Πώς να παίξετε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη στο Android

0
181
Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη
Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη

Θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη υπόθεση η αναπαραγωγή των βίντεο του YouTube ενώ βρίσκεται σε λειτουργία απενεργοποιημένης οθόνης της συσκευής, καθώς αυτή είναι η αυτόματη συμπεριφορά του Youtube με την οποία σταματά την αναπαραγωγή των βίντεο στην οθόνη εκτός οθόνης και για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Youtube και παίζετε τακτικά τα βίντεο σε αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μόλις απενεργοποιηθεί η οθόνη της συσκευής κατά την αναπαραγωγή των βίντεο, τα βίντεο θα σταματήσουν να προβάλλονται. Δεν υπάρχουν τέτοιες άμεσες επιλογές μέσω των οποίων μπορείτε να το παίξετε στο παρασκήνιο. Τα βίντεο τίθενται σε παύση σε κατάσταση απενεργοποίησης οθόνης και μπορούν να συνεχιστούν, αφού ενεργοποιήσετε ξανά την οθόνη, τα βίντεο δεν μπορούν καν να έχουν ακρόαση στη λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης. Τώρα για να προσθέσετε τη δυνατότητα στο Youtube σας έτσι ώστε να μην κάνει παύση των βίντεο ενώ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη υπάρχει μια μέθοδος μέσω της οποίας μπορούν να γίνουν όλα αυτά. Εδώ, σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει τη μέθοδο μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το YouTube ώστε να μην διακόπτει παύση τα βίντεο στην οθόνη. Απλά διαβάστε το!

Πώς να παίξετε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη στο Android

Η μέθοδος είναι απλή και ευθεία και πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα παρακάτω.

#1 Παίξτε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο χωρίς να κάνετε ριζοβολία Android

Το καλύτερο μέρος αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε root τη συσκευή σας Android. Επομένως, περάστε από την ανάρτηση για να μάθετε πώς να παίζετε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο χωρίς να κάνετε root τη συσκευή σας Android.

#2 Κατά τη χρήση του Youtube στο Mozilla Firefox

Το Youtube μπορεί να προσπελαστεί και μέσω των προγραμμάτων περιήγησης ιστού, όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να προκαλέσουμε την παραπάνω δυνατότητα της ενεργοποίησης της αναπαραγωγής βίντεο ακόμη και στην οθόνη απενεργοποιημένη στο Youtube, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης; Ναί! Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox, πρώτα κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις περαιτέρω ρυθμίσεις του Youtube μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, μεταβείτε στον ιστότοπο του Youtube και, στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων του Youtube από εκεί. Από την επιλογή που υπάρχει, ζητήστε τον ιστότοπο για υπολογιστές του Youtube στο τηλέφωνό σας, μόλις ξεκινήσει στη συσκευή σας, μπορείτε εύκολα να παίξετε οποιοδήποτε από τα βίντεο από εκεί. Τα βίντεο δεν θα σταματήσουν ή θα σταματήσουν ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε την οθόνη της συσκευής σας!

Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη
Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη

Σημείωση: Θα πρέπει να ελέγξετε ότι ο ιστότοπος του Youtube για επιτραπέζιους υπολογιστές έχει εκκινηθεί στη συσκευή σας από όπου μπορείτε να αναπαράγετε τα βίντεο, καθώς η λειτουργία δεν θα λειτουργήσει εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο Youtube για κινητά.

#3 Sony Xperia Μικρές εφαρμογές

Εάν διαθέτετε οποιαδήποτε συσκευή Sony Xperia, τότε υπάρχει ένα κόλπο για αυτήν τη συσκευή μέσω του οποίου τα βίντεο του Youtube μπορούν να αναπαραχθούν ακόμα και στην οθόνη κλειδώματος ή στην οθόνη απενεργοποιημένη. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Media Viewer Small από το Play store και, στη συνέχεια, ανοίξτε τη στη συσκευή σας.

Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη
Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη

Τώρα πατήστε το τετράγωνο κουμπί της συσκευής σας για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά αγγίξτε το βέλος που βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Βίντεο Web από εκεί και, στη συνέχεια, μέσα σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα βίντεο του YouTube και να τα παίξετε μέσα. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την αναπαραγωγή των βίντεο ακόμη και κάτω από την οθόνη κλειστή.

Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη
Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη

#4 Youtube Συνδρομή Music Key

Αυτός είναι ένας τύπος υπηρεσίας Youtube που επιτρέπει την αναπαραγωγή του περιεχομένου του Youtube ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη ή όταν το Youtube αναπαράγεται στο παρασκήνιο. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για τη συνδρομή και στη συνέχεια να την ενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις του Youtube και μετά να παίξετε τα βίντεο. Η λειτουργικότητα θα ενεργοποιηθεί και ως εκ τούτου τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν ακόμη και σε off οθόνη.

Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη
Παίξτε βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη οθόνη

Χρήση νέου σωλήνα

Λοιπόν, το NewPire είναι μια εφαρμογή Android ανοιχτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή από το F-Droid που είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα εφαρμογών. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NewPipe για αναπαραγωγή βίντεο YouTube με απενεργοποιημένη την οθόνη στο Android.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφθείτε αυτό Σύνδεσμος και στη συνέχεια κατεβάστε την εφαρμογή F-Droid στη συσκευή σας Android.

Βήμα 2. Τώρα επισκεφτείτε τις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τις Άγνωστες πηγές. Τώρα μεταβείτε στο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει το F-Droid και εγκαταστήστε το κανονικά.

Βήμα 3. Τώρα στο F-droid, αναζητήστε το NewPipe και εγκαταστήστε το στο smartphone Android. Μπορείτε επίσης να πάρετε το NewPipe από εδώ.

Βήμα 4. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή NewPipe Android και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε το τραγούδι που θέλετε.

Χρήση νέου σωλήνα
Χρήση νέου σωλήνα

Βήμα 5. Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ σε 3 κουκκίδες και στη συνέχεια να επιλέξετε το «Μετάβαση στο φόντο». Αυτή η επιλογή θα συνεχίσει να αναπαράγει το βίντεο ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NewPipe για αναπαραγωγή βίντεο YouTube με σβηστή οθόνη στο Android.

Αυτή ήταν λοιπόν η μέθοδος μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το YouTube σας ώστε να μην απενεργοποιείτε την αναπαραγωγή βίντεο στην οθόνη απενεργοποιημένη της συσκευής σας. Αυτή δεν είναι η πολύ δύσκολη μέθοδος που πρέπει να εφαρμοστεί και απλά πρέπει να περάσετε μερικά βήματα και να χρησιμοποιήσετε μόνο τις βασικές τεχνικές σερφ. Μπορεί να σας αρέσει αυτή η λειτουργία στο YouTube σας, καθώς αυτό θα αφαιρέσει επίσης την κατά λάθος διακοπή των βίντεό σας όταν πατηθεί ξαφνικά το κουμπί κλειδώματος. Τα βίντεό σας θα συνεχίσουν να παίζονται εκτός οθόνης και ως εκ τούτου μπορείτε να ακούτε τη μουσική ή τον ήχο των βίντεο του YouTube στην οθόνη απενεργοποιημένη, δεν είναι τόσο ωραίο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here