Πώς να φιλοξενήσετε το WordPress σε τοπικό διακομιστή Ιστού του Android

0
197
Φιλοξενεί το wordpress στο android
Φιλοξενεί το wordpress στο android

Σήμερα είμαστε εδώ με το Πώς να φιλοξενήσετε το WordPress σε τοπικό διακομιστή ιστού του Android.

Το Android είναι μια πολύ έξυπνη συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν πολλά στρινγκ στο iy. Όπως μέχρι τώρα έχουμε συζητήσει πολλά hacks και κόλπα για android. Ομοίως, εδώ μιλάμε για το πώς να εγκαταστήσετε το wordpress εκτός σύνδεσης στη συσκευή σας Android. Πολλοί από εσάς θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας σελίδες ιστολογίου ή θέλετε να γράψετε το προσωπικό τους ημερολόγιο με τον τρόπο του blogging ή θέλετε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, τότε αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει πολύ. Καθώς σε αυτό θα συζητήσουμε έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το wordpress σε οποιοδήποτε Android σας και να γράψετε τα προσωπικά σας άρθρα χωρίς καμία ανάγκη φιλοξενίας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Πώς να φιλοξενήσετε το WordPress σε τοπικό διακομιστή Ιστού του Android

Η μέθοδος είναι πολύ απλή και εύκολη, αλλά λίγο χρονοβόρα, καθώς θα δημιουργήσετε πρώτα έναν τοπικό διακομιστή ιστού στο android σας και στη συνέχεια μόνο μπορείτε να εγκαταστήσετε το wordpress στο android σας και να το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε αναρτήσεις ιστολογίου στη συσκευή σας Android. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση wordpress στη συσκευή σας Android.

Βήματα για να ρυθμίσετε το WordPress στο Android σας χωρίς διαδικτυακή φιλοξενία:

  1. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να δημιουργήσετε έναν τοπικό διακομιστή ιστού στη συσκευή σας Android που θα σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιοδήποτε από τα αρχεία σας στον τοπικό διακομιστή του Android σας.
  2. Για τη δημιουργία τοπικού διακομιστή ιστού στο Android επισκεφθείτε εδώ.
  3. Τώρα ακολουθώντας τον πλήρη οδηγό που συνδέεται παραπάνω, ανοίξτε την εφαρμογή KSWEB και ο διακομιστής θα ξεκινήσει.
  4. Τώρα κατεβάστε το αρχείο zip του wordpress από την επίσημη ιστοσελίδα WordPress.org.
  5. Τώρα αντιγράψτε το αρχείο zip και κατευθυνθείτε προς τη διαδρομή ρίζας του διακομιστή που έχετε ορίσει και εξάγετε εκεί το αρχείο zip του wordpress με τη βοήθεια του Solid Explorer και τα λοιπά.τοπικός διακομιστής ιστού στο android4
  6. Τώρα επιστρέψτε στο phpMyAdmin και δημιουργήστε μια νέα βάση δεδομένων για το wordpress σας για πρόσβαση σε αυτήν.Wordpress στο Android
  7. Τώρα στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Android επισκεφτείτε τη σελίδα http://localhost:8080/wordpress.
  8. Και εκεί θα δείτε τον οδηγό εγκατάστασης wordpress, κάντε απλό κλικ στο κουμπί εγκατάστασης και προχωρήστε με μερικά βήματα όπως καθοδηγούνται.Μεταφορά αρχείων 4
  9. Αυτό τελειώσατε, τώρα το wordpress θα εγκατασταθεί στον τοπικό διακομιστή ιστού του Android σας και τώρα μπορείτε να κάνετε ιστολόγιο εκτός σύνδεσης με τη συσκευή σας Android εύκολα.

Έτσι, παραπάνω είναι όλα σχετικά με το πώς να φιλοξενήσετε το WordPress σε τοπικό διακομιστή ιστού του Android. Με τον παραπάνω οδηγό βήμα προς βήμα μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε wordpress offline στη συσκευή σας android και να κάνετε blogging offline στη συσκευή σας android πολύ εύκολα. Κάντε λοιπόν τον ελεύθερο χρόνο σας αποτελεσματικό γράφοντας όμορφα ιστολόγια που μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους αν θέλετε να το κάνετε. Ελπίζουμε να σας αρέσει η δουλειά μας, μοιραστείτε αυτό το άρθρο και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here