Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10

0
104

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10
Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10

Λοιπόν, εκείνες οι μέρες έχουν περάσει πολύ καιρό όταν βασιστήκαμε σε DVD για να εγκαταστήσουμε ένα νέο λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι βασίζονται σε μονάδες USB, όπως εξωτερικές μονάδες SSD ή PenDrive για να εγκαταστήσουν ένα λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή.

Σε σύγκριση με τα DVD, οι συσκευές USB είναι φορητές και γρήγορες. Αυτές τις μέρες, οι φορητοί υπολογιστές δεν έχουν καν συσκευή ανάγνωσης DVD. Επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο να εκκινήσετε τα Windows σε έναν νέο υπολογιστή μέσω μιας μονάδας USB.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία ενός εργαλείου USB με δυνατότητα εκκίνησης. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό όπου έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας μέσων USB για τα Windows 10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να δημιουργήσετε ένα Pendrive με δυνατότητα εκκίνησης.

Ωστόσο, εάν πρέπει να επιλέξουμε το καλύτερο για τη δημιουργία μέσων εγκατάστασης, θα επιλέξουμε το εργαλείο Windows 10 Media Creation. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει το εργαλείο Windows 10 Media Creation και πώς να το χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας.

Τι είναι το Windows 10 Media Creation Tool;

Το Windows 10 Media Creation Tool είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που παρέχεται από τη Microsoft για την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Windows. Το εργαλείο προορίζεται για Windows 10, αλλά λειτουργεί καλά ακόμη και σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows όπως τα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1.

Το καλό με το εργαλείο Media Creation είναι ότι μπορεί να εκτελέσει δύο σημαντικές εργασίες. Πρώτον, μπορεί να αναβαθμίσει τον υπολογιστή σας. δεύτερον, μπορεί να δημιουργήσει μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης των Windows 10.

Έτσι, το εργαλείο Media Creation είναι μια ενιαία λύση για την αναβάθμιση ή την εγκατάσταση των Windows 10. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που παρέχεται από την ίδια τη Microsoft. Επομένως, η σταθερότητα και η ασφάλεια δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα.

1. Χρησιμοποιήστε το Windows 10 Media Creation Tool για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας

Το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση των Windows 10. Ακολουθήστε μερικά από τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας μέσω του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατευθυνθείτε σε αυτό Σύνδεσμος και κατεβάστε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10.

Βήμα 2. Τώρα ξεκινήστε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων και επιλέξτε την επιλογή «Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή τώρα».

Βήμα 3. Τώρα, περιμένετε έως ότου το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων πραγματοποιήσει λήψη των ενημερώσεων από το διαδίκτυο.

Βήμα 4. Μετά τη λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση» όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα ο υπολογιστής σας θα επανεκκινήσει πολλές φορές για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας, η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να διαρκέσει λίγο για να ολοκληρωθεί.

2. Πώς να δημιουργήσετε μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης μέσω του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων

Εάν θέλετε να προετοιμάσετε μια μονάδα USB για να εγκαταστήσετε τα Windows 10, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης των Windows 10 μέσω του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το Media Creation Tool στο σύστημά σας και επιλέξτε την επιλογή “Δημιουργία μέσων εγκατάστασης”

Βήμα 2. Στο επόμενο βήμα, επιλέξτε τη γλώσσα, την έκδοση, την αρχιτεκτονική και κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

Βήμα 3. Τώρα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ποια μέσα θα χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε «USB flash drive» από την επιλογή και κάντε κλικ στο κουμπί «Next».

Βήμα 4. Τώρα τοποθετήστε μια μονάδα USB στον υπολογιστή και επιλέξτε τη μονάδα flash USB. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

Βήμα 5. Τώρα, περιμένετε μέχρι να πραγματοποιηθεί λήψη του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων και να προετοιμάσει τη μονάδα USB για την εγκατάσταση των Windows 10.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων για να δημιουργήσετε μέσα με δυνατότητα εκκίνησης.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων. Ελπίζω αυτός ο οδηγός να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here