Πώς να συμπιέσετε βίντεο στο Android | Εφαρμογές συμπιεστή βίντεο

0
128

Οι καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android!

Συμπίεση βίντεο στο Android

Κάθε μέρα που περνά, τα smartphone γίνονται πιο δυνατά. Σήμερα, τα smartphones διαθέτουν ικανές κάμερες, ισχυρούς επεξεργαστές κ.λπ. Με τέτοια επεξεργαστική ισχύ και ισχυρές κάμερες, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην εγγραφή ολοένα και περισσότερων βίντεο.

Η εγγραφή βίντεο σε smartphone είναι εύκολη, αλλά η ύπαρξη πολλών βίντεο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αποθήκευσης. Ένα αρχείο βίντεο 30 λεπτών μπορεί να πάρει σχεδόν 2 GB χώρου στη συσκευή σας. Λοιπόν, γιατί να μην συμπιέσετε τα βίντεο για να εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο;

Από τώρα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Play Store που ισχυρίζονται ότι μειώνουν το μέγεθος αρχείου των αρχείων βίντεο. Οι εφαρμογές συμπιεστή βίντεο μπορούν να μειώσουν το μέγεθος του αρχείου οποιωνδήποτε εγγεγραμμένων ή ληφθέντων βίντεο χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

10 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android που πρέπει να δοκιμάσετε

Η συμπίεση των βίντεο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε βίντεο υψηλής ποιότητας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προηγουμένως ήταν αδύνατον λόγω προβλημάτων ορίου μεγέθους. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Συμπίεση βίντεο

Συμπίεση βίντεο

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες και πιο απλές εφαρμογές συμπιεστή βίντεο που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Η εφαρμογή συμπιέζει αρχεία βίντεο και τα αποθηκεύει στο smartphone σας.

Το καλό με την εφαρμογή είναι ότι σας προσφέρει πολλαπλούς τρόπους συμπίεσης βίντεο και υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο.

2. Βίντεο Dieter 2

Βίντεο Dieter 2

Το Video Dieter 2 είναι μια εφαρμογή συμπιεστή βίντεο διαθέσιμη για συσκευές Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλα τα βίντεό σας σε μικρότερα μεγέθη αρχείων.

Εκτός από τη συμπίεση βίντεο, το Video Dieter 2 σας προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με βασικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

3. Συμπιεστής βίντεο και ταινιών

Συμπιεστής βίντεο και ταινιών

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη μείωση του μεγέθους του βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας, το Videos & Movies Compressor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να συμπιέσει ταινίες πλήρους μήκους, τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές.

Μετά τη συμπίεση ενός βίντεο, μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε το βίντεο απευθείας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αυτήν την εφαρμογή.

4. Συμπιεστής βίντεο

Συμπιεστής βίντεο

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Video Compressor είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να συμπιέσει και να μετατρέψει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή βίντεο. Προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες συμπίεσης βίντεο μειώνοντας την ανάλυση, το bitrate κ.λπ.

5. Έξυπνος συμπιεστής βίντεο και αλλαγή μεγέθους

Έξυπνος συμπιεστής βίντεο και αλλαγή μεγέθους

Αν και δεν είναι διάσημο, το Smart Video Compressor and Resizer εξακολουθεί να είναι μια αξιόλογη εφαρμογή συμπιεστή βίντεο για Android. Το εργαλείο είναι απλό στη χρήση και είναι γνωστό για τη λειτουργία συμπίεσης βίντεο χωρίς απώλειες.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε την ποιότητα του βίντεο και την ταχύτητα διαδικασίας συμπίεσης. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ένα πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους βίντεο για να ορίσετε τις διαστάσεις του βίντεο.

6. Συμπιεστής βίντεο & εικόνας

Συμπιεστής βίντεο & εικόνας

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συμπιέσετε και τα δύο – εικόνες και βίντεο. Η δωρεάν εφαρμογή υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο και εικόνας.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υποστηρίζει μαζική συμπίεση βίντεο και εικόνας. Περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους, βελτιστοποιητή και περικοπή εικόνας.

7. Αλλάξετε το μέγεθος του βίντεο

Αλλάξετε το μέγεθος του βίντεο

Αλλαγή μεγέθους βίντεο συμπιέζει ένα βίντεο αλλάζοντας το μέγεθος της ανάλυσης του βίντεο. Αυτό είναι νέο σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Διαθέτει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περικοπή, συγχώνευση και αποκοπή βίντεο.

Όσον αφορά τη συμβατότητα τύπου αρχείου, το Resize Video υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο.

8. Video Compressor Panda

Video Compressor Panda

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μεγάλα αρχεία βίντεο είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για κάθε χρήστη κινητού. Το Panda Video Compressor σας λύνει αυτό το πρόβλημα.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συμπιέσετε το βίντεο και να το στείλετε σε άλλους μέσω email και κειμένου. Σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε/μοιράζεστε τα βίντεό σας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

9. VideoCompact

VideoCompact

Λοιπόν, το VideoCompact είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές συμπιεστή και μετατροπέα βίντεο που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε είτε να μετατρέψετε είτε να συμπιέσετε βίντεο.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει επίσης να περικόψετε, να κόψετε και να περικόψετε βίντεο κλιπ. Συνολικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμπιέσεις βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Δημιουργός βίντεο

Δημιουργός βίντεο

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android, τότε το Video Maker μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με συμπιεστή βίντεο.

Μάντεψε? Η εφαρμογή υποστηρίζει επεξεργασία πολλαπλών επιπέδων και πολλές χρήσιμες επιλογές επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε φίλτρα βίντεο και εφέ μετάβασης με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής.

Πώς να συμπιέσετε βίντεο στο iPhone

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here