Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Incantations στο Elden Ring

0
73

Τα ξόρκια είναι ειδικά ξόρκια που μπορούν να γίνουν στο Elden Ring. Είναι εξαιρετικά ισχυρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εξαιρετικό αποτέλεσμα στη μάχη. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ περίπλοκα και πολλοί παίκτες δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς να τα χρησιμοποιήσουν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Incantations στο Elden Ring

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα ξόρκια, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Είτε θέλετε να απωθήσετε μια λεγεώνα εχθρών είτε να αναπτύξετε ένα αμυντικό ξόρκι για να μειώσετε τη ζημιά που προκαλείται από ένα αφεντικό, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να το κάνετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Incantations στο Elden Ring

Το Elden Ring είναι ένα παιχνίδι ρόλων για έναν παίκτη που αναπτύχθηκε από την FromSoftware και εκδόθηκε από την Bandai Namco Entertainment, βασισμένο στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών «Soulsborne». Από την κυκλοφορία του, το Elden Ring έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αριστούργημα ενός παιχνιδιού που προσφέρει πολλές ώρες ψυχαγωγίας.

Πρώτον, ο κόσμος του παιχνιδιού είναι απίστευτα λεπτομερής και εκτεταμένος, δίνοντας στους παίκτες τεράστια ελευθερία να εξερευνήσουν. Δεύτερον, το σύστημα μάχης είναι βαθύ και ικανοποιητικό, παρέχοντας μια πρόκληση ακόμη και για τους πιο έμπειρους παίκτες. Τρίτον, η ιστορία είναι ταυτόχρονα συναρπαστική και συγκινητική, με πολλές ανατροπές και στροφές για να κρατήσει τους παίκτες αφοσιωμένους.

Εκτός από τα κύρια όπλα, όπως στιλέτα, σπαθιά, κατάνα και λεπίδες, το Elden διαθέτει ειδικές δυνάμεις με τη μορφή ξόρκι. Αυτά δίνουν στον χαρακτήρα σας τη δυνατότητα να επικαλείται οποιονδήποτε αριθμό υπερφυσικών οντοτήτων ή δυνάμεων, όπως θεούς, δαίμονες, πνεύματα ή αρχέγονες δυνάμεις. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διοχέτευση ενέργειας και τη δημιουργία μαγικών εφέ.

Τα ξόρκια διαφέρουν από μια άλλη ειδική δύναμη του παιχνιδιού, τα μάγια, στο ότι χρησιμοποιούν Πίστη αντί για Νοημοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερα στην αποκατάσταση της υγείας και στη θεραπεία ασθενειών από τα μάγια. Επιπλέον, τα ξόρκια προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιθετικών επιλογών, καθιστώντας τα μια ευέλικτη επιλογή για κάθε κατασκευή χαρακτήρων.

Για να ρίξετε ξόρκια, χρειάζεστε αντικείμενα που ονομάζονται Sacred Seals, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού. Θα χρειαστεί να πειραματιστείτε με διαφορετικά ξόρκια για να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στον χαρακτήρα και το στυλ παιχνιδιού σας. Ενώ ορισμένοι παίκτες μπορεί να προτιμούν την ευελιξία ενός μαγικού πολλαπλών χρήσεων, άλλοι μπορεί να θέλουν να επικεντρωθούν σε έναν συγκεκριμένο τομέα όπως η θεραπεία ή η άμυνα.

Η επιλογή εξαρτάται τελικά από εσάς και υπάρχουν πολλές επιλογές για δοκιμή. Με λίγη δοκιμή και λάθος, μπορείτε να βρείτε το τέλειο σύνολο Incantations που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε από τους κινδύνους του Elden Ring.

Λοιπόν, πώς ακριβώς μπορείτε να κάνετε ξόρκια; Ανεξάρτητα από τον τύπο της συσκευής στην οποία παίζετε το παιχνίδι, η χρήση ξόρκι περιλαμβάνει πέντε βασικά βήματα:

Βήμα 1: Αναβαθμίστε την πίστη και το μυαλό σας

Η αποτελεσματική χρήση της μαγείας στο Elden Ring εξαρτάται πάντα από την ύπαρξη των σωστών στατιστικών.

Όλα τα ξόρκια σας – Heal, Rejection, Dragonfire και άλλα – θα κλιμακωθούν ανάλογα με το επίπεδο Πίστης σας. Αυτό σημαίνει ότι όσο υψηλότερη είναι η Πίστη σας, τόσο πιο ισχυρά θα είναι τα ξόρκια σας. Επομένως, συνιστούμε να στοχεύσετε σε επίπεδο πίστης τουλάχιστον 60. Σε αυτό το επίπεδο, όλα τα ξόρκια σας θα προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά σε εχθρούς και αφεντικά. Η επένδυση σε άλλα στατιστικά στοιχεία είναι επίσης σημαντική, αλλά αν θέλετε τα ξόρκια σας να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, δώστε προτεραιότητα στην άνοδο του Faith πρώτα.

Το άλλο σημαντικό στατιστικό στοιχείο είναι το μυαλό. Εάν δεν έχετε υψηλά στατιστικά σε αυτόν τον τομέα, πιθανότατα θα σας τελειώσει συχνά το Mana και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιείτε συνεχώς το Cerulean flask. Σας συνιστούμε να πάρετε το Mind τουλάχιστον στο επίπεδο 40, καθώς πιθανότατα θα είναι τα αμυντικά, τα buff και τα εύρος ξόρκια που θα χρησιμοποιείτε.

Κάνοντας αυτό, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε το Mana και να διατηρήσετε το χτίσιμο σας δυνατό.

Βήμα 2: Βρείτε τις Ιερές Σφραγίδες

Για να εκτελέσετε πραγματικά το ξόρκι, πρέπει να έχετε την Ιερή Σφραγίδα σας στα χέρια σας. Αυτός είναι ο καταλύτης που χρειάζεστε για να κάνετε ξόρκι. Εάν το ξόρκι είναι τα πυρομαχικά σας, η Ιερή Σφραγίδα είναι το όπλο σας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι σφραγίδων που μπορούν να βρεθούν σε όλο το Elden Ring. Μερικά μπορούν να αγοραστούν μόνο από πωλητές, αλλά υπάρχουν και αυτά που θα μπορείτε να συλλέξετε αφού σκοτώσετε τους εχθρούς σας. Επιπλέον, θα ξεκινήσετε το παιχνίδι με ένα Seal στο απόθεμά σας, εάν συμμετάσχετε στις αρχικές τάξεις του Προφήτη ή του Εξομολογητή.

Κάθε σφραγίδα προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ποια να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, μερικά μπορούν να προκαλέσουν καλή ζημιά στη βάση, αλλά δεν θα κλιμακωθούν καλά με άλλα στατιστικά. Άλλα θα προσφέρουν πολύ μικρή ζημιά στη βάση, αλλά θα κλιμακωθούν εξαιρετικά, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά έναντι στόχων υψηλής άμυνας.

Βήμα 3: Προσθέστε ξόρκια στο απόθεμά σας και εξοπλίστε τα

Για να κάνετε ένα ξόρκι, πρέπει να βρίσκεται αρχικά στο απόθεμά σας.

Εκτός από τους Golden Scarabs, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε ξόρκια. Μπορούν να αγοραστούν από μη αναπαραγόμενους χαρακτήρες (NPC) όπως ο Brother Corhyn και ο D, Hunter of the Dead. Μερικά μπορούν επίσης να βρεθούν σε Βιβλία προσευχής σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε ξόρκια είναι πιθανώς μέσω της εξερεύνησης. Πολλές κρυφές τοποθεσίες και πλευρικές περιοχές περιέχουν ένα ή περισσότερα ξόρκια, που συχνά φυλάσσονται από ισχυρούς εχθρούς. Νικήστε αυτούς τους εχθρούς και διεκδικήστε την ανταμοιβή σας!

Κάθε Incantation έχει διαφορετικό εφέ και εύρος, οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας. Τα ξόρκια απαιτούν επίσης διαφορετική ποσότητα Mana για να ρίξετε, γι’ αυτό έχετε υπόψη σας όταν αγοράζετε κάποια.

Για να εξοπλίσετε ένα ξόρκι, θα χρειαστεί να απομνημονεύσετε ξόρκια σε ένα Site of Grace.

Βήμα 4: Αυξήστε τις θέσεις μνήμης σας

Αφού συλλέξετε ή αγοράσετε τα ξόρκια, πρέπει να τα εξοπλίσετε προσθέτοντάς τα στις υποδοχές μνήμης σας.

Για να αυξήσετε τον αριθμό των υποδοχών μνήμης σας, πρέπει να συλλέξετε Memory Stones επισκεπτόμενοι τους διάφορους πύργους Rise που απλώνονται σε όλο το σύμπαν του Elden Ring. Κάθε Stone που αποκτάτε δημιουργεί χώρο για ένα ξόρκι, επομένως θα πρέπει να φιλοδοξείτε να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερα.

Βήμα 5: Εξοπλίστε την Ιερή Σφραγίδα και πατήστε το κουμπί Επίθεσης

Αφού συγκεντρώσετε όλα όσα χρειάζεστε, μπορείτε να επιλέξετε το ξόρκι που θέλετε να κάνετε από το HUD (heads-up display) ενώ παίζετε. Μετά από αυτό, το μόνο που μένει είναι να πατήσετε το κουμπί επίθεσης. Δυστυχώς, διαφορετικές συσκευές χρησιμοποιούν διαφορετικά κουμπιά. Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τα ξόρκια σας ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε για να παίξετε το Elden Ring.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Incantations στο Elden Ring σε έναν υπολογιστή

Εάν εξερευνάτε το σύμπαν του Elden Ring σε υπολογιστή, δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τα ξόρκια:

  1. Ανοίξτε το απόθεμά σας πατώντας “E”.
  2. Εξοπλίστε μια σφραγίδα και στα δύο χέρια.
  3. Πατήστε το βέλος που δείχνει προς τα πάνω για να επιλέξετε το ξόρκι που θέλετε να κάνετε.
  4. Κάντε το ξόρκι πατώντας το αριστερό κουμπί του ποντικιού.

Και τέλος! Τώρα θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του σύμπαντος του Elden Ring και να αναπτύξετε το μαγικό που προτιμάτε ενάντια στον αντίπαλό σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ξόρκια στο Elden Ring με το πληκτρολόγιο

Για να ανεβείτε γρήγορα επίπεδο και να κατακτήσετε τους αντιπάλους σας στο Elden Ring, ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο πιθανότατα λειτουργεί πολύ καλύτερα από ένα ενσωματωμένο στο μηχάνημά σας, επειδή χρειάζεστε εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά. Εξάλλου, τα εξωτερικά πληκτρολόγια έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη είσοδο και προσφέρουν καλύτερη εργονομία από τα ενσωματωμένα μοντέλα.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ξόρκι όταν χρησιμοποιείτε εξωτερικό πληκτρολόγιο:

  1. Πατήστε “E” για να ανοίξετε την περιοχή του εξοπλισμού σας.
  2. Εξοπλίστε μια σφραγίδα στο χέρι που προτιμάτε.
  3. Εναλλάξτε το ξόρκι που θέλετε να κάνετε χρησιμοποιώντας το βέλος που δείχνει προς τα πάνω.
  4. Πατήστε το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να κάνετε το ξόρκι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Incantations στο Elden Ring σε ένα PS5

Το PS5 είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες στους λάτρεις του Elden Ring χάρη στην προσαρμοσμένη CPU 8 πυρήνων AMD Zen 2 και μια προσαρμοσμένη GPU βασισμένη σε RDNA 2, που του επιτρέπουν να προσφέρει γραφικά 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS (καρέ ανά δευτερόλεπτο ). Επιπλέον, το PS5 διαθέτει ενσωματωμένο εξαιρετικά γρήγορο SSD που μπορεί να μειώσει δραστικά τον χρόνο φόρτωσης του παιχνιδιού.

Το να κάνετε ξόρκι στο Elden Ring στο PS5 είναι απλό:

  1. Πατήστε το κουμπί Επιλογές για πρόσβαση στο απόθεμά σας.
  2. Εξοπλίστε μια σφραγίδα στο κύριο χέρι σας.
  3. Χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί κουμπί D-pad για να περιηγηθείτε στον εξοπλισμό σας και να επιλέξετε το ξόρκι που θέλετε να κάνετε.
  4. Πατήστε το κουμπί RB για να κάνετε ξόρκι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Incantations στο Elden Ring σε ένα Xbox

Το Xbox είναι μια από τις πιο ισχυρές κονσόλες της αγοράς, παρέχοντας στους παίκτες πραγματικές εμπειρίες gaming 4K. Εάν αυτή είναι η κονσόλα της επιλογής σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε ξόρκια στο Elden Ring και να στείλετε τους εχθρούς σας χωρίς να βλάψετε τον χαρακτήρα σας.

Δείτε πώς:

  1. Πατήστε το κουμπί Μενού για πρόσβαση στον εξοπλισμό σας.
  2. Εξοπλίστε μια σφραγίδα είτε με το κύριο χέρι σας είτε με το χέρι.
  3. Χρησιμοποιήστε το επάνω κουμπί D-pad για να αλλάξετε το ξόρκι που θέλετε να αναπτύξετε.
  4. Πατήστε το κουμπί R1 για να κάνετε ξόρκι.

Αξιοποιήστε τη Δύναμη της Μαγείας

Τα ξόρκια είναι ένα είδος μαγείας στο Elden Ring που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσετε τον εαυτό σας ή το πάρτι σας, να ξεφορτωθείτε εχθρούς ή ακόμα και να καλέσετε πλάσματα να πολεμήσουν για εσάς. Εκτελούνται χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα αντικείμενα που ονομάζονται Seals, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού.

Για να χρησιμοποιήσετε ξόρκια, πρέπει να συλλέξετε ή να αγοράσετε μερικά και στη συνέχεια να τα απομνημονεύσετε σε ένα Site of Grace. Μετά από αυτό, το μόνο που μένει είναι να μπείτε στη μάχη και να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας με απίστευτη δύναμη που είτε θα τους αποδεκατίσει είτε θα αποδυναμώσει την άμυνά τους σε ετοιμότητα για δευτερεύουσες επιθέσεις.

Ωστόσο, προειδοποιήστε ότι ορισμένα ξόρκια είναι πολύ ισχυρά και μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες εάν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά. Φροντίστε λοιπόν να ερευνήσετε προσεκτικά το καθένα πριν το χρησιμοποιήσετε. Με λίγη εξάσκηση, θα κάνετε ξόρκια σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας ξόρκια στο Elden Ring; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here