Πώς να προσθέσετε δύο τραγούδια σε ένα βίντεο TikTok

0
50

Το TikTok έχει γίνει τόσο δημοφιλές τον τελευταίο καιρό που χρειάζεται πολλή δημιουργικότητα για να μείνεις μπροστά από το πακέτο. Η δημιουργία βίντεο με πολλά τραγούδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεχωρίζετε από τους άλλους δημιουργούς περιεχομένου εκεί έξω.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να προσθέσετε δύο ή περισσότερα τραγούδια στο βίντεό σας στο TikTok για να δημιουργήσετε πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά κλιπ.

Προσθέστε δύο τραγούδια στο βίντεο χρησιμοποιώντας το TikTok

Για να ξεκινήσουμε, θα ξεκινήσουμε με την πιο εύκολη επιλογή. Το TikTok προσφέρει χιλιάδες ήχους και τραγούδια για να κάνει τα βίντεό σας πιο διασκεδαστικά και ελκυστικά. Παρόλο που η εφαρμογή δεν διαθέτει εγγενή λειτουργία για την προσθήκη περισσότερων από ένα τραγουδιών τη φορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσθέσετε πολλά τραγούδια σε ένα βίντεο TikTok.

Πώς να προσθέσετε δύο ήχους

Η μεταφόρτωση βίντεο TikTok είναι εύκολη. Αλλά η μεταφόρτωση βίντεο TikTok με δύο ή περισσότερα τραγούδια απαιτεί μερικά επιπλέον βήματα. Μπορείτε να επικαλύπτετε πολλά τραγούδια ή να κάνετε μετάβαση μεταξύ των δύο. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε το TikTok και πατήστε το σύμβολο συν στο κάτω μέρος για να δημιουργήσετε το πρώτο από τα δύο βίντεο.
  2. Μπορείτε να εγγράψετε κάτι κρατώντας πατημένο το κόκκινο κουμπί εγγραφής ή να ανεβάσετε ένα βίντεο στο ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας πατώντας την επιλογή Μεταφόρτωση.
  3. Εάν επιλέξατε να ανεβάσετε ένα βίντεο, πατήστε στο βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο στο κάτω μέρος. Εδώ, μπορείτε να περικόψετε το βίντεό σας και να πατήσετε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία.
  4. Πατήστε Ήχοι στην κάτω αριστερή γωνία.
  5. Επιλέξτε τον ήχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Τώρα, πατήστε Επόμενο για να προχωρήσετε.
  6. Βεβαιωθείτε ότι η Αποθήκευση στη συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Στη συνέχεια, πατήστε Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο. Επιλέξτε Μόνο εγώ.
  7. Δημοσιεύστε το βίντεό σας. Εφόσον επιλέξατε να το κάνετε ορατό μόνο σε εσάς, κανείς δεν μπορεί να το δει.
  8. Το βίντεό σας θα αποθηκευτεί τώρα στο ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας.
  9. Τώρα, θα ανεβάσουμε ξανά το ίδιο βίντεο (ακολουθήστε τα βήματα 1-3). Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε έναν άλλο ήχο και να προχωρήσετε στη μεταφόρτωση του βίντεό σας με πολλούς ήχους.

Και οι δύο ήχοι θα αναπαράγονται ταυτόχρονα από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να περικόψετε και να ρυθμίσετε την ένταση για να τελειοποιήσετε τη νεότερη μεταφόρτωσή σας στο TikTok.

Προσαρμόστε τους ήχους σας

Για να περικόψετε το βίντεό σας, πατήστε το εικονίδιο ψαλιδιού από το μενού Ήχοι στο κάτω μέρος. Σύρετε το ρυθμιστή στο σημείο όπου θέλετε να ξεκινήσετε το δεύτερο τραγούδι.

Στη συνέχεια, πατήστε Ένταση για να προσαρμόσετε την ένταση του αρχικού βίντεο και της νέας μουσικής.

Τώρα, είστε έτοιμοι να ανεβάσετε το βίντεό σας στο TikTok με περισσότερους από έναν πρωτότυπους ήχους.

Χρήσιμες συμβουλές

Μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά αναπαραγωγής με τα δύο βίντεο για να γίνουν σωστά. Δείτε τι μάθαμε κατά τη δοκιμή επιλογών για τη μεταφόρτωση ενός βίντεο TikTok με περισσότερους από έναν ήχους:

  • Εάν θέλετε να ηχογραφήσετε με μετάβαση (το ένα τραγούδι παίζει πρώτο και μετά το άλλο δεύτερο), ηχογραφήστε πρώτα τον δεύτερο ήχο σας. Η χρήση του ρυθμιστή στη λειτουργία περικοπής που αναφέραμε παραπάνω διευκολύνει τη διόρθωση του ήχου σας για το βίντεο που ανεβάσατε ξανά.
  • Αφαιρέστε τον αρχικό ήχο στο πρώτο βίντεο που ανεβάζετε. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η τελική μεταφόρτωσή σας δεν θα έχει παρεμβολές.
  • Αποθηκεύστε τα τραγούδια στο φάκελο Αγαπημένα στο TikTok, ώστε να μπορείτε να τα ανεβάσετε εύκολα αργότερα.
  • Το νέο σας βίντεο θα έχει το TikTok με το όνομα χρήστη σας κάπου στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε ένα αυτοκόλλητο για να το καλύψετε αν θέλετε.

Προσθέστε πολλά τραγούδια στο TikTok χρησιμοποιώντας τους δικούς σας ήχους

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας δείξουμε μια άλλη λύση για τη μεταφόρτωση πολλών τραγουδιών σε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων.

Ετοιμάζοντας τα τραγούδια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα τραγούδια που θέλετε να προσθέσετε στο βίντεό σας στο TikTok. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τα καταγράψετε. Οι περισσότερες φορητές συσκευές θα πρέπει να διαθέτουν μια λειτουργία εγγραφής οθόνης που μπορεί να κάνει τη δουλειά. Οι νεότερες συσκευές iOS διαθέτουν συσκευή εγγραφής οθόνης κάτω από το Κέντρο Ελέγχου και τα περισσότερα τηλέφωνα Android διαθέτουν επίσης εγγραφή οθόνης. Εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης για το τηλέφωνό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να τραβήξετε αυτά τα βίντεο.

Λάβετε υπόψη ότι τα βίντεο TikTok έχουν όριο 15 δευτερολέπτων, 60 δευτερολέπτων ή 3 λεπτών, επομένως αποτυπώστε κατάλληλα τη διάρκεια των τραγουδιών.

Μόλις έχετε έτοιμο μια συσκευή εγγραφής οθόνης, ανοίξτε ένα βίντεο ενός τραγουδιού είτε στο YouTube είτε σε άλλο ιστότοπο ροής βίντεο. Αποθηκεύστε αυτές τις λήψεις στο τηλέφωνό σας ή μεταφέρετέ τις σε υπολογιστή για επεξεργασία.

προσθέστε 2 τραγούδια σε ένα βίντεο tiktok

Βάζοντας τα τραγούδια μαζί

Το ίδιο το TikTok έχει πολύ περιορισμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Εάν θέλετε να προσθέσετε δύο ή περισσότερα τραγούδια σε ένα βίντεο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λύση. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τραγούδια μαζί χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Υπάρχουν πολλά από αυτά διαθέσιμα, είτε για τηλέφωνο είτε ακόμα και για υπολογιστή. Αυτό που χρειάζεται είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε να μπορεί να ενώνει τα βίντεο μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συνεχές κλιπ με περισσότερα από ένα τραγούδια.

Η χρήση μιας εφαρμογής για κινητά έχει το πλεονέκτημα ότι εξαλείφει την ανάγκη μεταφοράς του βίντεο από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας. Το πλεονέκτημα ενός υπολογιστή είναι ότι έχει καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία επεξεργασίας. Διαλέξτε και επιλέξτε αυτό που θέλετε. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε μπορεί να κόψει και να επικολλήσει κλιπ μαζί.

Εάν χρησιμοποιείτε Android, μπορείτε να δοκιμάσετε το VidTrim ή το Easy Video Cutter, τα οποία έχουν υψηλή βαθμολογία στο Google Play Store. Εάν χρησιμοποιείτε iOS, δοκιμάστε να δώσετε InShot μια δοκιμή. Τόσο τα Windows 10 όσο και τα Mac διαθέτουν ήδη την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και το Apple iMovie αντίστοιχα. Εάν έχετε ένα προτιμώμενο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε.

πώς να προσθέσετε τραγούδια σε ένα βίντεο tiktok

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός συνεχούς κλιπ με περισσότερα από ένα τραγούδια, μπορείτε τώρα να το χρησιμοποιήσετε ως φόντο για ένα νέο βίντεο TikTok. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα επεξεργασίας υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι το κλιπ στο οποίο έχετε συνδυάσει τα τραγούδια είναι αποθηκευμένο στην κινητή συσκευή σας.
  2. Ανοίξτε το TikTok και πατήστε το εικονίδιο + στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Πατήστε Μεταφόρτωση στα δεξιά του κουμπιού Εγγραφή.
  4. Επιλέξτε το κλιπ στο οποίο συνδυάσατε τα τραγούδια σας και πατήστε Επόμενο.
  5. Πατήστε Επόμενο. Εδώ μπορείτε να ελέγξετε εάν το κλιπ που έχετε επεξεργαστεί έχει φορτωθεί σωστά. Μόλις βεβαιωθείτε, πατήστε ξανά στο Επόμενο.
  6. Θα χρησιμοποιείτε μόνο τον ήχο αυτού του κλιπ, επομένως ίσως είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε αυτό το κλιπ ιδιωτικό. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Ποιος μπορεί να δει αυτό το βίντεο και μετά πατήστε Ιδιωτικό.
  7. Πατήστε στο Post.
  8. Επιστρέψτε στο προφίλ σας πατώντας στο εικονίδιο Me στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  9. Εάν κάνατε το βίντεο ιδιωτικό, πατήστε στο εικονίδιο του λουκέτου για να δείτε τα ιδιωτικά σας βίντεο. Διαφορετικά, θα είναι στο άλμπουμ. Πατήστε στο βίντεο που ανεβάσατε.
  10. Κατά την αναπαραγωγή του βίντεο, θα δείτε ένα εικονίδιο που περιστρέφεται κάτω δεξιά στην οθόνη. Πατήστε πάνω του.
  11. Πατήστε Προσθήκη στα Αγαπημένα και μετά πατήστε OK. Το ηχητικό κλιπ έχει πλέον αποθηκευτεί για να το χρησιμοποιήσετε σε ένα νέο βίντεο TikTok.
  12. Δημιουργήστε ένα βίντεο TikTok. Χρησιμοποιήστε το κουμπί + στην παρακάτω οθόνη για να εμφανίσετε την οθόνη εγγραφής. Πατήστε Εγγραφή και μετά πατήστε το σημάδι επιλογής όταν τελειώσετε.
  13. Πατήστε στο εικονίδιο Ήχοι στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.
  14. Πατήστε στην καρτέλα Αγαπημένα.
  15. Πατήστε στο βίντεο κλιπ που περιέχει τα πολλά τραγούδια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  16. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε περαιτέρω το κλιπ, απλώς πατήστε στην οθόνη πάνω από το μενού. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση, να περικόψετε τον ήχο και το βίντεο, να προσθέσετε φωνητικά εφέ ή να προσθέσετε φίλτρα.
  17. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Επόμενο. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις επιλογές δημοσίευσης. Πατήστε Δημοσίευση για να ανεβάσετε το βίντεο. Το κλιπ TikTok με πολλά τραγούδια είναι πλέον διαθέσιμο για να το δουν όλοι.

Συχνές Ερωτήσεις

Δημιουργήσαμε αυτήν την ενότητα για να απαντήσουμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις των αναγνωστών μας.

Θα μου επιτρέψει το TikTok να χρησιμοποιήσω όποιο τραγούδι θέλω;

Δυστυχώς, μπορεί να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τραγούδι που πραγματικά θέλετε. Αρχικά, το TikTok έχει κατευθυντήριες γραμμές κοινότητας που ενδέχεται να περιορίσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο NSFW. Δεύτερον, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν συμβεί το τελευταίο, το βίντεό σας θα εξακολουθεί να δημοσιεύεται. απλά δεν θα έχει ήχο και θα εμφανίζει μια λεζάντα που δηλώνει ότι ο ήχος αφαιρέθηκε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές τρίτων για την προσθήκη δύο τραγουδιών TikTok;

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι φαίνονται λίγο πολύ κουραστικές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για να συνδυάσετε τραγούδια σε ένα βίντεο TikTok. Το CapCut είναι δωρεάν και σε πολλούς επώνυμους δημιουργούς του TikTok το λατρεύουν. Το InShot είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο τραγούδια για ένα βίντεο TikTok.

Δημιουργήστε τους ήχους σας στην εφαρμογή τρίτου μέρους, αποθηκεύστε τους στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να τους ανεβάσετε στο TikTok.

Ένας υπέροχος τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας

Η δημιουργία βίντεο TikTok είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας στον κόσμο. Η δημιουργία βίντεο με περισσότερα από ένα τραγούδια θα τα κάνει ενδιαφέροντα για τον θεατή και θα σας δώσει περισσότερες δημιουργικές επιλογές. Ακόμη και οι πιο μικρές διαφορές μπορεί να είναι αρκετές για να σας ξεχωρίσουν από όλους τους άλλους.

Έχετε άλλες συμβουλές και κόλπα για το πώς να προσθέσετε δύο ή περισσότερα τραγούδια σε ένα βίντεο TikTok; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here