Ταχεία ολοκλήρωση αγοράς: Η Apple σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε νωρίς την προπαραγγελία του iPhone 14

0
235
Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 07 στις 20.11.46
© Apple, Στιγμιότυπο οθόνης: NextPit

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τη σειρά iPhone 14, την οποία θα διαδεχθούν οι προπαραγγελίες την Παρασκευή το πρωί. Και αν έχετε ήδη στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη διαμόρφωση και χρώμα, η εταιρεία Cupertino πραγματοποιεί τη διαδικασία προπαραγγελίας με παιχνιδάκι σε πολλές περιοχές.


TL;DR

  • Η Apple ανοίγει πρόγραμμα διαμόρφωσης προπαραγγελίας στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές.
  • Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τα στοιχεία προπαραγγελίας τους από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο του Apple Store.
  • Οι προπαραγγελίες για το iPhone 14 και το iPhone 14 Pro θα ξεκινήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου στις 8 π.μ. ET.

Προτού μπορέσετε πραγματικά να προπαραγγείλετε ένα, η Apple συνιστά να προετοιμάσετε τις λεπτομέρειες νωρίς μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου Apple Store. Η πρωτοβουλία διευκολύνει τους χρήστες που σχεδιάζουν να εξασφαλίσουν το πιο πρόσφατο iPhone ακριβώς την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών.

Πώς να διαμορφώσετε και να προπαραγγείλετε το iPhone 14 (Pro) εκ των προτέρων

Συνιστάται στους χρήστες να επισκεφτούν την εφαρμογή Store όπου παρουσιάζεται μια ενότητα “Εξοικονόμηση χρόνου κατά την προπαραγγελία iPhone”. Απαιτεί από εσάς να πληκτρολογήσετε τις επιλεγμένες διαμορφώσεις του iPhone 14 (Pro) που κυμαίνονται από την αποθήκευση έως τους τρόπους πληρωμής χρώματος και πληρωμής που απαιτούνται στο στάδιο της τελικής προπαραγγελίας. Προσφορές συναλλαγής είναι επίσης διαθέσιμες για όσους θα ανταλλάξουν τα παλιά τους smartphone.

Apple iPhone 14 PRO

Η τιμή του Apple iPhone 14 Pro ξεκινά από 999 $ ενώ το τυπικό iPhone 14 διατίθεται στα 799 $ / © Apple, Στιγμιότυπο οθόνης: NextPit

Μόλις προετοιμάσετε και ολοκληρώσετε την εισαγωγή των λεπτομερειών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιμένετε να ξεκινήσουν οι επίσημες προπαραγγελίες. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το ταμείο από τον επίσημο Ιστοσελίδα Apple Store ή μέσω της επίσημης εφαρμογής Store με μερικά πατήματα. Η Apple έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις προπαραγγελίες iPhone 14 και iPhone 14 Pro στις 9 Σεπτεμβρίου στις 8 π.μ. ET ή στις 5 π.μ. PT στην πολιτεία.

Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιο iPhone 14 θα αγοράσετε, σας προτείνουμε να ελέγξετε τις καλύτερες στιγμές της σειράς iPhone 14 μαζί με την υπόλοιπη ανακοίνωση της Apple, όπως τα AirPods Pro 2, Watch Series 8 και Watch Ultra κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης “Far Out”. .

Σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση στο iPhone 14 φέτος; Εάν ναι, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων ποιες λειτουργίες ανυπομονείτε περισσότερο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here