Πώς να μετατρέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music

0
64

Υπάρχει μια απλή λύση για όσους δεν θέλουν να αναδημιουργήσουν όλες τις λίστες αναπαραγωγής Spotify αλλά θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια άλλη εφαρμογή ροής μουσικής. Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς να μετατρέψετε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music χρησιμοποιώντας διάφορες εφαρμογές τρίτων.

Πώς να μετατρέψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music

Οι καλύτερες εφαρμογές τρίτων για τη μετατροπή λιστών αναπαραγωγής Spotify στο YouTube

Για όσους θέλουν να μοιραστούν τις λίστες αναπαραγωγής Spotify στον λογαριασμό τους στο YouTube για να τις έχουν σε πολλές πηγές, έχετε αρκετές εφαρμογές τρίτων που μπορούν να κάνουν το κόλπο.

#1. Soundiiz

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music είναι το Soundiiz. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα μουσικά σας δεδομένα από τη μια πλατφόρμα στην άλλη μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις υπηρεσίες ροής μουσικής. Να θυμάστε ότι το Soundiiz είναι μια εφαρμογή Ιστού, επομένως πρέπει να μετατρέψετε τα δεδομένα μουσικής σας από το φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας.

Για να μετατρέψετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music με το Soundiiz, πρέπει να κάνετε:

  1. Επισκέψου το “Soundiiz” ιστότοπος στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη τώρα” στο κέντρο της οθόνης.
  3. Επιλέξτε «Σύνδεση με το Spotify».
  4. Μεταβείτε στο κουμπί “Συμφωνώ” για να επιτρέψετε στο Soundiiz να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Spotify.
  5. Βρείτε και επιλέξτε το εικονίδιο “YouTube Music” στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
  6. Κάντε κλικ στο “Σύνδεση” και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube Music.
  7. Επιλέξτε την καρτέλα “Μεταφορά” στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
  8. Επιλέξτε “Spotify” ως πλατφόρμα πηγής σας.
  9. Μεταβείτε στις “Λίστες αναπαραγωγής”.
  10. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να μετατρέψετε και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση και συνέχεια».
  11. Διαμορφώστε τις λίστες αναπαραγωγής σας εάν θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση διαμόρφωσης”.
  12. Κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση».
  13. Επιλέξτε “YouTube Music”.

Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να περιμένετε μερικά λεπτά για να μεταφερθεί η λίστα αναπαραγωγής Spotify στο YouTube Music. Το Soundiiz προσφέρει επίσης μια έκδοση Premium, με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε πολλές λίστες αναπαραγωγής Spotify ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Premium για να μεταφέρετε άλμπουμ, καλλιτέχνες και κομμάτια του Spotify.

Εκτός από το YouTube Music, μπορείτε να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify σε Apple Music, TIDAL, Deezer, Napster, SoundCloud, Yandex Music, iHeartRadio και πολλές άλλες εφαρμογές ροής μουσικής.

#2. Λίστα αναπαραγωγής φίλε

Λίστα αναπαραγωγής φίλε είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή μετατροπής playlist που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή ιστού προσφέρει μόνο μετατροπές playlist μεταξύ Spotify και YouTube Music. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με άλλες υπηρεσίες ροής μουσικής.

Για να μετατρέψετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. μεταβείτε στο Λίστα αναπαραγωγής φίλε ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση στο Spotify».
  3. Επιλέξτε “Συμφωνώ” για να επιτρέψετε στο Playlist Buddy να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας Spotify.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση στο YouTube” στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας.
  5. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify που θέλετε να μεταφέρετε στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
  6. Επιλέξτε το κουμπί “Μετατροπή λίστας αναπαραγωγής” στη δεξιά πλευρά.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Ανάλογα με τον αριθμό των κομματιών που περιέχει, θα χρειαστούν λίγα λεπτά στο Playlist Buddy για να μεταφέρει τη λίστα αναπαραγωγής σας. Να θυμάστε ότι αυτή η εφαρμογή τρίτου μέρους σάς περιορίζει σε έως και 250 τραγούδια συνολικά ανά λίστα αναπαραγωγής, αλλά είναι ΔΩΡΕΑΝ! Αυτό το όριο ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, εάν αρκετά άτομα υποστηρίζουν την εφαρμογή. Στο μεταξύ, ο προγραμματιστής προτείνει να χωρίσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας σε μικρότερους αριθμούς κομματιών.

#3. TunemyMusic

TunemyMusic υποστηρίζει πολλές εφαρμογές ροής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των iTunes, Amazon Music, TIDAL, SoundCloud, Deezer, Apple Music, Spotify και YouTube Music. Μπορείτε να μετατρέψετε έως και 500 κομμάτια δωρεάν. Ωστόσο, προσφέρουν επίσης μια premium επιλογή που προσθέτει απεριόριστες μετατροπές. Για να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify στο YouTube Music χρησιμοποιώντας το TunemyMusic, πρέπει να κάνετε:

  1. Μεταβείτε στο “TunemyMusic” web app στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ας ξεκινήσουμε” στο κέντρο της οθόνης.
  3. Επιλέξτε “Spotify” ως πηγή μουσικής πλατφόρμας.
  4. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο “Spotify” επιλέγοντας το κουμπί “ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ FACEBOOK”, “ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ APPLE” ή “ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ GOOGLE” ή συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Spotify.
  5. Για να επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify, επιλέξτε «Φόρτωση από τον λογαριασμό σας στο Spotify» ή αντιγράψτε/επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο που παρέχεται.
  6. Μεταβείτε στο “Επόμενο: Επιλέξτε Προορισμός” στο νέο παράθυρο.
  7. Επιλέξτε “YouTube Music” από τη λίστα επιλογών.
  8. Επιλέξτε το κουμπί “Έναρξη μετακίνησης της μουσικής μου”.

Εκτός από τη μετατροπή λιστών αναπαραγωγής μουσικής από μια υπηρεσία ροής μουσικής σε άλλη, το TunemyMusic σάς επιτρέπει επίσης να διατηρείτε πάντα συγχρονισμένες δύο λίστες αναπαραγωγής από δύο υπηρεσίες μουσικής. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τη μουσική σας, να ανεβάσετε τραγούδια και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρης της μουσικής βιβλιοθήκης σας σε ένα μόνο αρχείο.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψτε μια λίστα αναπαραγωγής YouTube Music σε Spotify. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Ας ξεκινήσουμε” και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα.

#4. SongShift (μόνο iOS)

Εάν θέλετε να μετατρέψετε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music στο iPhone σας, το SongShift είναι μια εξαιρετική εφαρμογή. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε λίστες αναπαραγωγής μεταξύ δύο πλατφορμών μουσικής. Δυστυχώς, είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές iOS. Αρχικά σχεδιάστηκε για iPad, αλλά λειτουργεί και με iPhone.

Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music χρησιμοποιώντας το SongShift.

  1. Κατεβάστε SongShift από το App Store.
  2. Εκκινήστε την εφαρμογή “SongShift” για iOS.
  3. Πατήστε το κουμπί «Σύνδεση της μουσικής σας».
  4. Βρείτε το Spotify στη σελίδα “Υπηρεσίες μουσικής” και επιλέξτε “Σύνδεση”.
  5. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας “Spotify”.
  6. Πατήστε το εικονίδιο “+”.
  7. Στην ενότητα “Νέες διαμορφώσεις”, επιλέξτε “Πηγή ρύθμισης”.
  8. Επιλέξτε “Spotify” ως υπηρεσία πηγής.
  9. Στην ενότητα “Επιλογή τύπου πολυμέσων”, πατήστε “Λίστα αναπαραγωγής”.
  10. Εντοπίστε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να μεταφέρετε.
  11. Επιλέξτε “Ρύθμιση προορισμού”.
  12. Μεταβείτε στο “YouTube Music”.
  13. Επιλέξτε “Υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής” ή “Νέα λίστα αναπαραγωγής” στην ενότητα “Επιλογή τύπου προορισμού”.
  14. Πατήστε “Τελείωσα”.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά για να μετατραπεί η λίστα αναπαραγωγής Spotify σε YouTube Music και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ροή από εκεί.


Αντί να χρειάζεται να δημιουργήσετε ξανά όλες τις λίστες αναπαραγωγής Spotify, μπορείτε να μεταφέρετε τις υπάρχουσες στο YouTube Music ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ροής μουσικής. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί πολύ χρόνο, αλλά θα μπορείτε να απολαύσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας σε όποια εφαρμογή μουσικής θέλετε. Τα καλά νέα είναι ότι πολλές δωρεάν εφαρμογές τρίτων μπορούν να σας βοηθήσουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here