Πώς να σταματήσετε τη λήψη εφαρμογών σε όλες τις συσκευές Apple

0
195
Διακοπή λήψης εφαρμογών αυτόματα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επαινούν το οικοσύστημα της Apple. Αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι το πόσο καλά συγχρονίζονται όλες οι συσκευές μεταξύ τους. Ωστόσο, τα πράγματα ξεφεύγουν όταν κάθε εφαρμογή που κατεβάζετε στο iPhone σας εγκαθίσταται αυτόματα στο iPad σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple.

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος σας εξαντλείται σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, μια περιττή λήψη μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Εάν βρίσκεστε στο ίδιο σκάφος, διαβάστε μαζί, καθώς θα σας βοηθήσω με το πώς μπορείτε να σταματήσετε τις αυτόματες λήψεις εφαρμογών σε όλες τις συσκευές Apple για να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης.

Πώς να σταματήσετε την αυτόματη λήψη εφαρμογών σε άλλες συσκευές Apple

Η Apple συνιστά τη χρήση ενός μόνο Apple ID σε όλες τις Apple συσκευές σας. Εάν ρυθμίζετε μια συσκευή για ένα μέλος της οικογένειας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό Apple ID και να ρυθμίσετε το Family Sharing. Διασφαλίζει ότι όλα όσα κάνετε σε μια συσκευή συγχρονίζονται με το iCloud και μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ συσκευών και να συνεχίσετε να εργάζεστε από εκεί που σταματήσατε.

Όμως, ένα από τα μειονεκτήματα (υποκειμενικά) αυτού του εξαιρετικού συστήματος συγχρονισμού είναι η δυνατότητα Αυτόματες Λήψεις Εφαρμογών. Όταν ενεργοποιείτε αυτήν την εναλλαγή, εγκαθιστά όλες τις δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές που αγοράστηκαν σε άλλες συσκευές στην τρέχουσα συσκευή.

Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες λήψεις εφαρμογών στο iPhone σας από την ακαταστασία άλλων συσκευών:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
  2. Μεταβείτε στο App Store.
  3. Κάτω από το μενού Αυτόματες λήψεις, απενεργοποιήστε την εναλλαγή Λήψεις εφαρμογών.

    Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο App Store, Απενεργοποιήστε τις Αυτόματες λήψεις

Σημείωση: Για να αποτρέψετε την αυτόματη λήψη εφαρμογών από άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το Apple ID σας, πρέπει να επαναλάβετε αυτά τα βήματα εκεί.

Επίσης, ενημερώστε τις συσκευές σας στις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού τους για να εξαλείψετε τυχόν προβλήματα λογισμικού.

Απελευθερώστε χώρο σε άλλες συσκευές Apple!

Ενώ τα πρόσφατα iPad διαθέτουν αξιοπρεπείς επιλογές αποθήκευσης, αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε iPad με 16 GB ή 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Το ίδιο ισχύει για χρήστες με παλαιότερα iPhone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple, για αυτό το θέμα.

Η απενεργοποίηση της εναλλαγής Αυτόματες Λήψεις Εφαρμογών θα σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο iPad, το iPhone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple που έχει χαμηλή αποθήκευση. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Η εφαρμογή λήψης δεν εμφανίζεται στο iPhone; 8 τρόποι για να το διορθώσετε!
  • 15 τρόποι για να διορθώσετε το “Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο App Store” σε iPhone ή iPad
  • 25 Καλύτερες κρυφές λειτουργίες iOS 16 για iPhone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here