Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger

0
96
Σταματήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger
Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger

Μάθετε πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger χρησιμοποιώντας το απλό κόλπο που θα σας βοηθήσει να σταματήσετε εύκολα την αυτόματη αναπαραγωγή για να αποφύγετε κάποια ενοχλητική στιγμή. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Facebook Messenger είναι ένα από τα καλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και αναπτύσσεται και παρουσιάζεται με νέες δυνατότητες. Η εφαρμογή νέων χαρακτηριστικών θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά μερικές φορές οι νέες δυνατότητες δεν είναι καλύτερες. Οι χρήστες έδειχναν πάντα ότι ο αριθμός των χαρακτηριστικών δεν είναι αυτός που πραγματικά θέλουν, αλλά απαιτούν μόνο τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Τώρα μιλάμε για όλα αυτά γιατί σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε τη νέα δυνατότητα του Facebook messenger που πιθανότατα δεν είναι αρκετά αποδεκτή από τους χρήστες. Το νέο χαρακτηριστικό είναι η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook messenger. Κανείς δεν θέλει τα βίντεο να αρχίζουν να αναπαράγονται αυτόματα κάθε φορά που γίνεται κύλιση της οθόνης, και έτσι μόνο όλοι οι χρήστες θα θέλουν να απενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τη μέθοδο μέσω της οποίας αυτή η λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο μπορεί να διακοπεί εντελώς μέσα στο Messenger. Σε περίπτωση που αναζητάτε και εσείς αυτή τη μέθοδο, τότε μπορείτε να το μάθετε διαβάζοντας ολόκληρο το post παρακάτω!

Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους για να την εφαρμόσετε, απλώς μια απλή ενσωματωμένη λειτουργία. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger:

#1 Ξεκινώντας με τη μέθοδο, απλώς ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Facebook messenger εισάγοντας τα διαπιστευτήριά σας. Γνωρίζετε πώς να το κάνετε αυτό καθώς είστε εξοικειωμένοι με αυτό εάν χρησιμοποιείτε αυτό το messenger ή χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο από καιρό. Αφού ανοίξετε το facebook messenger, θα δείτε όλους τους φίλους σας, τη γραμμή αναζήτησης από πάνω και την εικόνα του προφίλ σας σε αυτήν.

#2 Πατήστε ή κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας για να προχωρήσετε στην επόμενη οθόνη όπου θα πρέπει να μεταβείτε στις Φωτογραφίες, Βίντεο & Emoji. Αυτή είναι η σελίδα του προφίλ σας από όπου μπορείτε να ορίσετε όλες τις επιλογές που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του περιεχομένου πολυμέσων στο messenger σας. Εκεί θα βρείτε πολλές επιλογές για τον ίδιο σκοπό.

Σταματήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger
Σταματήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger

#3 Τώρα στην προεδρική οθόνη θα δείτε μια σειρά από λειτουργίες, αλλά πρέπει απλώς να πάμε στις επιλογές Auto-Play Videos. Πατήστε σε αυτό και, στη συνέχεια, ορίστε το σε Ποτέ αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο. Αυτό είναι όλο, και από τότε και μετά δεν θα βλέπετε ποτέ τα βίντεο του facebook messenger να αναπαράγονται αυτόματα στην οθόνη με κύλιση.

Σταματήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger
Σταματήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του Facebook Messenger

Όλα τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη συμπεριλαμβάνοντας τις περισσότερες δυνατότητες και ακολουθώντας αυτήν την τάση, μόνο το Facebook Messenger έχει εισαγάγει την Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο. Αν και είναι καλό που εργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας, αλλά οι προγραμματιστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να γνωρίζουν ένα πράγμα ότι σε μια σειρά λειτουργιών θα μπορούσαν επίσης να εκμεταλλευτούν τη συνολική οπτικότητα και ευχρηστία. Συνολικά, τελειώνοντας σε αυτήν την ανάρτηση, ελπίζουμε απλώς ότι όλοι όσοι αναζητούν τον τρόπο να σταματήσουν την αυτόματη αναπαραγωγή του facebook messenger θα είχαν επωφεληθεί. Σας αρέσει αυτό το άρθρο και επίσης προσπαθήστε να το μοιραστείτε περισσότερο, επίσης πείτε μας τις απόψεις σας σχετικά με το άρθρο μέσω των ενοτήτων σχολίων!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here