Πώς να προσαρμόσετε οποιοδήποτε εικονίδιο στα Windows 10

0
55

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα Windows της Microsoft είναι αυτή τη στιγμή το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές. Σε σύγκριση με κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή, τα Windows παρέχουν στους χρήστες πολύ περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Όχι μόνο αυτό, αλλά η διαθεσιμότητα λογισμικού είναι επίσης υψηλή στα Windows σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή. Αν μιλάμε κυρίως για την προσαρμογή, μπορείτε να εφαρμόσετε θέματα ή skin packs για να αλλάξετε την εμφάνιση των Windows 10 σας.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα εικονίδια των Windows για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο συναρπαστικά. Για να αλλάξετε τα εικονίδια των Windows, υπάρχει άφθονο διαθέσιμο λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή για να αλλάξετε τα εικονίδια. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την καλύτερη μέθοδο προσαρμογής οποιωνδήποτε εικονιδίων στα Windows 10 χωρίς τη χρήση λογισμικού τρίτων κατασκευαστών.

Πώς να προσαρμόσετε οποιοδήποτε εικονίδιο στα Windows 10

Για να αλλάξετε τα εικονίδια των Windows 10, πρέπει να βρείτε και να πραγματοποιήσετε λήψη των προσαρμοσμένων εικονιδίων. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Windows 10 προσφέρουν πολλά ενσωματωμένα εικονίδια, αλλά δεν είναι τόσο σπουδαία. Έτσι, για να προσαρμόσετε πλήρως τα Windows 10, πρέπει να κατεβάσετε ελκυστικά εικονίδια.

Λήψη προσαρμοσμένων εικονιδίων για Windows 10
Λήψη προσαρμοσμένων εικονιδίων για Windows 10

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ‘Flaticon‘, που είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν λήψη εικονιδίων υψηλής ποιότητας. Απλώς επιλέξτε τα εικονίδια που βρίσκετε υπέροχα και κατεβάστε τα σε μορφή PNG. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ιστότοπους όπως το IconArchive, το Graphic Burger ή το Google Images για να πάρετε υπέροχα εικονίδια.

Μετατροπή εικόνων PNG σε ICO (εικονίδια)

Μετά τη λήψη των αγαπημένων πακέτων εικονιδίων, πρέπει να μετατρέψετε αυτά τα αρχεία RAW σε εικονίδια ICO. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε τον ιστότοπο ConvertICO. Το καλύτερο πράγμα για το ConvertICO είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν έως και 50 εικόνες PNG ταυτόχρονα σε μορφή αρχείου ICO.

Μετατροπή εικόνων PNG σε ICO (εικονίδια)
Μετατροπή εικόνων PNG σε ICO (εικονίδια)

Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο Convert ICO και σύρετε και αποθέστε τα αρχεία png εδώ για να τα μετατρέψετε σε αρχεία εικονιδίων ICO. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους ιστότοπους μετατροπής, αλλά κατά τη γνώμη μας, το ConvertICO είναι το καλύτερο από όλα.

Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια στα Windows 10

Λοιπόν, η αλλαγή εικονιδίων στα Windows 10 είναι μια εύκολη διαδικασία. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τα εικονίδια των εκτελέσιμων αρχείων. Επομένως, πριν αλλάξετε τα εικονίδια, φροντίστε να δημιουργήσετε μια συντόμευση της εφαρμογής. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο εφαρμογής και επιλέξτε Αποστολή σε > Επιφάνεια εργασίας (Δημιουργία συντόμευσης)

Μόλις τελειώσετε, κάντε δεξί κλικ στη Συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε «Ιδιότητες». Τώρα στην καρτέλα Ιδιότητες, κάντε κλικ στην επιλογή «Αλλαγή εικονιδίου». Τώρα θα δείτε τα ενσωματωμένα εικονίδια. Πρέπει να περιηγηθείτε στα νέα αρχεία ICO που έχετε μετατρέψει από PNG. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Ok».

Αλλαγή εικονιδίων στα Windows 10
Αλλαγή εικονιδίων στα Windows 10

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια στα Windows 10 χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτου κατασκευαστή. Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να τον μοιραστείτε και με άλλους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here