Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης Chrome στο Android

0
127

Το Chrome σάς επιτρέπει πλέον να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης!

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης Chrome στο Android
Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης Chrome στο Android

Σχεδόν όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android μάς παρέχουν πολλαπλούς τρόπους περιήγησης – κανονική και ανώνυμη λειτουργία. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή η λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης είναι αυτή που δεν αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας, τα cookie. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome εμποδίζει επίσης τους ιστότοπους να έχουν πρόσβαση σε τοπικά cookie και καταργεί αυτόματα όλα τα προσωρινά δεδομένα μόλις κλείσετε την εφαρμογή.

Δεδομένου ότι η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης προορίζεται να είναι ιδιωτική, η Google αφαίρεσε τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης ξεκινώντας με το Chrome v65 στο Android. Εάν προσπαθήσετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστοσελίδας που έχει ανοίξει σε μια καρτέλα Ανώνυμης περιήγησης, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει “Δεν επιτρέπονται τα στιγμιότυπα οθόνης σε αυτήν την οθόνη”.

Η ιδέα πίσω από τον περιορισμό των χρηστών από τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης είναι το γεγονός ότι η Ιδιωτική περιήγηση επιλέγεται συνήθως όταν οι χρήστες δεν θέλουν να αφήσουν κανένα ίχνος και τα στιγμιότυπα οθόνης χρησιμεύουν ως απόδειξη του ίδιου.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το Chrome πρόκειται να ανακτήσει την ικανότητά του να λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Η Google έχει ήδη ενεργοποιήσει τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης Chrome canary για Android.

Βήματα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης Chrome σε Android

Ωστόσο, η δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα από τη σελίδα Πειράματα με μη αυτόματο τρόπο. Επομένως, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα στιγμιότυπου οθόνης ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησης Chrome, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στο Play Store και ενημερώστε το Καναρίνι χρωμίου φυλλομετρητής.

ενημερώστε το καναρίνι του Chrome

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome canary στη συσκευή σας Android.

ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome canary

Βήμα 3. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε “Chrome://flags”.

πληκτρολογήστε

Βήμα 4. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης για να αναζητήσετε “Στιγμιότυπο οθόνης ανώνυμης περιήγησης”

αναζήτηση για

Βήμα 5. Ενεργοποιήστε τη σημαία “Incognito Screenshot”.

Ενεργοποιήστε τη σημαία

Βήμα 6. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Ιστού.

πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης

Βήμα 7. Τώρα ανοίξτε μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Θα μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Σημείωση: Τα στιγμιότυπα οθόνης που τραβήχτηκαν θα έχουν το σύμβολο της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε το σύμβολο ανώνυμης περιήγησης.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here