Πώς να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις κειμένου Facebook στα Έγγραφα Google

0
170

Εύκολα βήματα για να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις κειμένου σας στο Facebook στα Έγγραφα Google!

Πώς να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις κειμένου Facebook στα Έγγραφα Google
Πώς να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις κειμένου Facebook στα Έγγραφα Google

Λοιπόν, αν χρησιμοποιείτε το Facebook για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει στους χρήστες μια δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων. Δεδομένου ότι περάσαμε τις πιο βασικές αναμνήσεις μας στο Facebook, η ύπαρξη μιας δυνατότητας μεταφοράς δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Προηγουμένως, ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης επέτρεπε στους χρήστες να μεταφέρουν μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους στο Google Photos.

Τώρα φαίνεται ότι το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις αναρτήσεις κειμένου και τις σημειώσεις τους στα Έγγραφα Google και στο WordPress. Η νέα δυνατότητα θα αποδειχθεί χρήσιμη για όσους έχουν τόνους αναρτήσεων στο Facebook ή σχεδιάζουν να μεταβούν σε διαφορετική πλατφόρμα.

Επομένως, εάν αναζητάτε επίσης τρόπους για να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις σας στο Facebook σε άλλες πλατφόρμες, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό βήμα προς βήμα που κοινοποιείται σε αυτό το άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις κειμένου σας στα Έγγραφα Google ή στο WordPress.

Βήματα για τη μεταφορά όλων των αναρτήσεων κειμένου Facebook στα Έγγραφα Google

Λάβετε υπόψη ότι το νέο εργαλείο θα μεταφέρει όλες τις αναρτήσεις κειμένου που έχετε μοιραστεί στον λογαριασμό σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων πολυμέσων. Λοιπόν, ας δούμε πώς να μεταφέρετε όλες τις αναρτήσεις κειμένου σας στο Facebook στα έγγραφα Google ή στο WordPress.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 2. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

Βήμα 3. Στο επόμενο μενού, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

Βήμα 4. Τώρα στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στις Πληροφορίες σας στο Facebook.

Βήμα 5. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο κουμπί «Προβολή» πίσω από τη Μεταφορά αντιγράφου των πληροφοριών σας.

Βήμα 6. Κάτω από το Επιλέξτε τι να μεταφέρετε, επιλέξτε Αναρτήσεις.

Βήμα 7. Στην ενότητα Επιλογή προορισμού, επιλέξτε «Έγγραφα Google ή WordPress» και πατήστε το κουμπί Επόμενο.

Βήμα 8. Τώρα θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον Λογαριασμό σας Google στο Facebook.

Βήμα 9. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση μεταφοράς.

Βήμα 10. Τώρα, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Θα χρειαστεί χρόνος ανάλογα με τον αριθμό των αναρτήσεων κειμένου στο Facebook.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αντίγραφα όλου του λογαριασμού σας στο Facebook από το Google Drive ή τα Έγγραφα Google.

Αυτό το άρθρο αφορά τη μεταφορά των αναρτήσεων κειμένου σας στο Facebook στα Έγγραφα Google/WordPress. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here