Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS

0
97
Το Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS

Έχουμε ήδη μοιραστεί μερικούς οδηγούς για την ανάκτηση χαμένων ή κλεμμένων smartphone Android. Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα το Android smartphone σας εάν έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία GPS.

Με το GPS ενεργοποιημένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας για να παρακολουθείτε το smartphone που λείπει ή κλαπεί. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε το Android smartphone σας σε GPS tracker με εφαρμογές GPS.

Η μετατροπή του τηλεφώνου σας Android σε ιχνηλάτη GPS θα μπορούσε να σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια αποκλειστική συσκευή παρακολούθησης GPS. δεύτερον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα δωρεάν. Όπως και τα δύο, υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη από τη χρήση του Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS.

Βήματα για τη χρήση της συσκευής Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS

Ενώ ένα smartphone Android δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως μια αποκλειστική συσκευή παρακολούθησης GPS, εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά. Έτσι, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τον ευκολότερο τρόπο χρήσης του Android ως ιχνηλάτη GPS. Ας αρχίσουμε.

1. Χρησιμοποιήστε το Android Phone ως GPS Tracker

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την ενσωματωμένη λειτουργία Εύρεση συσκευής στο Android για να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μας ως ιχνηλάτη GPS.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Κωδικοί πρόσβασης και ασφάλεια.

Κωδικοί πρόσβασης και ασφάλεια

2. Στην οθόνη Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια, πατήστε Ασφάλεια συστήματος. Στην Ασφάλεια συστήματος, πατήστε στην επιλογή Εύρεση της συσκευής μου.

Εύρεση της συσκευής μου

3. Στην οθόνη Εύρεση της συσκευής μου, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Χρήση Εύρεση συσκευής. Μόλις τελειώσετε, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και ενεργοποιήστε τη λειτουργία GPS ή τοποθεσίας.

ενεργοποιήστε το GPS

Πώς να παρακολουθείτε τη συσκευή σας Android;

Αφού ενεργοποιήσετε την Εύρεση συσκευής στο Android, πρέπει να δώσετε το smartphone σας στο άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Θα λειτουργεί πλέον ως συσκευή παρακολούθησης GPS και θα σας παρέχει την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο όπου κι αν τοποθετηθεί.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να δείτε τη θέση του τηλεφώνου σε έναν χάρτη.

επιλέξτε τη συσκευή

3. Ο πίνακας ελέγχου Google Find My Device θα σας δείξει επίσης το συνδεδεμένο δίκτυο WiFi, το ποσοστό της μπαταρίας και πολλά άλλα.

Πίνακας ελέγχου Google Find My Device

Αυτό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS.

Παρακολούθηση Android με εφαρμογές τρίτων

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία Find My Device της Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές παρακολούθησης τοποθεσίας για να χρησιμοποιήσετε το Android σας ως tracker GPS.

Οι εφαρμογές παρακολούθησης GPS τρίτων μπορούν να σας πουν την ακριβή τοποθεσία του smartphone σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε τη συσκευή σας Android. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης GPS ή εφαρμογή Family Locator στη συσκευή Android που θέλετε να μετατρέψετε σε παρακολούθηση GPS.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή και να χρησιμοποιήσετε άλλο τηλέφωνο για να παρακολουθείτε την τοποθεσία. Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή που αναφέρεται στο άρθρο για να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε ιχνηλάτη GPS.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως συσκευή παρακολούθησης GPS, ένα smartphone δεν μπορεί ποτέ να νικήσει έναν αποκλειστικό ιχνηλάτη GPS. Οι αποκλειστικοί ιχνηλάτες GPS ήταν φορητοί και θεωρούνταν ως επί το πλείστον συσκευές κατασκοπείας. Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη χρήση του Android ως συσκευής εντοπισμού GPS. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή χρειάζεστε βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here