Πώς να προσδιορίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα

0
107

Προσδιορίστε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε εικόνα!

Πώς να προσδιορίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα
Πώς να προσδιορίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα

Ας παραδεχτούμε? καθημερινά συναντάμε σχεδόν εκατοντάδες εικόνες με κείμενο σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, οι εικόνες με κείμενο είναι εξαιρετικές για διαφήμιση, αλλά μερικές φορές συναντάμε μια όμορφη νέα γραμματοσειρά και δεν ξέρουμε τι είναι.

Λοιπόν, πώς να βρείτε τη γραμματοσειρά; Το κυνήγι γραμματοσειρών μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν σας ενδιαφέρει η σχεδίαση ιστοσελίδων ή η επεξεργασία φωτογραφιών. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία ιστού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε εικόνα.

Οι καλύτερες μέθοδοι για τον εντοπισμό γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές καλύτερες μεθόδους για τον προσδιορισμό των γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα. Λοιπόν, ας δούμε πώς να αναγνωρίζουμε τις γραμματοσειρές στις εικόνες δωρεάν.

1. Χρήση Photoshop

Εάν έχετε εγκατεστημένο το Adobe Photoshop στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία σε χρόνο μηδέν. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να αναγνωρίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε μια φωτογραφία.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ανοίξετε το photoshop στη συσκευή σας. Μόλις γίνει αυτό, πρέπει να ανοίξετε το αρχείο εικόνας από το οποίο θέλετε να αναγνωρίσετε το κείμενο.

Βήμα 2. Επιλέξτε το εργαλείο επιλογής και σχεδιάστε το πλαίσιο γύρω από το κείμενο που θέλετε να προσδιορίσετε στην εικόνα. Αφού κάνετε την ακριβή επιλογή, κατευθυνθείτε στο Type>Match Font από το μενού.

Επιλέξτε το τμήμα και κατευθυνθείτε στο Type > Match” width=”800″ height=”434″ srcset=”https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/12/Identify-Fonts-Used-in-Any-Photo-or-Image1.jpg 800w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/12/Identify-Fonts-Used-in-Any-Photo-or-Image1-300×163.jpg 300w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/12/Identify-Fonts-Used-in-Any-Photo-or-Image1-768×417.jpg 768w” data-lazy-sizes=”(max-width: 800px) 100vw, 800px” src=”https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/12/Identify-Fonts-Used-in-Any-Photo-or-Image1.jpg”></p>
<p style=Βήμα 3. Αυτό θα ενεργοποιήσει τώρα το photoshop για να σας δείξει τη γραμματοσειρά για το κείμενο που επιλέξατε στην εικόνα. Μπορείτε ακόμη να βάλετε τις γραμματοσειρές Typekit για να αναγνωρίσετε και αυτά τα σύνολα γραμματοσειρών.

Βήμα 4. Από τις προτεινόμενες γραμματοσειρές από το Photoshop, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο γραμματοσειράς που πιστεύετε ότι είναι εντελώς παρόμοιος ή ίδιος με τη γραμματοσειρά της εικόνας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να αναγνωρίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία.

2. Χρήση WhatFont (αναγνωριστικό γραμματοσειράς chrome)

Το WhatFont είναι μια επέκταση του Google Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε γραμματοσειρές σε ιστοσελίδες. Το WhatFont παρέχει τον ευκολότερο τρόπο για να μάθετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα ή μια εικόνα. Ας μάθουμε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αναγνωριστικού γραμματοσειράς WhatFont στο Google Chrome.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα WhatFont και μετά κάντε κλικ στο «Προσθήκη στο Chrome»

Εγκαταστήστε την επέκταση WhatFont

Βήμα 2. Τώρα θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ στο «Προσθήκη επέκτασης».

Κάντε κλικ στο

Βήμα 3. Μόλις προστεθεί, θα λάβετε την ειδοποίηση και θα δείτε το εικονίδιο WhatFont στην καρτέλα Σελιδοδείκτης.

Το εικονίδιο WhatFont στη γραμμή επέκτασης

Βήμα 4. Αφού προσθέσετε, ανοίξτε την εικόνα από τη γραμματοσειρά της οποίας θέλετε να μάθετε.

Ανοίξτε την εικόνα

Βήμα 5. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο WhatFont και μεταφέρετε τον κέρσορα στο κείμενο. Θα δείτε το όνομα της γραμματοσειράς.

Κάντε κλικ στην επέκταση «WhatFont».

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αναγνωριστικού γραμματοσειράς WhatFont για να προσδιορίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται στην εικόνα.

Τα καλύτερα εργαλεία Ιστού για την αναγνώριση γραμματοσειράς (εικόνα μεταφόρτωσης εύρεσης γραμματοσειρών)

Μπορείτε ακόμη να βασιστείτε σε ιστότοπους εύρεσης εύρεσης για να προσδιορίσετε μια γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε εικόνα. Πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο εικόνας και οι ιστότοποι εύρεσης γραμματοσειρών θα σας πουν το όνομα της γραμματοσειράς. Ωστόσο, μην περιμένετε υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας με αυτές τις εφαρμογές ιστού.

Το μειονέκτημα των τοποθεσιών αναζήτησης γραμματοσειρών είναι ότι συχνά συγχέουν δύο όμοιες γραμματοσειρές. Εδώ είναι τα καλύτερα εργαλεία ιστού για τον προσδιορισμό μιας γραμματοσειράς.

1. Τι η γραμματοσειρά

Τι η γραμματοσειρά

Το WhatTheFont είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς γραμματοσειρών, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε για να προσδιορίσετε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία.

Η διεπαφή ιστού επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν την εικόνα και εμφανίζει αμέσως τις χρησιμοποιημένες γραμματοσειρές. Ωστόσο, φροντίστε να ανεβάσετε μια εικόνα καλής ποιότητας για να εξασφαλίσετε καλύτερη ακρίβεια αναγνώρισης γραμματοσειράς.

2. Γραμματοσειρά Σκίουρος

Αναγνωριστικό γραμματοσειράς

Το Font Squirrel είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο αντιστοίχισης γραμματοσειρών που επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε φωτογραφία.

Το σπουδαίο με το Font Identifier είναι η διεπαφή του που φαίνεται καθαρή και απλή. Οι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν μια εικόνα με τύπο και θα σας πει αμέσως τη γραμματοσειρά.

3. Fontspring

«<yoastmark

Το Fontspring είναι ένα άλλο εργαλείο αντιστοίχισης γραμματοσειρών που μοιάζει σχεδόν με το Font Identifier. Η διεπαφή ιστού είναι αρκετά καθαρή και πρέπει να ανεβάσετε μια εικόνα καλής ποιότητας για να γνωρίζετε τις γραμματοσειρές.

Ωστόσο, το εργαλείο web απαιτεί πολύ χρόνο κατά τη διαδικασία αναγνώρισης γραμματοσειρών. Ωστόσο, πληροί τα μειονεκτήματα με τις ασυναγώνιστες ιδιότητες αναγνώρισης γραμματοσειράς.

4. Τι είναι η γραμματοσειρά

Τι είναι η γραμματοσειρά

Όπως λέει και το όνομα, το What Font επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε μια εικόνα. Η διεπαφή ιστού φαίνεται λίγο ανεπιθύμητη σε σύγκριση με όλες τις άλλες που αναφέρθηκαν παραπάνω λόγω των διαφημίσεων που προβάλλει.

Ωστόσο, είναι αρκετά ικανό να σαρώσει και να αναγνωρίσει τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε μορφή εικόνας.

Έτσι, τα παραπάνω αφορούν τον τρόπο αναγνώρισης των γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε εικόνα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες μεθόδους αναγνώρισης γραμματοσειρών από οποιαδήποτε εικόνα, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here