Πώς να προγραμματίσετε ένα ζωντανό βίντεο στην εφαρμογή Instagram

0
110
Πώς να προγραμματίσετε ένα ζωντανό βίντεο στην εφαρμογή Instagram

Το Instagram, που είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο, σας προσφέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Instagram, πιθανότατα γνωρίζετε τις λειτουργίες Reels, Stories, IGTV και Instagram Live.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το Instagram Live και πώς να προγραμματίσετε ένα ζωντανό βίντεο στο Instagram. Πριν από λίγους μήνες, το Instagram παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που επέτρεπε στους χρήστες να προγραμματίζουν ζωντανές ροές.

Η λειτουργία ονομάζεται Ζωντανός προγραμματισμός και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τη ζωντανή ροή σας έως και 90 ημέρες νωρίτερα. Εάν προγραμματίσετε ένα Live Video στο Instagram, οι ακόλουθοί σας μπορούν να ορίσουν υπενθυμίσεις για τη ζωντανή μετάδοσή σας για συντονισμό. Θα μπορούν να δουν την ανάρτηση, την περιγραφή και το μήνυμα που περιέχει τον ζωντανό σύνδεσμο.

Αν και δεν είναι μια νέα λειτουργία, πολλοί χρήστες του Instagram δεν ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιήσουν. Έτσι, αν έχετε πολλούς ακόλουθους και θέλετε να προγραμματίσετε μια ζωντανή ροή στο Instagram, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Βήματα για να προγραμματίσετε ένα ζωντανό βίντεο στην εφαρμογή Instagram

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να προγραμματίσετε ένα ζωντανό βίντεο στο Instagram. Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να επιδείξουμε τη διαδικασία. πρέπει να εφαρμόσετε τα ίδια βήματα και στο iPhone σας. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone Android.

2. Τώρα, πρέπει να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά για να ανοίξετε την κάμερα του Instagram.

σύρετε προς τα αριστερά για να ανοίξετε την κάμερα του Instagram

3. Όταν ανοίξει η κάμερα, σύρετε προς τα δεξιά από το κάτω άκρο και επιλέξτε την επιλογή Live.

επιλέξτε Ζωντανά

4. Αυτό θα ανοίξει το βίντεο Instagram Live. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί χρονοδιαγράμματος που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

πατήστε το κουμπί χρονοδιαγράμματος

5. Στην επιλογή Προγραμματισμός ζωντανού βίντεο, ορίστε τον τίτλο του βίντεο και την ώρα έναρξης. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Προγραμματισμός ζωντανού βίντεο.

ορίστε τον τίτλο του βίντεο και την ώρα έναρξης

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε το προγραμματισμένο ζωντανό βίντεο ως ανάρτηση στους ακόλουθούς σας. Οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν την ανάρτηση και μπορούν να ορίσουν υπενθυμίσεις για να παρακολουθήσουν το ζωντανό βίντεο.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο Instagram Live, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε ζωντανά βίντεο Instagram). Σε αυτήν τη μέθοδο, έχουμε μοιραστεί τέσσερις διαφορετικές μεθόδους λήψης των βίντεο Instagram Live.

Ο προγραμματισμός ζωντανής ροής στο Instagram είναι πράγματι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς σας επιτρέπει να προγραμματίζετε σημαντικά γεγονότα εκ των προτέρων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here