Πώς να φιλτράρετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Netflix με ήχο και υπότιτλους

0
76
Πώς να φιλτράρετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Netflix με ήχο και υπότιτλους

Αν και έχουμε πολλές επιλογές ροής βίντεο αυτές τις μέρες, το Netflix εξακολουθεί να παραμένει η κορυφαία επιλογή. Το Netflix είναι μια premium υπηρεσία ροής βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ατελείωτες ώρες Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες ροής, το Netflix διαθέτει μια εξαιρετική και μοναδική επιλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Εάν είστε ενεργός συνδρομητής του Netflix, ίσως γνωρίζετε ότι στην αρχική σελίδα αναφέρονται οι τάσεις Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και δημοφιλή είδη. Δεν υπάρχει άμεση επιλογή για να βρείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες διαθέσιμες στη γλώσσα που καταλαβαίνετε.

Ωστόσο, υπάρχει μια δυνατότητα του Netflix που σας επιτρέπει να βρείτε Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με συγκεκριμένους υπότιτλους και γλώσσα ήχου. Αυτό δεν είναι ένα κρυφό χαρακτηριστικό, αλλά πολλοί χρήστες δεν το γνωρίζουν.

Βήματα για το φιλτράρισμα ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Netflix με ήχο και υπότιτλους

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών με βάση τη συγκεκριμένη γλώσσα υπότιτλων και ήχου στο Netflix. Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. απλά ακολουθήστε τα όπως έχουμε αναφέρει παρακάτω.

1) Αναζήτηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών με υπότιτλους

Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες με βάση συγκεκριμένη γλώσσα υποτίτλων, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο. Δείτε πώς μπορείτε να αναζητήσετε Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με υπότιτλους στο Netflix.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Netflix.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ σας στο Netflix.

Προφίλ Netflix

3. Στην κύρια οθόνη του Netflix, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα βρείτε πολλές επιλογές στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. Εάν δεν βρείτε την επιλογή, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση κατά γλώσσες στην επάνω γραμμή.

Περιήγηση κατά Γλώσσες

4. Τώρα, θα δείτε ένα νέο φίλτρο Αναζήτηση κατά γλώσσες. Πρέπει να επιλέξετε Υπότιτλοι στο πρώτο αναπτυσσόμενο μενού και τη γλώσσα που προτιμάτε στο δεύτερο.

Περιήγηση κατά φίλτρο γλωσσών

5. Τώρα, το Netflix θα σας δείξει όλους τους τίτλους βίντεο με τους υπότιτλους της γλώσσας που έχετε επιλέξει.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με Υπότιτλους στο Netflix.

2) Πώς να κάνετε αναζήτηση με ήχο

Ακριβώς όπως οι υπότιτλοι, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες κατά συγκεκριμένη γλώσσα ήχου. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Netflix.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ σας στο Netflix.

Προφίλ Netflix

3. Στην κύρια οθόνη του Netflix, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα βρείτε πολλές επιλογές στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. Εάν δεν βρείτε την επιλογή, πρέπει να κάνετε κλικ στο Περιήγηση κατά γλώσσες στην επάνω γραμμή.

Περιήγηση κατά Γλώσσες

4. Τώρα, θα δείτε ένα νέο φίλτρο Αναζήτηση κατά γλώσσες. Πρέπει να επιλέξετε Γλώσσα Πρωτότυπου ή Μεταγλώττιση στο πρώτο αναπτυσσόμενο μενού και τη γλώσσα που προτιμάτε στο δεύτερο.

Αναζήτηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών με υπότιτλους 4

5. Τώρα, το Netflix θα σας δείξει όλους τους τίτλους βίντεο που περιέχουν τον ήχο της επιλογής σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα το Netflix θα σας δείξει όλους τους τίτλους βίντεο που μεταδίδονται στο Netflix με τη γλώσσα ήχου που έχετε επιλέξει.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να φιλτράρετε τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές του Netflix κατά ήχο και υπότιτλους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here