Πώς να προσθέσετε συνδέσμους σε ιστορίες Instagram το 2022

0
87
Πώς να προσθέσετε συνδέσμους σε ιστορίες Instagram

Ενώ γνωρίζουμε το Instagram ως πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, χρησιμοποιείται επίσης ευρέως από επιχειρήσεις και δημιουργούς. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Instagram για να προωθήσουν το προϊόν ή τις υπηρεσίες τους, ενώ οι δημιουργοί το χρησιμοποιούν για να επιδείξουν τα δημιουργικά τους ταλέντα.

Για να ωφελήσει τις επιχειρήσεις και τους μεμονωμένους πωλητές προϊόντων, το Instagram εισήγαγε μια λειτουργία που ονομάζεται Σύνδεσμοι Ιστοριών που επέτρεπε στους χρήστες να εισάγουν συνδέσμους στα Stories. Η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη και έλαβε πολλούς επαίνους.

Τώρα φαίνεται ότι το Instagram έχει επεκτείνει τη δυνατότητα προσθήκης συνδέσμων στα Stories σε όλους τους λογαριασμούς. Αρχικά, η λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο σε επαληθευμένους λογαριασμούς και σε αυτούς με συγκεκριμένο αριθμό ακολούθων.

Αυτό σημαίνει απλώς ότι όλοι οι χρήστες του Instagram μπορούν πλέον να προσθέτουν συνδέσμους σε οποιοδήποτε μέρος της ιστορίας τους στην οθόνη. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα ωφελούσε πολλούς ανθρώπους που θέλουν να κερδίσουν επισκεψιμότητα μέσω των ιστοριών του Instagram.

Βήματα για να προσθέσετε συνδέσμους σε Ιστορίες Instagram

Το αυτοκόλλητο σύνδεσης Instagram είναι βασικά μια αντικατάσταση της λειτουργίας swipe-up που σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν εξωτερικό σύνδεσμο στην ιστορία σας στο Instagram. Με λίγα και απλά λόγια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο συνδέσμου για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στην ιστορία σας στο Instagram.

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε συνδέσμους στις ιστορίες σας στο Instagram, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την προσθήκη συνδέσμων σε ιστορίες Instagram. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινήστε την εφαρμογή Instagram για smartphone Android.

2. Τώρα, σύρετε προς τα δεξιά από την άκρη της οθόνης και επιλέξτε την επιλογή Ιστορία.

επιλέξτε την επιλογή Ιστορία

3. Τώρα, τραβήξτε μια νέα φωτογραφία ή επιλέξτε μια υπάρχουσα φωτογραφία ή βίντεο που θέλετε να τοποθετήσετε στο Story.

4. Μόλις εισαχθεί η φωτογραφία, πρέπει να πατήσετε στην επιλογή Αυτοκόλλητο, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

πατήστε στην επιλογή Αυτοκόλλητο

5. Τώρα θα βλέπετε όλα τα διαθέσιμα αυτοκόλλητα. Απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε το αυτοκόλλητο συνδέσμου όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στο αυτοκόλλητο συνδέσμου

6. Τώρα, προσθέστε το επιθυμητό σύνδεσμο και κείμενο συνδέσμου και πατήστε το κουμπί Τέλος.

προσθέστε τον σύνδεσμο που επιθυμείτε

7. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε το αυτοκόλλητο Link και να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος της ιστορίας.

μετακινήστε το αυτοκόλλητο Link

8. Μπορείτε ακόμη και να πατήσετε το Αυτοκόλλητο για να αλλάξετε τις επιλογές χρώματος.

αλλάξτε τις επιλογές χρώματος

9. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Επόμενο βέλος για να ανοίξετε το μενού Κοινή χρήση. Στο μενού κοινής χρήσης, επιλέξτε την επιλογή Η ιστορία σας για να προσθέσετε τη νέα ιστορία.

επιλέξτε την επιλογή Η ιστορία σας

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα η ιστορία σας θα έχει έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ. Εάν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στο σύνδεσμο, το Instagram θα ανακατευθύνει τον χρήστη στην ιστοσελίδα.

Είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε συνδέσμους σε Ιστορίες Instagram. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here