Τίποτα τηλέφωνο (2) Μπορεί να βασίζεται στον περσινό επεξεργαστή Snapdragon – Θα πρέπει να ανησυχείτε;

0
62
Κάμερα NextPit Nothing Phone 1
© NextPit

Τίποτα δεν έχει ήδη πειράξει το επερχόμενο Nothing Phone (2) που θα βασίζεται αποκλειστικά σε ένα high-end chipset Snapdragon 8. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε ποια έκδοση θα είναι. Προφανώς, ένα στέλεχος της Qualcomm θα μπορούσε κατά λάθος να αποκαλύψει ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή του 2022 αντί του τρέχοντος που τροφοδοτεί τα περισσότερα τηλέφωνα ναυαρχίδα.

Ο SVP της Qualcomm, Alex Katouzan, συνεχάρη τη Nothing για την πρόσφατη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία παραγωγής chip για το τηλέφωνο (2). Παρεμπιπτόντως ανέφερε επίσης τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1. Παραδόξως, η ανάρτηση του LinkedIn υποβλήθηκε σε επεξεργασία, αφαιρώντας το όνομα του τσιπ, αλλά το 91Mobiles κατάφερε να αποθηκεύσει ένα στιγμιότυπο οθόνης του.

παρόλο που το επεξεργασμένη ανάρτηση πρότεινε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες λανθασμένες πληροφορίες, ήταν πιθανό το στέλεχος να ξέφυγε κατά λάθος ονομάζοντας ποιο chipset θα τροφοδοτεί την επόμενη διαφανή συσκευή από την start-up εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν πράγματι το τηλέφωνο (2) κατέληγε με το Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm, θα αποκάλυπτε μόνο την προηγούμενη υπόδειξη ότι δεν θα ταξινομηθεί η συσκευή ως ναυαρχίδα ως αληθινή.

Αναθεώρηση OnePlus 10T 5G

Το OnePlus 10T 5G τροφοδοτείται από ένα SoC Snapdragon 8+ Gen 1. / © NextPit

Αν και είναι ελαφρώς παλιός επεξεργαστής, το κορυφαίο τσιπ του περασμένου έτους εξακολουθεί να είναι περισσότερο από ικανό σε σύγκριση με τον Snapdragon 778G+ μεσαίας κατηγορίας του Nothing Phone (1) που εξετάσαμε. Η επιλογή chipset θα σήμαινε επίσης ότι Τίποτα δεν θα μπορούσε να τοποθετήσει το τηλέφωνο (2) σε χαμηλότερη τιμή από το Samsung Galaxy S23 ή το OnePlus 11, και τα δύο είναι εξοπλισμένα με το Snapdragon 8 Gen 2.

Εκτός από τον επεξεργαστή, το Phone (2) αναμένεται να αποκτήσει περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τον φανταχτερό φωτισμό LED ή τη διεπαφή Glyph. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, η συσκευή θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και έχει προγραμματιστεί να φτάσει και στις ΗΠΑ.

Θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε το Nothing Phone (2) με chipset Snapdragon 8+ Gen 1, αν είχε ελκυστική τιμή; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: 91 Κινητά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here