Πώς να παίξετε το PUBG Mobile μετά την απαγόρευση σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή

0
115

Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε το PUBG Mobile σε υπολογιστή μετά την απαγόρευση!

Πώς να παίξετε το PUBG Mobile μετά την απαγόρευση σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή
Πώς να παίξετε το PUBG Mobile μετά την απαγόρευση σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή

Πριν από λίγους μήνες, η κυβέρνηση της Ινδίας απαγόρευσε 118 δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά. Η λίστα περιλαμβάνει τα δημοφιλή PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite, Knives Out, Rules of Survival κ.λπ. Όλες αυτές οι απαγορευμένες εφαρμογές και παιχνίδια λέγεται ότι έχουν κάποια σχέση με τους Κινέζους.

Από τώρα, και τα δύο παιχνίδια – PUBG Mobile και PUBG Mobile έχουν σταματήσει να λειτουργούν στην Ινδία. Εάν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, θα λάβετε ένα μήνυμα λάθους “Ο διακομιστής είναι απασχολημένος, δοκιμάστε ξανά αργότερα. Κωδικός σφάλματος: περιορισμένη περιοχή». Το μήνυμα σφάλματος δείχνει ξεκάθαρα ότι το PUBG Mobile είναι πλέον περιορισμένο στην Ινδία.

Τώρα που το παιχνίδι έχει απαγορευτεί και σταματήσει να λειτουργεί, οι χρήστες του PUBG Mobile αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο για να παίξουν το παιχνίδι. Αν ψάχνετε και εσείς για το ίδιο, τότε συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Έκδοση PUBG Mobile KR

Λοιπόν, η έκδοση PUBG Mobile KR είναι ακόμα ενεργή και μπορείτε να την παίξετε τώρα. Το PUBG Mobile KR είναι η κορεατική έκδοση του παιχνιδιού και είναι εντελώς διαφορετική από την παγκόσμια έκδοση.

Το PUBG Mobile KR είναι κατασκευασμένο για Κορεάτες Χρήστες και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από δέρματα, ρούχα και άλλα είδη gaming. Το καλό είναι ότι το PUBG Mobile KR περιλαμβάνει επίσης όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του PUBG Mobile, όπως το Erangel 2.0, τη βελτίωση στον χάρτη Livik κ.λπ.

Στα αρνητικά, το PUBG Mobile KR έχει λιγότερους χρήστες. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε μερικά bots εδώ.

Εγκαταστήστε και παίξτε το PUBG Mobile KR σε υπολογιστή

Εάν θέλετε να παίξετε PUBG Mobile σε υπολογιστή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν εξομοιωτή Android. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εξομοιωτές Android διαθέσιμοι για υπολογιστές Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί ένα σεμινάριο του LD Player για την εγκατάσταση και την εκτέλεση του PUBG Mobile KR σε υπολογιστή.

Χρήση LD Player

Το LD Player είναι πιο προσανατολισμένο στα παιχνίδια. Ο εξομοιωτής Android προορίζεται κυρίως για παιχνίδια και προσφέρει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, υπάρχουν προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου, υποστήριξη μακροεντολών/σεναρίων, υποστήριξη υψηλού FPS κ.λπ. Δείτε πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να παίξετε την κορεατική έκδοση PUBG Mobile σε υπολογιστή.

  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το LD Player στον υπολογιστή σας

κατεβάστε και εγκαταστήστε το LD Player

  • Εκκινήστε τον εξομοιωτή και ανοίξτε το “Πρόγραμμα περιήγησης”

Εκκινήστε τον εξομοιωτή και ανοίξτε το

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Tap.io. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης TapTap.

Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης TapTap

  • Μόλις τελειώσετε, εγκαταστήστε την εφαρμογή στο LD Player

Εγκαταστήστε το TapTap στο LD Player

  • Ανοίξτε το TapTap και αναζητήστε το PUBG Mobile.

Αναζήτηση για PUBG Mobile

  • Επιλέξτε «PUBG Mobile KR» από τη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη».

Κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη».

  • Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση».

Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση».

  • Αυτό είναι! Τώρα θα μπορείτε να εκτελέσετε το PUBG Mobile KR σε υπολογιστή

Παίξτε το PUBG Mobile Kr στο LD Player

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LD Player σε υπολογιστή για να εγκαταστήσετε και να παίξετε την έκδοση PUBG Mobile KR σε υπολογιστή.

Εκτός από το LD Player, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους εξομοιωτές Android για την εκτέλεση του PUBG Mobile KR σε υπολογιστή. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους εξομοιωτές Android προσανατολισμένους στο gaming που μπορούν να χειριστούν το PUBG Mobile. Για μια πλήρη λίστα εξομοιωτών Android για παιχνίδια σε υπολογιστή, ανατρέξτε στο άρθρο – Καλύτεροι εξομοιωτές Android όπως το Gameloop για υπολογιστή

Σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε το PUBG Mobile KR σε Android, τότε πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό – Πώς να παίξετε PUBG KR σε Android

Εκμάθηση βίντεο

Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν το πώς να παίξετε το PUBG Mobile μετά την απαγόρευση σε PC/Laptop. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here