Πώς να σερφάρετε ανώνυμα σε smartphone και υπολογιστή

0
89
Σερφάρετε ανώνυμα στις συσκευές σας
Σερφάρετε ανώνυμα στις συσκευές σας

InShortViral: Ασφαλίστε την περιήγησή σας από τους φύλακες, σερφάροντας ανώνυμα στο διαδίκτυο

Σε αυτόν τον κόσμο του κυβερνοχώρου ξοδεύουμε πολύ χρόνο μέσω της περιήγησης στο Διαδίκτυο. Και το να σκέφτεσαι ότι δεν σε παρακολουθούν στο διαδίκτυο είναι το μεγαλύτερο λάθος σήμερα. Καθώς υπάρχουν πολλά πρακτορεία και φύλακες που παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο που περιλαμβάνει όλο το ιστορικό περιήγησής σας στο Διαδίκτυο, τις συνομιλίες σας, τις εγγραφές λήψης και πολλά άλλα. Εδώ, λοιπόν, έχουμε έναν υπέροχο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να είστε ασφαλείς κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο. Καθώς εδώ συζητάμε τη μέθοδο για να περιηγηθείτε ή να σερφάρετε ανώνυμα στο Διαδίκτυο στο iPhone και τον υπολογιστή σας.

Πώς να σερφάρετε ανώνυμα σε smartphone και υπολογιστή

Εδώ συζητώ όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να σερφάρετε με ασφάλεια στο Διαδίκτυο χωρίς να σας παρακολουθούν πολλοί ιχνηλάτες. Ακολουθήστε λοιπόν τον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

#1 Πώς να σερφάρετε ανώνυμα σε υπολογιστή με Windows

-> Χρήση διαδικτυακών διακομιστών μεσολάβησης

Οι διακομιστής μεσολάβησης Ιστού είναι ο καλύτερος και εύκολος τρόπος κρυφής περιήγησης στο Διαδίκτυο. Με τη χρήση αυτών των τοποθεσιών μπορείτε εύκολα να έχετε μια ασφαλή πρόσβαση μέσω Διαδικτύου. Αυτοί οι ιστότοποι μεσολάβησης παρέχουν εναλλακτική διεύθυνση του ιστότοπου στον οποίο θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα αυτών των διακομιστών μεσολάβησης, καθώς η ταχύτητα περιήγησης μπορεί να είναι αργή και μερικές φορές κάποιο περιεχόμενο πολυμέσων δεν είναι προσβάσιμο και επίσης μερικές φορές ορισμένοι ιστότοποι δεν ανοίγουν σε αυτούς τους διακομιστή μεσολάβησης.

Για αυτό, χρησιμοποιήστε τη Λίστα τοποθεσιών Best Free Proxy Server 2016

-> Χρήση μη αυτόματων διακομιστών μεσολάβησης

Μερικές φορές, εάν οι ιστότοποι μεσολάβησης δεν λειτουργούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μη αυτόματο διακομιστή μεσολάβησης για ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο και να έχετε ασφαλή πρόσβαση σε αυτό. Τώρα για να ρυθμίσετε τον μη αυτόματο διακομιστή μεσολάβησης, πρέπει να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Σε αυτό θα πρέπει να επιλέξετε κάποιους μη αυτόματους διακομιστή μεσολάβησης από το διαδίκτυο και να τον ορίσετε ως προεπιλεγμένο διακομιστή μεσολάβησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας για περιήγηση. Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα για να το κάνετε.

  • Μεταβείτε στις ιδιότητες Διαδικτύου->Ρυθμίσεις δικτύου->Διεύθυνση.
  • Τώρα προσθέστε τη διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης που έχετε επιλέξει, εισάγετε επίσης τη διεύθυνση θύρας σε αυτήν.
  • Αυτό είναι να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις και να περιηγηθείτε με ασφάλεια

-> Απαγόρευση παρακολούθησης τοποθεσίας ιστοτόπων στο Google Chrome

Η διαδικασία είναι ενσωματωμένη δυνατότητα στο google chrome που θα σταματήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας από διαφορετικούς ιστότοπους. Με αυτό μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα παρακολουθείτε από ορισμένους μη εξουσιοδοτημένους οργανισμούς και πολλούς εισβολείς που μπορεί να σας κατασκοπεύουν.

Χρήση – Πώς να απαγορεύσετε στους ιστότοπους να παρακολουθούν την τοποθεσία σας στο Google Chrome

-> Χρήση VPN στο Google Chrome για ασφαλή περιήγηση

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επέκταση VPN, μπορείτε εύκολα να παραμείνετε ασφαλείς χρησιμοποιώντας το Virtual Private Network και επίσης να ανοίξετε τους ιστότοπους που είναι περιορισμένοι στο δίκτυο Wi-Fi ή LAN στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σας.

Χρησιμοποιήστε: – Τα 10 καλύτερα VPN για το Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

#2 Πώς να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο iPhone

Για ασφαλή περιήγηση μέσω Διαδικτύου στο iPhone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο για την ιδιωτική σας περιήγηση σε αυτό και με αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο.

Συνεχίστε με το 5 καλύτερο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για το iPhone σας για ασφαλή περιήγηση

#3 Πώς να σερφάρετε ανώνυμα στο Android

Το καλύτερο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για android είναι χρήσιμο που είναι πάντα σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και διατηρούν πάντα καθαρά τα δεδομένα σας όποτε το κλείνετε. Και αυτά θα σας προσφέρουν την ασφαλή εμπειρία περιήγησης στο android σας.

Προχωρήστε με – 5 καλύτερη ασφαλής περιήγηση για το Android σας για ασφαλή περιήγηση

Έτσι, παραπάνω είναι όλοι οι τρόποι για να σερφάρετε ανώνυμα σε Smartphones & PC. Με τους πλήρεις οδηγούς που συζητήθηκαν παραπάνω, μπορείτε εύκολα να σερφάρετε ανώνυμα και αυτό θα σας προστατεύσει από τους φύλακες ή το μη εξουσιοδοτημένο άτομο που παρακολουθεί τις συσκευές σας. Ελπίζω να σας αρέσει η δουλειά μου, συνεχίστε να μοιράζεστε. Αφήστε ένα σχόλιο εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here