Συμβουλές και κόλπα Pokémon Quest για να είστε οι καλύτεροι

0
77
Στιγμιότυπο οθόνης 20180627 103500
© Nintendo

Το Pokémon Quest μπορεί να παίζει με τη νοσταλγία σας, αλλά δεν παίζει όπως το τυπικό σας παιχνίδι Pokémon. Ακόμα και βετεράνοι παίκτες θα χρειαστεί να μάθουν κάποιες νέες δεξιότητες μόνο για αυτό το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της… μαγειρικής; Ναί. Είτε σε Nintendo Switch, Android ή iOS, έχουμε τις συμβουλές που χρειάζεστε για να είστε οι καλύτεροι.

  • Τα καλύτερα RPG για Android
  • Pokémon Go: τώρα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με τους φίλους σας!

Όταν παίζετε για πρώτη φορά το Pokémon Quest, ένα σύντομο σεμινάριο θα σας εξοικειώσει με τα βασικά του παιχνιδιού. Γίνετε φίλοι με Pokémon, πηγαίνετε σε αποστολές για να πολεμήσετε άγρια ​​Pokémon και μαγειρέψτε νόστιμα γεύματα στο βασικό σας στρατόπεδο για να προσελκύσετε περισσότερα Pokémon για την ομάδα σας.

  • Αποκτήστε το Pokémon Quest στο Play Store

Η συλλογή σας από Pokémon μπορεί να αναβαθμιστεί και να εξελιχθεί, φυσικά, αλλά θα το δούμε λίγο αργότερα. Αρχικά, δείτε πώς να παίξετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παιχνίδι.

Πηδάω σε:

Τακτική μάχης

1. Manual vs auto-play: πότε να χτυπήσετε και να τρέξετε

Βοηθάει να δίνουμε προσοχή στις μάχες. Το Pokémon Quest έχει μια λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετική όταν πρέπει να κάνετε πολλές εύκολες αποστολές, αλλά ο χειροκίνητος έλεγχος του Pokémon συχνά οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα.

  • Η χειροκίνητη λειτουργία περιλαμβάνει το κουμπί ‘Scatter’, το οποίο στέλνει τα Pokémon σας να τρέχουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση ενάντια σε ισχυρές επιθέσεις με εφέ περιοχής από αφεντικά και επιτρέπει στα Pokémon σας να ανακτήσουν
  • Εάν η αποστολή περιλαμβάνει αυτοκαταστροφικά Pokémon όπως το Koffing και το Voltorb, προσέξτε αυτά τα Pokémon και διασκορπίστε χειροκίνητα την ομάδα σας προτού εκραγεί για να αποφύγετε φιλικά πυρά.
  • Κατά τη διάρκεια σκληρών μαχών με το αφεντικό, μεταβείτε στη χειροκίνητη λειτουργία, επειδή πολλά αφεντικά είναι πιο ευάλωτα σε συγκεκριμένες κινήσεις από άλλα και το παιχνίδι δεν είναι τόσο καλό στο να επιλέγει αυτόματα τις σωστές κινήσεις.
pokemonquest1

Η κίνηση Scatter στα δεξιά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο χειροκίνητα. / © NextPit (στιγμιότυπο οθόνης)

2. Κάθε ομάδα χρειάζεται ένα τανκ

Η άμυνα είναι κρίσιμος ρόλος σε κάθε αποτελεσματική ομάδα. Η ομάδα σας μπορεί να έχει 3 Pokémon και ένα από αυτά θα πρέπει να είναι το τανκ ή ο αμυντικός.

  • Το τανκ σας θα πρέπει να είναι ένα αμυντικό Pokémon με υψηλό HP στην ομάδα σας. Αυτό είναι το Pokémon που θα πρέπει να ρίξετε σε κίνδυνο για να απορροφήσετε χτυπήματα από τον εχθρό χωρίς να πέσετε, επιτρέποντας στα πιο εύθραυστα Pokémon σας με καλύτερες επιθέσεις να δεχτούν τα χτυπήματά τους.
  • Ένα σκληρό Pokémon όπως το Onix ή το Golem με τον Harden κάνει ένα υπέροχο τανκ. Φροντίστε να δώσετε στη δεξαμενή σας άφθονα Sharing Stones, ώστε να μπορεί να ωφελήσει ολόκληρη την ομάδα σας. Με ένα αποκλειστικό τανκ στην ομάδα σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να αναλάβετε ακόμη και τις πιο σκληρές μάχες με το αφεντικό.
  • Τα άλλα μέλη της ομάδας σας θα πρέπει να αποτελούνται από έναν dealer ζημιών με υψηλά στατιστικά επιθέσεων και ένα «υποστηρικτικό» Pokémon με ειδική ικανότητα (όπως το Confuse) να αναστατώνει τους αντιπάλους σας. Οι παίκτες των MMORPG πιθανότατα θα είναι εξοικειωμένοι με αυτούς τους ρόλους.

3. Γνωρίστε το πεδίο της μάχης

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σας παιχνίδια Pokémon, οι αδυναμίες τύπου δεν ισχύουν στο Pokémon Quest. Για παράδειγμα, οι τύποι φωτιάς σας δεν θα είναι πιο αδύναμοι έναντι των τύπων νερού. Ωστόσο, ορισμένες περιοχές του νησιού Tumblecube ενισχύουν ορισμένους τύπους Pokémon ενώ μάχονται σε αυτό το έδαφος. Επομένως, αν παρατηρήσετε ότι η περιοχή που εξερευνάτε ενισχύει τους τύπους πυρκαγιάς, σκεφτείτε να φέρετε μαζί σας για την αποστολή, ακόμα κι αν δεν είναι συνήθως μέρος της ομάδας σας Α.

  • Ενεργοποιήστε την τακτική σας με τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής Android
  • Έτοιμοι να βροντοφωνάξουμε; Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια μάχης για Android

Οδηγός μαγειρικής

Αφήστε τα παλιά σας Pokéball στο σπίτι, γιατί οι μαγειρικές δεξιότητες έχουν μεγαλύτερη σημασία από ένα καλό μπράτσο εδώ στο Tumblecube Island. Τα υλικά μαγειρικής κερδίζονται σε αποστολές και στην αρχή δεν θα γνωρίζετε πολλές συνταγές, αν και μπορείτε να σταθείτε τυχεροί και να τις ανακαλύψετε συνδυάζοντας τυχαία υλικά στην κατσαρόλα.

1. Διαφορετικά Pokémon έχουν διαφορετικά γούστα

Ορισμένα πιάτα θα προσελκύσουν ορισμένα είδη Pokémon. για παράδειγμα, το πιάτο “Hot Pot a la Cube” προσελκύει Pokémon τύπου φωτιάς, ενώ το “Get Swole Syrup a la Cube” προσελκύει Pokémon τύπου μάχης, για παράδειγμα.

Στιγμιότυπο οθόνης 20180711 152743 Pokmon Quest 1

Το Tumblecube Pokémon μπορεί να προσελκυστεί μόνο με το μαγείρεμα. / © NextPit (στιγμιότυπο οθόνης)

2. Κατανόηση των ποσοτήτων συστατικών

Όπως και με τις πραγματικές συνταγές, τα βάρη και το μέτρο είναι σημαντικά. Δώστε προσοχή στην περιγραφή μιας συνταγής για να γνωρίζετε πολλά συστατικά που θα χρησιμοποιήσετε. Μπορεί να ακούγεται ασαφές, αλλά περιγραφές όπως «πολύ» ή «λίγο» στην πραγματικότητα αναφέρονται σε ακριβή ποσά! Δείτε τι σημαίνει το παιχνίδι σε απλά αγγλικά:

  • “A whole lot” = 4 θέσεις
  • “Πολλά” = 3 θέσεις
  • “Λίγα” = 2 υποδοχές
  • “Λίγο” = 1 υποδοχή

Βελτιώνοντας τα Pokémon σας

1. Εκπαίδευση

Τα Pokémon θα αποκτήσουν εμπειρία και επίπεδα πηγαίνοντας σε αποστολές, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε ένα άλλο Pokémon να τα «εκπαιδεύσει» για να κερδίσετε περισσότερα EXP. Το εκπαιδευτικό Pokémon πάντα θυσιάζεται σε αυτή τη διαδικασία, επομένως ουσιαστικά απορρίπτετε τα ανεπιθύμητα Pokémon για να ενεργοποιήσετε τα αγαπημένα σας.

  • Όταν είτε εκπαιδεύεστε για να κερδίσετε περισσότερα EXP είτε για να αλλάξετε μια κίνηση, τα σχετικά Pokémon κάνουν τους καλύτερους δασκάλους: είτε χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο είδος Pokémon, την οικογένεια Pokémon ή τον τύπο Pokémon για το καλύτερο αποτέλεσμα
  • Εάν υπάρχει κάποια κίνηση που θέλετε να μάθει το Pokémon σας σε χαμηλότερο επίπεδο εξέλιξης, φροντίστε να την αλλάξετε πριν εξελιχθεί. Μια τελική εξέλιξη της μορφής είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολο να διδαχθεί κανείς νέες κινήσεις.
Στιγμιότυπο οθόνης 20180711 152854 Pokmon Quest 1

Τα στατιστικά δεν είναι καλά στο επίπεδο 1, αλλά λίγη προσοχή, προσοχή και Power Stones μπορούν να βοηθήσουν πολύ. / © NextPit (στιγμιότυπο οθόνης)

2. Μπόνους Bingo

Τα μπόνους Bingo ενεργοποιούνται όταν παρατάσσονται τρία Power Stones στη σειρά. Κάθε Pokémon έχει τρία μπόνους Bingo και καθένα από αυτά μπορεί να είναι ένα από τα τρία.

  • Πριν επιλέξετε να αναπτύξετε ένα Pokémon, ελέγξτε το Bingo Bonus του, καθώς μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που παίζει το συγκεκριμένο Pokémon.
  • Για παράδειγμα, ένα από τα μπόνους Bingo του Snorlax του δίνει επίθεση +550, καθιστώντας το αμέσως ένα από τα καλύτερα Pokémon σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες αυτές οι συμβουλές στο ταξίδι σας για να γίνετε ο κύριος των Pokémon του Tumblecube Island! Έχετε άλλες συμβουλές που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους συμπαίκτες σας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here