Πώς να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android λιγότερο από το ελάχιστο όριο

0
147
Πώς να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android λιγότερο από το ελάχιστο όριο
Πώς να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android λιγότερο από το ελάχιστο όριο

Θα μοιραστούμε ένα κόλπο για να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android σας λιγότερο από το ελάχιστο όριο, είχαμε παραθέσει 20 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας στο πολύ όριο.

Για χρήστες Android, είμαστε εδώ με μια μέθοδο μείωσης της φωτεινότητας της οθόνης Android λιγότερο από το ελάχιστο όριο. Στη συσκευή Android όταν χαμηλώνετε τη φωτεινότητα μειώνεται σε κάποιο όριο επειδή το επίπεδο φωτεινότητας είναι περιορισμένο σε κάποιο βαθμό.

Στις ρυθμίσεις stock του android, υπάρχουν ορισμένα όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Αλλά για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, έχουμε μια δροσερή μέθοδο που θα σας επιτρέψει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν.

Πώς να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android λιγότερο από το ελάχιστο όριο

Εδώ έχουμε επιλέξει ορισμένες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας από το ελάχιστο όριο. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις εφαρμογές που συζητήσαμε παρακάτω και κατεβάστε την εφαρμογή που νομίζετε ότι είναι πιο βολική.

Οι καλύτερες εφαρμογές για μείωση της φωτεινότητας της οθόνης Android από το ελάχιστο όριο:

#1 Φίλτρο Bluelight για Android

[appbox googleplay jp.ne.hardyinfinity.bluelightfilter.free]

Αυτή είναι μια δροσερή εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας στο ελάχιστο όριο, μπορείτε να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σύμφωνα με την επιθυμία σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια σε αυτήν την εφαρμογή για καλύτερο αποτέλεσμα στο Android σας. Αυτή η εφαρμογή προσθέτει ένα μπλε φίλτρο που είναι καλύτερο για χρήση Android κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς ασκεί λιγότερη πίεση στα μάτια του χρήστη.

#2 RootDim

[appbox googleplay mobi.pruss.superdim]

Αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα, καθώς μπορεί να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης του Android σας στο μέγιστο. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί καλύτερα από όλες τις άλλες εφαρμογές, καθώς σε αυτήν την εφαρμογή χρειάζεστε ένα rooted android και αυτό δεν είναι δύσκολη δουλειά, απλώς κάνετε root το android σας και χρησιμοποιήστε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή στο android σας.

#3 Φίλτρο οθόνης

[appbox googleplay com.haxor]

Το φίλτρο οθόνης εφαρμόζει μια σκιά που λειτουργεί ως dimmer για να εξασφαλίσει ότι τα μάτια σας δεν πονάνε. Πολύ πιο ισχυρό από την ενσωματωμένη ρύθμιση φωτεινότητας του Android. Ιδανικό για παιχνίδια σε χαμηλό φωτισμό, περιήγηση στο web και ανάγνωση eBook. Εξοικονομεί ακόμη και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για οθόνες AMOLED! Σε αυτήν την εφαρμογή, δημιουργείται ένα φίλτρο στην οθόνη του οποίου τη φωτεινότητα μπορείτε να καθορίσετε ανάλογα με την επιθυμία σας να χρησιμοποιήσετε το Android σας με συμβατικό τρόπο ακόμη και τη νύχτα.

#4 Εφαρμογή Twilight για Android

[appbox googleplay com.urbandroid.lux]

Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή και πολύ δημοφιλής σε πολλούς χρήστες. Καθώς αυτή η εφαρμογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει το Android σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Android σας σε πολύ πιο σκοτεινή οθόνη, ειδικά τη νύχτα.

#5 Νυχτερινή λειτουργία

[appbox googleplay pt.bbarao.nightmode]

Ο κύριος στόχος της Νυχτερινής λειτουργίας είναι να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας χαμηλότερα από ό,τι μπορείτε να επιτύχετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αυτή η εφαρμογή εφαρμόζει ένα φίλτρο επικάλυψης που λειτουργεί ως dimmer για να σκουρύνει την οθόνη και να εξασφαλίσει ότι τα μάτια σας δεν πονάνε.

#6 Lux Lite

[appbox googleplay com.vitocassisi.luxlite]

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτόματα τη θερμοκρασία της οθόνης της οθόνης σας, ώστε να είναι κατάλληλη για νυχτερινή χρήση. Κατά τη δύση του ηλίου, μπορείτε να βάλετε το Lux να θερμαίνει αυτόματα την οθόνη σας και να μεταβεί στο Νυχτερινό προφίλ σας. Εάν είστε αστρονόμος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αστρονόμου για να κόψετε το έντονο λευκό φως. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο με δυνατότητα root, ίσως μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε αυτές τις βελτιώσεις σε χαμηλό επίπεδο με το σύστημα plug-in της Lux.

#7 CF.Lumen

[appbox googleplay eu.chainfire.lumen]

Το CF.lumen προσαρμόζει τα χρώματα στη συσκευή σας Android με βάση τη θέση του ήλιου ή την προσαρμοσμένη σας διαμόρφωση. Είχε μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά σε λειτουργία pro. Στη λειτουργία Pro, η ειδοποίηση προσθέτει βολικά κουμπιά για γρήγορη απενεργοποίηση του τρέχοντος φίλτρου ή μετάβαση σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και μπορείτε να αλλάξετε την ειδοποίηση στη λειτουργία όταν είναι ενεργοποιημένη, η οποία εμφανίζει την ειδοποίηση μόνο όταν είναι ενεργό ένα φίλτρο χρώματος.

#8 Velis Auto Brightness

[appbox googleplay com.velis.auto.brightness]

Η αυτόματη φωτεινότητα της Velis έχει ως στόχο να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία φωτεινότητας χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες της συσκευής σας για να προσδιορίσετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της φωτεινότητας που θα εφαρμοστεί για κάθε δεδομένη συνθήκη φωτός, από την επιλογή των αισθητήρων που χρησιμοποιούνται έως την πλήρη προσαρμογή γράφημα φωτεινότητας.

#9 Νυχτερινή οθόνη

[appbox googleplay com.arrowsapp.nightscreen]

Ο κύριος στόχος της νυχτερινής οθόνης είναι να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας χαμηλότερα από ό,τι μπορείτε να επιτύχετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αυτή η εφαρμογή εφαρμόζει ένα φίλτρο επικάλυψης που λειτουργεί ως dimmer για να σκουρύνει την οθόνη. Βοηθά στην αποφυγή πονοκεφάλου και πόνου στα μάτια σε σκοτεινό περιβάλλον ή τη νύχτα.

#10 Αμυδρά

[appbox googleplay es.richardsolano.filter]

Το Dimly σάς επιτρέπει να μειώσετε εύκολα τη φωτεινότητα της οθόνης σας πέρα ​​από την προεπιλεγμένη χαμηλότερη ρύθμιση του Android. Είναι ιδανικό για ανάγνωση/παιχνίδι αργά το βράδυ ή για γενική χρήση της οθόνης σας σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.

#11 Προκαθορισμένη φωτεινότητα με δυνατότητα διαμόρφωσης

[appbox googleplay com.rombus.evilbones.cobrets]

Το Cobrets (Ρυθμιζόμενες προεπιλογές φωτεινότητας) είναι ένα γραφικό στοιχείο που ελέγχει τη φωτεινότητα της οθόνης. Παρέχει 4 διαμορφώσιμες προεπιλογές φωτεινότητας, ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας του Android. Έχει δύο λειτουργίες, μηχανή κατάστασης όπου ο αριθμός των καταστάσεων μπορεί να διαμορφωθεί. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε καταστάσεις στο γραφικό στοιχείο και στη λειτουργία αναδυόμενων παραθύρων, όπου το γραφικό στοιχείο ανοίγει αναδυόμενα παράθυρα που εμφανίζουν τις ίδιες καταστάσεις φωτεινότητας που εμφανίζονταν στο γραφικό στοιχείο.

#12 IntelliScreen – έλεγχος οθόνης

[appbox googleplay eu.pyrobytestudio.intelliscreen.full]

Το IntelliScreen είναι η εφαρμογή all in one που χειρίζεται το χρονικό όριο λήξης της οθόνης στη συσκευή σας Android! Εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας για οθόνες AMOLED και εξαιρετικό για ανάγνωση eBook. Σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε τη φωτεινότητα της οθόνης για συγκεκριμένη εφαρμογή.

#13 Dimmer οθόνης

[appbox googleplay com.sebmorand.brightcom]

Το Screen Dimmer σάς επιτρέπει να μειώσετε τη φωτεινότητα του τηλεφώνου ή του tablet σας περισσότερο από ό,τι μπορείτε να κάνετε από προεπιλογή, προκειμένου να αποφύγετε πονοκέφαλο και πόνο στα μάτια σε σκοτεινό περιβάλλον ή τη νύχτα. Εάν διαθέτετε οθόνη Amoled, αυτή η εφαρμογή θα εξοικονομήσει ακόμη και την μπαταρία σας, επειδή τα μαύρα pixel στην πραγματικότητα απενεργοποιούνται σε μια οθόνη Amoled.

#14 Night Owl – Dimmer οθόνης

[appbox googleplay com.evezzon.nightowl]

Το Night Owl σάς δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης της συσκευής σας χαμηλότερα από ό,τι μπορείτε να επιτύχετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, προκειμένου να αποφύγετε την καταπόνηση των ματιών ή τον πονοκέφαλο σε σκοτεινό περιβάλλον ή τη νύχτα.

#15 Easy Eyes

[appbox googleplay com.palmerin.easyeyesfree]

Το EasyEyes αλλάζει τη θερμοκρασία χρώματος της συσκευής σας και δημιουργεί ένα φίλτρο οθόνης για να μειώσει την καταπόνηση των ματιών όταν κοιτάτε τη συσκευή σας τη νύχτα. Κοιτάζοντας μια χαμηλότερη και φυσική πηγή φωτός δίνει στο σώμα σας την ευκαιρία να παράγει περισσότερη μελατονίνη, βοηθώντας σας να έχετε καλύτερο ύπνο.

#16 Dimmer οθόνης νυχτερινής λειτουργίας

[appbox googleplay pl.dawidbugajewski.nightmodescreendimmer]

Dimmer οθόνης νυχτερινής λειτουργίας: μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης χαμηλότερα από ό,τι μπορείτε να κάνετε από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας στο android. Αυτή η εφαρμογή μειώνει επίσης τη χρήση ενέργειας του τηλεφώνου σας και εξοικονομεί μπαταρία. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία όταν η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι χαμηλή.

#17 Πιο σκούρο (Φίλτρο οθόνης)

[appbox googleplay com.mlhg.screenfilter]

Το πιο σκούρο μπορεί να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, για να αποτρέψει την καταπόνηση των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο χρωματικό φίλτρο* για να προσαρμόσετε το χρώμα της οθόνης σας, ιδανικό για φιλτράρισμα σκληρού λευκού φόντου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

#18 Dimmer οθόνης Blackout

[appbox googleplay com.promethylhosting.blackout]

Αυτός ο ρυθμιστής φωτεινότητας της οθόνης μειώνει τη φωτεινότητα του τηλεφώνου ή του tablet για χρήση σε κινηματογράφους, κρεβατοκάμαρες, όπου το τηλέφωνό σας είναι πολύ φωτεινό. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης για να αυξήσετε ή να μειώσετε τη φωτεινότητα ενώ η εφαρμογή είναι ανοιχτή. Μόνο όταν η εφαρμογή είναι στην οθόνη.

#19 Dimmer

[appbox googleplay giraffine.dimmer]

Το Dimmer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android. Με την εφαρμογή Dimmer Android, μπορείτε να προστατεύσετε τα μάτια σας σε σκοτεινό περιβάλλον. Η εφαρμογή είναι ελαφριά, απλή και πολύ χρήσιμη. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που μειώνει αυτόματα την οθόνη του Android ως περιβάλλον.

#20 Dimglo

[appbox googleplay com.webreinvent.dimglo]

Η εφαρμογή ρύθμισης φωτεινότητας Dimglo θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τα μάτια σας από την αστραφτερή φωτεινή οθόνη του smartphone. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να μειώσετε το επίπεδο φωτεινότητας και επίσης να έχετε τη δυνατότητα να υποτάξετε την μπλε απόχρωση. Με το Dimglo, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την οθόνη ανάγνωσης της νυχτερινής λειτουργίας σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας Android.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το πώς να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android λιγότερο από το ελάχιστο όριο. Κάντε το Android σας πιο κατάλληλο για χρήση τη νύχτα και μειώστε το αποτέλεσμα που έχει η φωτεινότητα του Android στα μάτια σας χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές. Ελπίζουμε να σας αρέσουν αυτές οι εφαρμογές. Συνεχίστε να μοιράζεστε. Αφήστε ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here