Πώς να στείλετε αρχεία και μηνύματα μέσω LAN του Office ιδιωτικά;

0
93
Αποστολή αρχείων και μηνυμάτων μέσω LAN του Office ιδιωτικά
Αποστολή αρχείων και μηνυμάτων μέσω LAN του Office ιδιωτικά

Μάθετε πώς να στέλνετε αρχεία και μηνύματα μέσω LAN του Office ιδιωτικά με τη βοήθεια ενός απλού οδηγού που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε εύκολα το απόρρητό σας μέσω του τοπικού δικτύου Διαδικτύου. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να προχωρήσετε.

Όλοι είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι με πολλές διαδικτυακές εφαρμογές instant messenger με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να συνομιλούμε και να στέλνουμε αρχεία σε όποιον θέλουμε. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα κάθε φορά που βρισκόμαστε σε ένα σχολείο ή ένα γραφείο, επειδή η κατάσταση εκεί είναι διαφορετική από το οικιακό μας Wi-Fi ή το δίκτυο Διαδικτύου. Στο περιβάλλον του γραφείου ή του σχολείου μας, εργαζόμαστε σε ένα περιορισμένο περιβάλλον όπου υπάρχουν περιορισμοί ως προς το πότε και πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό το είδος ασφάλειας είναι σημαντικό σε περιβάλλοντα γραφείου για τη διατήρηση ενός κατάλληλου ασφαλούς περιβάλλοντος για την προστασία σημαντικών δεδομένων, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση κ.λπ. Για τέτοιου είδους συνθήκες, θα σας παρέχουμε ένα απλό κόλπο σε αυτό το άρθρο που θα σας βοηθήσει αρχεία με ασφάλεια. Επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό λογισμικό γνωστό ως Softros LAN Messenger το οποίο θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα και θα σας επιτρέψει να μοιράζεστε πληροφορίες σε όλο το δίκτυο ιδιωτικά.

Κυριότερα βασικά χαρακτηριστικά του Softros LAN Messenger που θα θέλατε να διαβάσετε.

Το Softros LAN Messenger είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων LAN που έχει σχεδιαστεί για ασφαλή, ιδιωτική και αποτελεσματική επικοινωνία στο περιβάλλον γραφείου.

Το καλύτερο μέρος του είναι ότι δεν απαιτεί κανενός είδους διακομιστή για να εκτελεστεί και είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί. Αυτός ο αγγελιοφόρος περιλαμβάνει μια ποικιλία λειτουργιών που περιλαμβάνουν μηνύματα από υπολογιστή σε υπολογιστή, μετάδοση μηνυμάτων για την ειδοποίηση μόνο επιλεγμένων ατόμων σχετικά με μια εκδήλωση, ομαδικές αίθουσες συνομιλίας LAN και το τελευταίο που είναι μεταφορά αρχείων με μεταφορά και απόθεση που θα σας βοηθήσει να ανταλλαγή αρχείων και φακέλων μεταξύ των μελών του προσωπικού.

Όλα τα μηνύματα και τα αρχεία που ανταλλάσσονται από τους χρήστες είναι εξαιρετικά κρυπτογραφημένα και δεν βγαίνουν ποτέ έξω από το τοπικό δίκτυο του γραφείου σας. Αυτός ο τύπος ασφάλειας σάς εγγυάται ότι κανένας τύπος μη εξουσιοδοτημένου ατόμου δεν θα μπορέσει ποτέ να διαβάσει την ιδιωτική σας συνομιλία ή σε κάθε περίπτωση να αποκτήσει πρόσβαση στα δεκτικά δεδομένα σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του λοιπόν περιλαμβάνουν τα εξής:

#1 Εύκολη και εγκατάσταση στη χρήση

Το λογισμικό είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση. Η διεπαφή είναι πολύ απλή και φιλική προς το χρήστη.

#2 Αρχιτεκτονική χωρίς διακομιστή

Η αρχιτεκτονική χωρίς διακομιστή σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε κανένα είδος διακομιστή εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας για να μεταφέρετε τα αρχεία μέσω του δικτύου. Εδώ λοιπόν έρχεται το καλύτερο μέρος της χρήσης του soft rose LAN messenger, δηλαδή δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε και να διατηρήσετε έναν διακομιστή μηνυμάτων, καθώς μπορεί να λειτουργήσει στο τοπικό δίκτυο του περιβάλλοντος του γραφείου σας.

#3 Ασφάλεια, ασφάλεια και απόρρητο

Είναι η βασική πτυχή της χρήσης αυτής της εφαρμογής. Το Softros LAN messenger θα σας παρέχει κρυπτογράφηση όλων των επικοινωνιών και δεδομένων. Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από αυτό το λογισμικό είναι ο AES-256.

#4 Ατομικές και Ομαδικές συνομιλίες

Το λογισμικό παρέχει στους χρήστες του μια δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων και αρχείων μεταξύ ενός ή πολλών χρηστών ταυτόχρονα

#5 Μηνύματα εκτός σύνδεσης

Ακόμη και όταν ένας χρήστης είναι εκτός σύνδεσης, μπορείτε ακόμα να του στέλνετε μηνύματα και ο χρήστης θα τα λάβει όταν συνδεθεί στο messenger. Έτσι, τα μηνύματα εκτός σύνδεσης πηγαίνουν πολύ καλά.

#6 Ομαδικά μηνύματα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας για να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία. Αυτή η ομαδική συνομιλία θα είναι επίσης ασφαλής και ιδιωτική.

#7 Μεταφορά αρχείων μεταξύ χρηστών

Όπως συζητήθηκε παραπάνω, ο messenger παρέχει περισσότερες ευκολίες από την αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των χρηστών. Απλώς πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο στον χρήστη.

Εγκατάσταση και χρήση:

Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις αυτού του λογισμικού. Σε αυτό το άρθρο, σας δίνουμε ένα σεμινάριο για την έκδοση των Windows. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες για άλλες εκδόσεις.

  1. Κατεβάστε το λογισμικό της αντίστοιχης έκδοσης σας από τον επίσημο ιστότοπο και εγκαταστήστε το όπως οποιοδήποτε άλλο λογισμικό Windows.
  2. Εκκινήστε το λογισμικό από το μενού έναρξης ή ένα εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας σας.
  3. Εάν το λογισμικό είναι εγκατεστημένο στους άλλους υπολογιστές του δικτύου σας, τότε το Softros messenger θα αρχίσει αυτόματα να εμφανίζει όλους τους χρήστες που είναι παρόντες στο δίκτυό σας.

    Αποστολή αρχείων και μηνυμάτων μέσω LAN του Office ιδιωτικά
    Αποστολή αρχείων και μηνυμάτων μέσω LAN του Office ιδιωτικά

  4. στο κύριο παράθυρο, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο συνομιλίας όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή μηνυμάτων.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί αποστολή. Το μήνυμα θα παραδοθεί στον χρήστη αμέσως.
  6. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «πρόσκληση» μπορείτε να προσθέσετε άλλους χρήστες σε μια ομαδική συνομιλία.
  7. Η μεταφορά των αρχείων είναι μια απλή εργασία. Απλώς σύρετε και αποθέστε το αρχείο στο παράθυρο συνομιλίας. Το άλλο άτομο πρέπει να κάνει κλικ στο «αποδοχή» για να λάβει το αρχείο.

    Αποστολή αρχείων και μηνυμάτων μέσω LAN του Office ιδιωτικά
    Αποστολή αρχείων και μηνυμάτων μέσω LAN του Office ιδιωτικά

  8. Αφού γίνει λήψη του αρχείου στον τοπικό σας υπολογιστή, κάντε κλικ στο φάκελο Άνοιγμα. Το αρχείο σας θα υπάρχει στον φάκελο που ανοίγει.

Ζητήστε απομακρυσμένη βοήθεια

Αυτή η επιλογή σάς βοηθά να ανοίξετε μια απομακρυσμένη συνεδρία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε έγκυρα διαπιστευτήρια.

Η κατώτατη γραμμή

Έτσι, εάν είστε μέλος ενός μεγάλου οργανισμού, τότε το Softros messenger είναι το καταλληλότερο για συνομιλίες εντός γραφείου. Εφαρμόστε το λοιπόν σήμερα και διασκεδάστε. Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός, μοιραστείτε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here