia Smart Glasses Camera AR
© Xiaomi

Τα πρώτα έξυπνα γυαλιά AR της Xiaomi λανσαρίστηκαν επιτέλους με την επωνυμία Mijia στην Κίνα. Η κάμερα Mijia Glasses διαθέτει ογκώδη σχεδίαση που φιλοξενεί τη μονάδα διπλής κάμερας και την ενιαία οθόνη micro-OLED. Προσφέρει ζωντανή μετάφραση και εγγραφή βίντεο σε ελκυστική τιμή.

TL;DR

  • Τα γυαλιά AR της Xiaomi διαθέτουν διπλή κάμερα και οθόνη micro-OLED.
  • Η κάμερα Mijia Glasses είναι ικανή για συνεχή εγγραφή βίντεο και ζωντανή μετάφραση.
  • Είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του προγράμματος crowdfunding της Xiaomi για $370.

Όσον αφορά την πραγματική σχεδίαση και τις λειτουργίες, η κάμερα έξυπνων γυαλιών Mijia απέχει πολύ από αυτό που ήταν πειραγμένος από την εταιρεία πέρυσι. Τα νέα γυαλιά ζυγίζουν 100 γραμμάρια και έχουν παχύ πλαίσιο με τη μία πλευρά να φιλοξενεί διπλή κάμερα. Αυτή η ρύθμιση αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50MP και μια δευτερεύουσα κάμερα περισκοπίου 8MP που επιτρέπει έως και 15x ζουμ. Ο έλεγχος γρήγορης λήψης υποστηρίζεται τόσο για εγγραφή βίντεο όσο και για εγγραφή φωτογραφιών.

  • Μάθετε: Τα καλύτερα έξυπνα γυαλιά για αγορά

Τα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν μια ενιαία οπτική οθόνη AR που κατασκευάζεται από τη Sony. Έρχεται με πιστοποίηση TUV και πυκνότητα 3281 ppi. Επιπλέον, δίνει μέγιστη φωτεινότητα 3000 nits ενώ το πραγματικό επίπεδο που προβάλλεται στο μάτι μειώνεται στα 1800 nits. Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών, μια άλλη λειτουργία που αναφέρεται ότι αυτή τη στιγμή λειτουργεί είναι η ζωντανή μετάφραση μεταξύ αγγλικών και κινεζικών γλωσσών όπως στα γυαλιά της Google. Η μετάδοση οθόνης από το συνδεδεμένο τηλέφωνο θα προστεθεί μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού.

Xiaomi έξυπνα γυαλιά AR Mijia Camera

Τα νέα έξυπνα γυαλιά AR της Xiaomi υποστηρίζουν συνεχή εγγραφή και ζωντανή μετάφραση / © Xiaomi

Η κάμερα Mijia Glasses διαθέτει μπαταρία 1020 mAh με βαθμολογία συνεχούς εγγραφής βίντεο έως και 100 λεπτών με μία μόνο φόρτιση. Από την άλλη πλευρά, η φόρτιση της συσκευής σας προσφέρει το 80 τοις εκατό σε 30 λεπτά μέσω του φορτιστή 10W. Ο επεξεργαστής Snapdragon 8 πυρήνων συνδυάζεται με έναν αποκλειστικό ISP μαζί με 3 GB RAM και 32 GB ενσωματωμένη αποθήκευση. Διατίθενται επίσης Bluetooth 5.0 και συνδεσιμότητα Wi-Fi.

  • Μην χάσετε: Η Meta θέλει να περάσει το “Visual Turing Test” με τα μελλοντικά της ακουστικά μικτής πραγματικότητας

Η Xiaomi προσφέρει την κάμερα γυαλιών Mijia σε χαμηλότερη τιμή των 2.499 CNY (370 $) μέσω του δικού της προγράμματος crowdfunding. Η κανονική τιμή θα κοστίσει 2.699 CNY (400 $) μόλις κυκλοφορήσει πλήρως. Η εταιρεία δεν ανέφερε εάν τα γυαλιά AR της θα κυκλοφορήσουν και εκτός Κίνας.

Ποιες είναι οι άλλες λειτουργίες που πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσει η Xiaomi στα έξυπνα γυαλιά της; Αφήστε μας να ακούσουμε τις σκέψεις σας.

Μέσω: Sparrow News
Πηγή:
Xiaomi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here