Πώς να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook

0
86

Δείτε πώς μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like στη σελίδα σας στο Facebook!

Πώς να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook
Πώς να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook

Εάν έχετε λογαριασμό στο Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σελίδα στο Facebook δωρεάν. Οι σελίδες στο Facebook φαίνεται να είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε με τους θαυμαστές και να προωθήσετε τις επιχειρήσεις. Πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook, να προσκαλέσετε τον κόσμο να του αρέσει και αυτό είναι.

Ωστόσο, το να μεγαλώσετε τα likes σε μια σελίδα στο Facebook θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση. Αν θέλετε να αυξήσετε τον αριθμό των like στη σελίδα σας στο Facebook, πρέπει να παρέχετε πολύτιμο περιεχόμενο στους χρήστες σας.

Τα likes στο Facebook χρησιμεύουν ως ένας σημαντικός τρόπος για να βοηθήσετε εταιρείες, προϊόντα και άτομα να αποκτήσουν έκθεση. Επίσης, τα Facebook Likes επεκτείνουν την παρουσία σας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν μόλις δημιουργήσατε μια νέα σελίδα και αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε τον αριθμό των like, τότε το να προσκαλέσετε τους φίλους σας είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το Facebook σάς επιτρέπει να προσκαλείτε τους φίλους σας να κάνουν like στη σελίδα σας στο Facebook με απλά βήματα.

Βήματα για να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να προσκαλέσετε τους ανθρώπους να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Τώρα, ανοίξτε τη σελίδα όπου θέλετε να προσκαλέσετε άτομα.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

κάντε κλικ στις τρεις τελείες

4. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσκληση φίλων.

κάντε κλικ στο Πρόσκληση φίλων

5. Επιλέξτε την καρτέλα Not Invited, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Μη προσκεκλημένος

6. Τώρα, πρέπει να επιλέξετε το πλαίσιο πίσω από το όνομα του φίλου για πρόσκληση. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή πρόσκλησης όπως φαίνεται παρακάτω.

κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή πρόσκλησης

7. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πλαίσιο “Αποστολή κάθε πρόσκλησης στο Messenger” για να στείλετε την πρόσκληση στο Messenger.

Στείλτε επίσης κάθε πρόσκληση στο Messenger

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like στη σελίδα σας στο Facebook.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να προσκαλέσετε φίλους να κάνουν like στη σελίδα σας στο Facebook. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here