Πώς να χρησιμοποιήσετε τον νέο κλώνο «Flash» του Facebook Snapchat σε οποιοδήποτε Android

0
84
Χρησιμοποιήστε το νέο «Flash» κλώνο Snapchat του Facebook σε οποιοδήποτε Android
Χρησιμοποιήστε το νέο «Flash» κλώνο Snapchat του Facebook σε οποιοδήποτε Android

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το νέο «Flash» του κλώνου Snapchat του Facebook σε οποιοδήποτε Android που είναι τώρα μόνο στη Βραζιλία, αλλά μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα στο Android σας με μια απλή εφαρμογή που συζητείται στο παρακάτω άρθρο.

Καθώς η δημοτικότητα του Snapchat αυξάνεται πολύ, έτσι και οι άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες της κατηγορίας του προσπαθούν να ανταγωνιστούν με τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητά του, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες. Το Facebook, το οποίο είναι επίσης το εξαιρετικά δημοφιλές δίκτυο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί άμεσα το Snapchat Δημιουργώντας μια άλλη εφαρμογή που ονομάζεται Flash, οι προγραμματιστές του Facebook παρείχαν στους χρήστες την εκπληκτική λειτουργικότητα του Snapchat σε αυτό και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό Η εφαρμογή είναι η κλωνοποιημένη έκδοση του Snapchat. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η νέα εφαρμογή Flash από το facebook είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες στη Βραζιλία και εξακολουθεί να μην έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως, αλλά αν τείνετε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή ακόμα κι αν δεν ζείτε στη Βραζιλία, τότε υπάρχει κάποια μέθοδος που μπορείτε να κάνετε Έτσι. Εδώ σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τη μέθοδο μέσω της οποίας θα μπορούσατε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εύκολα την εφαρμογή Flash στη συσκευή σας και ως εκ τούτου να εργαστείτε και σε αυτήν. Αυτή η διαδικασία δεν απαιτεί ούτε rooting της συσκευής σας ούτε άλλες τέτοιες περίπλοκες διαδικασίες, αλλά μπορείτε να το κάνετε με μια απλή μέθοδο. Για να μάθετε για τη μέθοδο απλά πηγαίνετε και διαβάστε το άρθρο που δίνεται παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον νέο κλώνο «Flash» του Facebook Snapchat σε οποιοδήποτε Android

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και χρειάζεται απλώς να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για τη χρήση του νέου κλώνου «Flash» του Snapchat του Facebook σε οποιοδήποτε Android:

  1. Παρόλο που η εφαρμογή Flash είναι κατάλληλη μόνο στη Βραζιλία, ωστόσο το .apk για αυτήν την εφαρμογή είναι διαθέσιμο στις περισσότερες από τις πηγές που οποιοσδήποτε από τους χρήστες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει παγκοσμίως. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να το ανακαλύψουν αρχείο .apk για την εφαρμογή και στη συνέχεια να την εγκαταστήσουν στη συσκευή τους Android απενεργοποιώντας την προτίμηση εγκατάστασης “Άγνωστες πηγές”.
  2. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας, η οποία θα μπορούσε να γίνει απλώς με την εκτέλεση του αρχείου .apk, ξεκινήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό Facebook χρησιμοποιώντας τις επιλογές για Σύνδεση.
  3. Ακριβώς όπως το Snapchat, αυτή η εφαρμογή έχει επίσης μια οθόνη συνομιλίας στα αριστερά, τη διεπαφή κάμερας στη μέση και την οθόνη “Η ιστορία σας” στη δεξιά πλευρά της διεπαφής της εφαρμογής. Η μόνη διαφορά μεταξύ του Snapchat και της εφαρμογής Flash είναι ότι και τα δύο έχουν πολύ διαφορετικούς τύπους φίλτρων, η εφαρμογή Flash έχει τρομερά φίλτρα που είτε φαίνονται και αισθάνονται σαν παιδιάστικη και αστεία μερικές φορές.

    Χρησιμοποιήστε το νέο «Flash» κλώνο Snapchat του Facebook σε οποιοδήποτε Android
    Χρησιμοποιήστε το νέο «Flash» κλώνο Snapchat του Facebook σε οποιοδήποτε Android

  4. Αυτή τη φορά το Facebook δεν έχει βρει τον τύπο εφαρμογής εξαιρετικής υπηρεσίας και κατηγορίας χαρακτηριστικών για το Flash και αυτό εντοπίζεται εύκολα από την πρώτη χρήση του. Παρόλο που οι χρήστες μπορεί να περιμένουν τη σημαντική ενημέρωση από το Facebook, η οποία θα κυκλοφορήσει αυτήν την εφαρμογή σε ολόκληρο τον κόσμο και θα παρείχε ακόμη και κάτι πολύ καλύτερο από το Snapchat, καθώς το Facebook είναι ένας πολύ μεγαλύτερος προγραμματιστής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσατε να απολαύσετε τη χρήση αυτής της εφαρμογής εγκαθιστώντας τη στη συσκευή σας.

Αυτή ήταν λοιπόν η μέθοδος μέσω της οποίας θα μπορούσατε τώρα να δοκιμάσετε την εφαρμογή κλωνοποίησης Snapchat από το Facebook ακόμα κι αν δεν είστε κάτοικος Βραζιλίας. Αυτή η εφαρμογή μοιάζει πολύ περισσότερο με το Snapchat που είναι η εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία και το Flash μπορεί να μην έχει τόσους πολλούς χρήστες μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα, αν και αν εξακολουθείτε να θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να το κάνετε ακολουθώντας την παραπάνω μέθοδο. Απλώς πηγαίνετε και δοκιμάστε το μόνο τώρα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here