Πώς να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να εθιστείτε στην τεχνολογία

0
95
Σταματήστε το Skype να μειώνει την ένταση του υπολογιστή σας
Σταματήστε το Skype να μειώνει την ένταση του υπολογιστή σας

Για να σας βοηθήσουμε να μην εθιστείτε σε όλα αυτά, έχουμε γράψει αυτό το άρθρο όπου έχουμε παρουσιάσει μερικούς υπέροχους τρόπους και μεθόδους. Απλώς διαβάστε περαιτέρω το άρθρο εάν θέλετε να αφαιρέσετε ή να προστατέψετε τον εθισμό σας στην τεχνολογία!

Αυτός είναι ο κόσμος της ανερχόμενης τεχνολογίας και μέχρι τη στιγμή που η τεχνολογία έχει φτάσει στα μεγάλα επίπεδα, κάθε άτομο που ζει σε αυτόν τον πλανήτη αντιμετωπίζει πλέον την τεχνολογία καθημερινά είτε καλεί, σερφάρει στο Διαδίκτυο, τραπεζικές επιχειρήσεις κ.λπ. Μερικές από αυτές τις τεχνολογίες επηρεάζουν εύκολα τη νεολαία καθώς και τους ενήλικες, αναγκάζοντάς τους να εισβάλλουν στον εαυτό τους και όλο το χρόνο τους σε αυτές τις τεχνολογίες. Οι τεχνολογίες που επηρεάζουν περιλαμβάνουν την τρέλα για σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, το Facebook, το iPhone κ.λπ. και οι περισσότεροι άνθρωποι εθίζονται εύκολα σε αυτές. Υπάρχει ανάγκη να ξεχωρίσετε από αυτές τις τεχνολογίες και μπορεί συχνά να νιώθετε έτσι, αλλά αποτυγχάνετε να απομακρυνθείτε πολύ από αυτές.

Πώς να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να εθιστείτε στην τεχνολογία

Παρακάτω είχαμε συζητήσει μερικές από τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τον εθισμό στην τεχνολογία.

#1 Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή, το tablet, το smartphone κ.λπ

Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σας απομακρύνει από τον κόσμο της τεχνολογίας είναι να κρατήσετε χώρια όλες τις έξυπνες συσκευές που θα είναι αν και πολύ δύσκολο να το κάνετε, αλλά θα πρέπει να το κάνετε ούτως ή άλλως. Μπορείτε να δώσετε όλες τις συσκευές σας στους γονείς σας και να τους πείτε να τις κρατήσουν όλες στο κουτί κλειδαριάς για μερικές μέρες ή και μήνες (περισσότερες θα παραμείνετε μακριά περισσότερες πιθανότητες να τις ξεχάσετε). Τώρα, αν παλεύετε με το μυαλό σας να τα δώσετε όλα, προσπαθήστε να μην τα χάσετε γιατί αυτό μπορεί μόνο να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον εθισμό στην τεχνολογία.

#2 Πείτε στους γονείς σας να διατηρήσουν τον κωδικό πρόσβασης για τις έξυπνες συσκευές

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι πραγματικά χρήσιμα πράγματα που το καπέλο μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην προστασία των συσκευών σας από άλλους, αλλά αν μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο, τότε αυτοί μπορούν επίσης να σας αναγκάσουν να τους αποχωριστείτε. Όπως εάν μπορείτε να βοηθήσετε τους γονείς σας και να τους πείτε να βάλουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις έξυπνες συσκευές σας και μετά να μην σας ενημερώσουν για τον κωδικό πρόσβασης, αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να μείνετε μακριά από αυτές τις συσκευές, αν και μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους.

#3 Βρείτε ένα πραγματικό παιχνίδι

Μπορεί να έχετε εθιστεί στο να παίζετε παιχνίδια στις ψηφιακές οθόνες ή να κολλάτε με άλλα παιχνιδιάρικα πράγματα στις έξυπνες συσκευές, αλλά αν βγαίνατε έξω στον κόσμο και αρχίζατε να βρίσκετε μερικά παιχνίδια και παιχνιδιάρικα γεγονότα, τότε είμαι βέβαιος ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα με τα οποία μπορείτε να δεσμεύεστε τακτικά. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να χάνετε το ενδιαφέρον σας για τα ψηφιακά παιχνίδια και τα κόλπα κ.λπ. και θα βρείτε εθισμένους στον πραγματικό κόσμο.

#4 Βρείτε εταιρεία

Μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων όπως τους γείτονές σας φίλους, συμμαθητές κ.λπ. και να αρχίσετε να περνάτε το χρόνο σας μαζί τους. Για μένα, θα μπορούσε να είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να με απομακρύνει από την Τεχνολογία, καθώς κάθε άνθρωπος σε αυτή τη γη λατρεύει να έχει τη συντροφιά φίλων από οποιοδήποτε άλλο πράγμα. Μπορείτε να απολαύσετε τόσα πολλά πράγματα με τους φίλους, τους συντρόφους που δεν μπορείτε ποτέ να περιμένετε από τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, το διαδίκτυο κ.λπ.

#5 Επιτέλους

Απλώς να είστε δυνατοί στη θέλησή σας να αφήσετε την τεχνολογία για λίγο και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή με άλλα πράγματα, να κάνετε χόμπι, να παίζετε παιχνίδια με φίλους και να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να είστε προσκολλημένοι στον έξυπνο κόσμο. Τώρα όλα είναι στο χέρι σου καθώς μπορείς να αλλάξεις μόνο τον εαυτό σου!

Έτσι, η παραπάνω συζήτηση αφορούσε το Πώς να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να εθιστείτε στην τεχνολογία. Και αυτοί ήταν μερικοί από τους πρακτικούς και τεχνικούς τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε πραγματικά να εγκαταλείψετε τις τεχνολογίες και να κρατήσετε τον εαυτό σας σε ένα όριο χρήσης όλων αυτών. Αν και αυτοί οι τρόποι δεν θα σας βοηθήσουν εάν αντισταθείτε σε όλα αυτά, θα πρέπει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα ακολουθείτε όλους αυτούς τους τρόπους τακτικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here