Πώς να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android (Οδηγός βήμα προς βήμα)

0
86
Πώς να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android

Στο techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης WiFi από το ένα Android στο άλλο. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τον τρόπο κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις όπου θέλαμε απεγνωσμένα να μοιραστούμε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android. Δυστυχώς, το iPhone δεν έχει μια προεπιλεγμένη επιλογή για κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασης WiFi με άλλα λειτουργικά συστήματα.

Επομένως, οι χρήστες πρέπει να βασίζονται σε εφαρμογές iPhone τρίτων για την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης WiFi από μια συσκευή iOS σε μια συσκευή Android. Έτσι, εάν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Βήματα για να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τον τρόπο κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης WiFi από το iOS στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Χρήση Qrafter – QR Code Reader

Το Qrafter είναι βασικά μια εφαρμογή σαρωτή γραμμωτού κώδικα διαθέσιμη για συσκευές iOS όπως iPhone, iPad και iPod touch. Με το Qrafter, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ασφαλή κωδικό QR για την κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασης του δικτύου WiFi σας. Αφού δημιουργήσετε τον κωδικό QR, μπορείτε να τον μοιραστείτε με τον φίλο σας χρησιμοποιώντας ένα Android. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Qrafter στο iOS.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Qrafter στη συσκευή σας iOS. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή στο iPhone σας.

κατεβάστε και εγκαταστήστε το Qrafter στη συσκευή σας iOS

2. Τώρα, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Δημιουργία, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

πατήστε το κουμπί «Δημιουργία».

3. Στην επόμενη οθόνη, πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να πατήσετε στο Δίκτυο Wi-Fi.

4. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το SSID και τον κωδικό πρόσβασης στην επόμενη οθόνη. Απλώς συμπληρώστε τις λεπτομέρειες και πατήστε το κουμπί Προεπισκόπηση περιεχομένου όπως φαίνεται παρακάτω.

Προεπισκόπηση περιεχομένου

Σημαντικό: SSID είναι το όνομα του δικτύου WiFi. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης Wifi του δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > WiFi και σημειώστε το όνομα του δικτύου. Πρέπει να εισαγάγετε αυτό το όνομα στο πεδίο SSID.

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, πατήστε στο κουμπί Δημιουργία για να δημιουργήσετε έναν κοινόχρηστο κωδικό WiFi QR.

πατήστε το κουμπί Δημιουργία

6. Για να μοιραστείτε τον κωδικό QR, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Κοινή χρήση, όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση

7. Θα βρείτε πολλές επιλογές στο μενού κοινής χρήσης – μεταφορτώστε το στο iCloud Drive, Dropbox ή αντιγράψτε το στο πρόχειρο. Έχετε ακόμη και την επιλογή να εκτυπώσετε τον κωδικό QR.

Πώς να σαρώσετε τον κώδικα QR στο Android;

Αφού δημιουργήσετε τον κωδικό QR, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android για να σαρώσετε τον κωδικό. Για να σαρώσετε τον κωδικό QR, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας.

Εάν η εφαρμογή stock camera του Android σας δεν υποστηρίζει σάρωση QR Code, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google Lens για Android. Απλά πρέπει να ανοίξετε το Google Lens εφαρμογή και σαρώστε τον κωδικό QR που δημιουργήσατε.

Είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε τους κωδικούς πρόσβασης WiFi από το iPhone στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here