Πώς να προσθέσετε τείχος προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android

0
124
Πώς να προσθέσετε τείχος προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android
Πώς να προσθέσετε τείχος προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android

Το Τείχος προστασίας Android σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κανόνες φιλτραρίσματος με βάση τη διεύθυνση IP, το όνομα κεντρικού υπολογιστή ή το όνομα τομέα. Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απορρίψετε μόνο συγκεκριμένες συνδέσεις μιας εφαρμογής. Δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή χωρίς να κάνετε root το Android σας.

Το τείχος προστασίας είναι η ασφάλεια σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που δεν επιτρέπει τη διείσδυση όλων των επικίνδυνων IP και επίσης των επιβλαβών προγραμμάτων στο λειτουργικό σύστημα. Σε λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows, υπάρχει η ενσωματωμένη δυνατότητα του Τείχους προστασίας που προστατεύει τον υπολογιστή σας με Windows από τις απειλές ασφαλείας. Αλλά στο Android, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και γι’ αυτό είμαστε εδώ με μια δροσερή μέθοδο που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα Ασφάλειας Τείχους προστασίας σε οποιοδήποτε Android. Μπορείτε να προστατέψετε το Android σας από διάφορες απειλές ασφαλείας. Και δεν θα χρειαστεί να κάνετε root τη συσκευή σας Android για να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Πώς να προσθέσετε τείχος προστασίας σε οποιοδήποτε Android

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και απλή και χρειάζεστε απλώς μια δροσερή εφαρμογή Android που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε τη δυνατότητα Firewall που θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε την ασφάλεια της συσκευής σας Android. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για την προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android:

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την δροσερή εφαρμογή Android που είναι NoRoot Firewall την εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε τη δυνατότητα τείχους προστασίας στη συσκευή σας.

[appbox googleplay app.greyshirts.firewall]

Βήμα 2. Τώρα πρέπει να εκκινήσετε την εφαρμογή αφού την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στο “Έναρξη”

Προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android
Προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android

Βήμα 3. Τώρα πρέπει να επιτρέψετε τη σύνδεση, απλώς πατήστε “OK” για να συνεχίσετε

Προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android
Προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android

Βήμα 4. Τώρα πρέπει να μετακινηθείτε στην καρτέλα “Πρόσβαση σε εκκρεμότητα” και εκεί θα δείτε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο. Απλώς επιτρέψτε τους ή αρνηθείτε τους σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android
Προσθήκη τείχους προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή Android

Αυτό είναι! τελειώσατε, τώρα το Android σας έχει ένα τείχος προστασίας που θα προστατεύει τη συσκευή σας από διάφορες απειλές.

Χρησιμοποιώντας το Mobiwol

Το Mobiwol NoRoot Firewall μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξοικονόμηση μπαταρίας, τη μείωση της χρήσης δεδομένων, ώστε να παραμένετε εντός του προγράμματος δεδομένων σας και να προστατεύσετε το απόρρητό σας περιορίζοντας τις άδειες πρόσβασης στο δίκτυο που απαιτούνται από τις εφαρμογές.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Mobiwol στη συσκευή σας Android. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή.

[appbox googleplay com.netspark.firewall]

Βήμα 2. Τώρα θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει η εφαρμογή.

Χρησιμοποιώντας το Mobiwol
Χρησιμοποιώντας το Mobiwol

Βήμα 3. Τώρα στο επόμενο βήμα, θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω. Εδώ πρέπει να ενεργοποιήσετε την Κατάσταση τείχους προστασίας.

Χρησιμοποιώντας το Mobiwol
Χρησιμοποιώντας το Mobiwol

Βήμα 4. Τώρα θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε την άδεια για να ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN που θα επιτρέπει στην εφαρμογή να παρακολουθεί την κίνηση του δικτύου. Απλώς πατήστε “Ok” για να συνεχίσετε.

Χρησιμοποιώντας το Mobiwol
Χρησιμοποιώντας το Mobiwol

Βήμα 5. Τώρα στο επόμενο βήμα, πρέπει να πατήσετε στους Κανόνες Τείχους προστασίας. Εκεί θα δείτε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο. Απλώς επιτρέψτε τους ή αρνηθείτε τους σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Χρησιμοποιώντας το Mobiwol
Χρησιμοποιώντας το Mobiwol

Βήμα 6. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε ρυθμίσεις τείχους προστασίας σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Χρησιμοποιώντας το Mobiwol
Χρησιμοποιώντας το Mobiwol

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mobiwol για να προσθέσετε ένα τείχος προστασίας στη συσκευή σας Android.

Παρόμοιες εφαρμογές:

#1DroidWall – Τείχος προστασίας Android

[appbox googleplay com.googlecode.droidwall.free]

Αυτή είναι η τέλεια λύση εάν δεν έχετε πρόγραμμα απεριόριστων δεδομένων ή απλά θέλετε να δείτε την μπαταρία σας να διαρκεί περισσότερο. Απαιτεί root αλλά κατά κάποιο τρόπο πολύ αποτελεσματικό.

#2 NetGuard – τείχος προστασίας χωρίς ρίζα

[appbox googleplay eu.faircode.netguard]

Το NetGuard παρέχει απλούς και προηγμένους τρόπους για να αποκλείσετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο – δεν απαιτείται root. Οι εφαρμογές και οι διευθύνσεις μπορούν να επιτραπούν ή να απαγορευθούν μεμονωμένα η πρόσβαση στη σύνδεσή σας Wi-Fi ή/και κινητής τηλεφωνίας.

#3 Firewall Gold

[appbox googleplay com.anstudios.androidfirewall]

Εάν βρίσκετε τρόπους να προστατεύσετε τη συσκευή σας Android από εισβολές, κακόβουλα προγράμματα και κερκόπορτες, τότε θα πρέπει να έχετε εφαρμογές τείχους προστασίας. Με το Firewall Gold μπορείτε να κλείσετε τις αχρησιμοποίητες θύρες και να διατηρήσετε την μπαταρία σας υγιή.

Ωστόσο, αυτό το εργαλείο απαιτεί πρόσβαση root. Ωστόσο, παρέχει μια εκπληκτική δυνατότητα που σας επιτρέπει να περιορίσετε τις εφαρμογές από την πρόσβαση στο δίκτυό σας.

#4 AFWall+

[appbox googleplay dev.ukanth.ufirewall]

Το AfWall+, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Android Firewll + είναι μια εφαρμογή front-end για το ισχυρό τείχος προστασίας iptables Linux. Σας επιτρέπει να περιορίσετε ποιες εφαρμογές επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στα δίκτυα δεδομένων σας (2G/3G ή/και Wi-Fi και σε περιαγωγή ). Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε την κυκλοφορία εντός LAN ή ενώ είστε συνδεδεμένοι μέσω VPN.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή χρειάζεται επίσης πρόσβαση υπερχρήστη για να παρέχει κάποιο ακραίο επίπεδο προστασίας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το LockPattern/Pin για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

#5 Τείχος προστασίας NetPatch

[appbox googleplay co.netpatch.firewall]

Το NetPatch Firewall είναι ένα προηγμένο τείχος προστασίας δικτύου Android που λειτουργεί σε smartphone Android που δεν έχουν ρίζες. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να αποκλείσετε οποιαδήποτε εφαρμογή από την πρόσβαση στο δίκτυο. Δεν υπάρχουν εφαρμογές, μπορείτε επίσης να αποκλείσετε το όνομα κεντρικού υπολογιστή, τη διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας το τείχος προστασίας χωρίς root.

Με το τείχος προστασίας NetPatch μπορείτε επίσης να μειώσετε τη χρήση δεδομένων, να εξοικονομήσετε μπαταρία και να προστατεύσετε το απόρρητό σας μέσω της εφαρμογής.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το πώς να προσθέσετε τείχος προστασίας σε οποιοδήποτε Android. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο και θα προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα στη συσκευή σας Android και θα προστατεύσετε τη συσκευή σας Android από τις διάφορες IP της συσκευής σας. Εφαρμόστε το λοιπόν σήμερα. Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το υπέροχο σεμινάριο, μοιραστείτε το και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here