Πώς να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο

0
109

Εύκολοι τρόποι μεταφοράς επαφών από το ένα Android στο άλλο!

Πώς να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο
Πώς να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο

Ας το παραδεχτούμε, αυτές τις μέρες, όλοι βασιζόμαστε στις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και φακέλων μας. Ακόμη και οι Επαφές Google μπορούν επίσης να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας όλων των επαφών σας.

Ωστόσο, τι γίνεται εάν δεν διαθέτετε Λογαριασμό Google ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Επαφών Google. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές Android τρίτων για τη μεταφορά επαφών από το ένα Android στο άλλο.

3 Μέθοδοι για τη μεταφορά επαφών από μια συσκευή Android σε μια άλλη συσκευή Android

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο, έχετε φτάσει στη σωστή ιστοσελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μερικούς καλύτερους τρόπους μεταφοράς επαφών μεταξύ smartphone. Ας τσεκάρουμε.

1. Χρήση του MCBackup

1. Αρχικά, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση MCBackup – Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών μουτην εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να το εφαρμόσετε.

2. Μόλις κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής, χρησιμοποιήστε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να ξεκινήσετε το κουμπί δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκεί και θα δείτε ότι η εφαρμογή θα ξεκινήσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των επαφών σας μία προς μία.

Μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο χωρίς συγχρονισμό Gmail

3. Τώρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο στην κάρτα μνήμης σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην άλλη συσκευή ή να μοιραστείτε απευθείας αυτό το αρχείο σε άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας Bluetooth κ.λπ.

4. Τώρα, στην άλλη συσκευή, μπορείτε να περιηγηθείτε στο αρχείο και να κάνετε κλικ σε αυτό, και θα δείτε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει και όλες οι επαφές σας θα αποκατασταθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

5. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα πράγματα σε αυτήν την εφαρμογή έτσι ώστε η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών σας να πραγματοποιείται από καιρό σε καιρό.

Μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο χωρίς συγχρονισμό Gmail

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MCBackup για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά επαφών από το ένα Android στο άλλο.

Όπως το MCBackup, πολλές άλλες εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε επαφές με απλά βήματα. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει τις τρεις καλύτερες εφαρμογές για τη μεταφορά επαφών από Android android σε άλλο

2. Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Το Easy Backup είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους τρόπους επαναφοράς και μεταφοράς των επαφών σας μεταξύ smartphone.

Η εφαρμογή Easy Backup σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για ολόκληρες τις λίστες επαφών του τηλεφώνου σας με ένα απλό πάτημα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου αντιγράφου ασφαλείας στο τηλέφωνό σας και αργότερα να το μεταφέρετε στην άλλη συσκευή.

3. Μεταφορά επαφών

Μεταφορά επαφών

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Transfer Contacts εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά εφαρμογών. Με τη μεταφορά επαφών, μπορείτε να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής σάς επιτρέπει να μεταφέρετε 75 επαφές. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδεσιμότητα Bluetooth για την ανταλλαγή επαφών μεταξύ συσκευών.

4. CLONEit

CLONEit

Το CLONEit είναι μια εφαρμογή που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να μεταφέρει 12 τύπους δεδομένων κινητής τηλεφωνίας από το ένα τηλέφωνο στο άλλο. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα επαφές, μηνύματα, αρχεία καταγραφής κλήσεων κ.λπ., σε άλλες συσκευές Android.

Βασίζεται στη συνδεσιμότητα WiFi για την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ συσκευών. Συνολικά, το CLONE είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη μεταφορά επαφών.

5. Χρήση μεταφοράς κινητού τηλεφώνου Gihosoft

Η Gihosoft είναι ένας από τους καλύτερους υπολογιστές επιτραπέζιου υπολογιστή που διατίθενται για υπολογιστές Windows και Mac. Το υπέροχο με τη μεταφορά κινητού τηλεφώνου Gihosoft είναι ότι μπορεί να μεταφέρει επαφές, μουσική και άλλα αρχεία από το ένα Android στο άλλο.

Ακόμη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gihosoft Mobile Phone Transfer για να μεταφέρετε επαφές Android στο iPhone ή αντίστροφα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του Gihosoft Mobile Transfer και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος-πελάτη για υπολογιστές. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό Σύνδεσμος για να λάβετε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας.

Χρήση μεταφοράς κινητού τηλεφώνου Gihosoft

2. Μετά τη λήψη, εγκαταστήστε το εργαλείο στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το και θα δείτε την κύρια διεπαφή του εργαλείου.

3. Στο επόμενο βήμα, συνδέστε και τα δύο smartphone Android στον υπολογιστή μέσω καλωδίων USB. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε την επιλογή «Τηλέφωνο σε τηλέφωνο» στη μεταφορά Gihosoft Mobile.

4. Τώρα το εργαλείο θα εμφανίσει τη συσκευή προέλευσης και προορισμού. Πρέπει να επιλέξετε τους τύπους αρχείων που θέλετε να μεταφέρετε. Για να μεταφέρετε επαφές, επιλέξτε «Επαφές» και μετά κάντε κλικ στο «Έναρξη αντιγραφής»

Χρήση μεταφοράς κινητού τηλεφώνου Gihosoft

5. Τώρα, περιμένετε έως ότου η μεταφορά Gihosoft Mobile ολοκληρώσει τη διαδικασία μεταφοράς. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των επαφών που μεταφέρετε.

Αυτό είναι; Τελείωσες! Τώρα όλες οι επαφές σας θα μεταφερθούν από το ένα Android στο άλλο. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά Gihosoft Mobile για να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να μεταφέρετε επαφές από το ένα Android στο άλλο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here