Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

0
106
Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram
Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Μάθετε πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram χρησιμοποιώντας μία επέκταση chrome που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε εύκολα την ιστορία ανώνυμα. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Instagram είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω, το στυλ αυτού του δικτύου είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τα μέσα στον τοίχο τους. Όλα αυτά είναι παρόμοια με το Facebook, ενώ οι χρήστες εδώ στο Instagram έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις εικόνες ή τα βίντεο. Μια ακόμη λειτουργία για αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τις ιστορίες τους, δηλαδή οτιδήποτε με τη μορφή βίντεο που θα μπορούσε να είναι το βίντεο selfie κ.λπ. Αυτές οι ιστορίες αποτελούν το μεγάλο μέρος του Instagram και η ροή των χρηστών πηγαίνει για να τα μοιραστεί δικές τους ιστορίες. οι χρήστες αυτοί που βλέπουν τις ιστορίες οποιουδήποτε προσδιορίζονται στον χρήστη που δημοσιεύει. Μερικές φορές οι χρήστες μπορεί να μην θέλουν να αποκαλύψουν εάν, αν έχουν δει κάποια από τις ιστορίες για κάποιον, αυτή η επιλογή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο Instagram. Ανεξάρτητα από το αν η επιλογή να γίνει ανώνυμος μέσω του Instagram δεν είναι διαθέσιμη για τους χρήστες, αυτή η ίδια λειτουργία θα μπορούσε να επιτευχθεί με την απλή μέθοδο. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τη μέθοδο ή τον τρόπο με τον οποίο οποιοσδήποτε από τους χρήστες θα μπορούσε να παρακολουθήσει ανώνυμα τις ιστορίες του Instagram. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για αυτήν τη μέθοδο, θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο που δίνεται παρακάτω. Το σύνολο της μεθόδου εξηγείται παρακάτω στο κύριο μέρος αυτού του άρθρου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν προς το παρόν με το κύριο μέρος του άρθρου!

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε όλες τις εικόνες Instagram σε smartphone ή υπολογιστή ταυτόχρονα

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και πρέπει απλώς να προσθέσετε μία επέκταση google chrome και, στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που είχαμε συζητήσει ακριβώς παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram σε Android ή iPhone

Βήματα για να παρακολουθήσετε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram:

#1 Πρέπει πρώτα να σας ενημερώσουμε ότι για να ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της μεθόδου, θα χρειαστείτε εγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στη συσκευή του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ολόκληρη η διαδικασία θα αναληφθεί εντός αυτού. Έτσι, μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης chrome στη συσκευή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα άλλα βήματα της μεθόδου.

#2 Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome στη συσκευή σας, απλώς συνδεθείτε στην ενότητα επεκτάσεων για το πρόγραμμα περιήγησης. Εδώ θα μπορούσατε να δείτε ότι υπάρχει μια σειρά από πρόσθετα για το πρόγραμμα περιήγησης. Όπως και σε αυτά τα πρόσθετα, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα άλλο πρόσθετο με όνομα Chrome IG Story. Μπορείτε να αναζητήσετε αυτήν την επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και ως εκ τούτου να την κατεβάσετε όλη από το κατάστημα chrome εκεί.

Παρακολουθήστε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram
Παρακολουθήστε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

#3 Αφού προσθέσετε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης, θα δείτε ότι αυτή η επέκταση θα εμφανίζεται στη σελίδα επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης. Εάν είναι εκεί, τότε έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία την επέκταση εκτός και αν προσπαθήσετε να την αποκτήσετε ξανά. Συνδεθείτε στον λογαριασμό Instagram επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης chrome. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Παρακολουθήστε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram
Παρακολουθήστε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

#4 Κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας θα δείτε ότι θα υπάρχει ένα εικονίδιο για την επέκταση που μόλις εγκαταστήσατε με αυτήν τη μέθοδο, αυτό θα τοποθετηθεί στην επάνω γραμμή εργασιών στη δεξιά πλευρά. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και, στη συνέχεια, θα δείτε ότι θα μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις ιστορίες του φίλου σας και ως εκ τούτου να τις παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης. Υπάρχουν οι αποκλειστικές επιλογές στην επέκταση στις οποίες θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στο εικονίδιο και, ως εκ τούτου, να επωφεληθείτε από τα οφέλη.

Διαβάστε επίσης: 20+ Καλύτερα κόλπα Instagram και Instagram Hacks 2019

Ήταν πολύ εύκολο να περάσετε το ανώνυμο τείχος προστασίας στην κοινωνική πλατφόρμα του Instagram και, ως εκ τούτου, να αρχίσετε να βλέπετε τις ιστορίες χωρίς απλώς να αναγνωρίζετε ότι το έκανε ούτως ή άλλως. Όλες οι πιθανές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο μεταφέρονται σε εσάς και τώρα μπορείτε να γίνετε ανώνυμοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ελπίζουμε ότι θα σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, θα είχατε επωφεληθεί από τις πληροφορίες αυτής της ανάρτησης. Απλώς μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με το άρθρο και για αυτό, συνδεθείτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here