Πώς να μάθετε πόσα τραβήγματα έχετε στο Genshin Impact

0
77

Καθώς το Genshin Impact είναι ένα παιχνίδι “Gatcha”, για να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες και σπάνια αντικείμενα, πρέπει να κάνετε έλξεις. Δυστυχώς, συχνά παιχνίδια όπως αυτό απαιτούν να ξοδέψετε πολλά χρήματα από τον πραγματικό κόσμο (Pay to Play) χωρίς καμία εγγύηση για την απόκτηση των επιθυμητών αντικειμένων. Αν αναρωτιέστε τι έλξεις έχετε στο Genshin Impact, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να προσδιορίσετε τον αριθμό των έλξεων στο Genshin Impact και ποια είναι τα καλύτερα banner Genshin Impact για να τραβήξετε. Επιπλέον, θα συμπεριλάβουμε απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που σχετίζονται με τη μηχανική Gatcha στο Genshin Impact.

Πώς να προσδιορίσετε τον αριθμό των έλξεων στο Genshin Impact

Πριν προχωρήσουμε σε μια εις βάθος εξήγηση του συστήματος Genshin Impact Gatcha, ας ρίξουμε μια ματιά στο πού μπορείτε να μάθετε τον τρέχοντα αριθμό των τραβήσεών σας και να καθορίσουμε πόσα σας απομένουν για να αποκτήσετε ένα αντικείμενο 4 αστέρων ή 5 αστέρων. Για να ελέγξετε τις έλξεις σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Από την κύρια διεπαφή του παιχνιδιού, μεταβείτε στο μενού Banners.
  2. Κάντε κλικ στο Ιστορικό στο κάτω μέρος του μενού.
  3. Προαιρετικά, επιλέξτε έναν συγκεκριμένο τύπο επιθυμίας από το αναπτυσσόμενο μενού. Οι ευχές από τα banner χαρακτήρων με αύξηση της βαθμολογίας, τα banner αντικειμένων με αύξηση της βαθμολογίας και τα τυπικά banner μετρώνται ξεχωριστά.
  4. Μετρήστε πόσα τραβήγματα σας έχουν απομείνει. Τουλάχιστον σε κάθε 10ου τραβήξτε, θα πρέπει να πάρετε ένα αντικείμενο 4 αστέρων. Τουλάχιστον σε κάθε 90ου τράβα, πρέπει να πάρεις ένα αντικείμενο 5 αστέρων.

Πώς να αποκτήσετε τη μοίρα στο Genshin Impact

Για να κάνετε ένα τράβηγμα στο Genshin Impact, χρειάζεστε το Fate. Υπάρχουν δύο τύποι Fates, κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους banner. Μπορείτε να αποκτήσετε το Fate με διάφορους τρόπους. Για να αγοράσετε το Fate από το Paimon’s Bargains, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Από την κύρια διεπαφή, μεταβείτε στο Κατάστημα.
  2. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε Paimon’s Bargains.
  3. Επιλέξτε από ανταλλαγή Starglitter, ανταλλαγή Stardust και Αγορά με Primogems.
  4. Επιλέξτε τον τύπο Fate – Γνωριμία με τη μοίρα για τυπικά banner ή Intertwined Fate για banner συμβάντων.
  5. Αγοράστε το Fate για 160 Primogems, 5 Masterless Starglitter ή 75 Masterless Stardust.

Αν έχετε πάσο μάχης, θα ανταμειφθείτε με ένα Fate σε κάθε 10ου ανεβαίνω επίπεδο. Για να αποκτήσετε ένα πάσο μάχης, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Φτάστε στην κατάταξη Adventure 20 κερδίζοντας Adventure XP.
  2. Η πρόσβαση σε ένα βασικό πάσο μάχης παρέχεται αυτόματα στο Adventure Rank 20.
  3. Για να αναβαθμίσετε το πάσο μάχης, κάντε κλικ στο Unlock Gnostic Hymn στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  4. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα πληρωμής.
  5. Επιλέξτε μια επιλογή πληρωμής και αγοράστε την αναβάθμιση για 9,99 $.

Ποια είναι τα καλύτερα Genshin Impact Banner για να αντλήσετε;

Οι πιθανότητες λήψης συγκεκριμένων χαρακτήρων ή στοιχείων στο Genshin Impact εξαρτώνται από το banner. Για νέους παίκτες, το παιχνίδι προσφέρει ένα banner για την ευχή αρχαρίων σε μειωμένη τιμή.

Αυτό το banner εγγυάται ότι θα αποκτήσετε έναν χαρακτήρα 4 αστέρων, τον Noelle, από τα πρώτα δέκα τραβήγματα και έναν άλλον τυχαίο χαρακτήρα 4 αστέρων από τα δεύτερα δέκα τραβήγματα. Αυτό είναι υπέροχο, οπότε αν είστε νέος στο παιχνίδι, θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό το banner.

Εάν παίζετε το Genshin Impact για λίγο, σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά για banner που αυξάνουν τα ποσοστά. Σε αντίθεση με τα τυπικά banner, αυτά τα banner δεν είναι πάντα διαθέσιμα και είναι χρονικά περιορισμένα. Με τα banner up rate, έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να λάβετε συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Η εικόνα και το όνομα του χαρακτήρα αναφέρονται ξεκάθαρα σε τέτοια πανό. Επιπρόσθετα, με τα banner που αυξάνουν τα ποσοστά, λαμβάνετε εγγύηση ότι θα τραβήξετε έναν χαρακτήρα ή ένα αντικείμενο 4 αστέρων τουλάχιστον μία φορά ανά δέκα επιθυμίες. Μερικά banner με αύξηση ποσοστού έχουν περισσότερες πιθανότητες να λάβουν συγκεκριμένα στοιχεία παρά χαρακτήρες. Συχνά, τέτοια πανό διαθέτουν περισσότερα από ένα αντικείμενα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα τραβήγματα παίρνω για 100 δολάρια;

Ένα τράβηγμα κοστίζει 160 Primogems. Για 99,99 $, μπορείτε να αγοράσετε 6480 Primogems, που ισούται με 40 έλξεις. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο δαπανηρό, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε δύο ή τρία μεγάλα πακέτα Primogem για να αποκτήσετε έναν χαρακτήρα ή ένα αντικείμενο 5 αστέρων.

Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να κερδίσετε Primogems ολοκληρώνοντας αποστολές. Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν ευχές είναι να λάβετε ένα πάσο μάχης – για κάθε δέκα ανόδους επιπέδου, έχετε ένα δωρεάν τράβηγμα.

Πόσα τραβήγματα πρέπει να κάνω για οίκτο στο Genshin Impact;

Το σύστημα οίκτου αναπτύχθηκε για να εγγυηθεί ότι κάθε παίκτης έχει ίσες πιθανότητες να λάβει έναν χαρακτήρα ή ένα αντικείμενο υψηλής βαθμολογίας. Σε κάθε 10ο τράβηγμα, θα πρέπει να λαμβάνετε έναν χαρακτήρα ή ένα αντικείμενο 4 αστέρων. Για να αποκτήσετε ένα όπλο 5 αστέρων, θα πρέπει να κάνετε έως και 80 έλξεις και για να αποκτήσετε έναν χαρακτήρα 5 αστέρων, ίσως χρειαστεί να κάνετε έως και 90 έλξεις.

Τα διαφημιστικά banner εγγυώνται 50% πιθανότητα να αποκτήσετε τον επιλεγμένο χαρακτήρα και 75% να αποκτήσετε το επιλεγμένο όπλο. Οι ευχές από κάθε έναν από τους τρεις τύπους banner μετρώνται ξεχωριστά. Όταν λαμβάνετε ένα στοιχείο ή χαρακτήρα 4 αστέρων ή 5 αστέρων, ο συγκεκριμένος μετρητής banner επαναφέρει. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε τις πλήρεις 90 ευχές για να αποκτήσετε έναν άλλο χαρακτήρα 5 αστέρων – μπορεί να είστε τυχεροί και να τον αποκτήσετε νωρίτερα.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να αποκτήσετε χαρακτήρες υψηλής βαθμολογίας από τυπικά banner;

Οι πιθανότητες απόκτησης χαρακτήρα 4 ή 5 αστέρων από ένα τυπικό banner είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι από τα banner συμβάντων. Φυσικά, το σύστημα οίκτου λειτουργεί για τυπικά banner, αλλά αν δεν βιάζεστε, σας συνιστούμε να περιμένετε ένα νέο banner αύξησης τιμών αντί να χρησιμοποιείτε τυπικά banner.

Μεταφέρεται το Pity Counter στο επόμενο σετ έλξεων;

Ναί. Για παράδειγμα, αν έχετε αγοράσει 80 έλξεις και δεν έχετε χαρακτήρα 5 αστέρων, μπορείτε να αγοράσετε ένα άλλο πακέτο ευχών, όπου πρέπει να πάρετε τον χαρακτήρα από τα πρώτα δέκα τραβήγματα. Μπορείτε να ελέγξετε τον μετρητή από το μενού Ιστορικό Banner.

Σε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Masterless Stardust ή Masterless Starglitter;

Μερικές φορές, αφού τραβήξετε ένα αντικείμενο από μια επιθυμία, μπορεί να λάβετε κάποιο Masterless Stardust ή Masterless Starglitter. Αυτά μπορούν να ανταλλάσσονται αργότερα για περισσότερα στοιχεία ή χαρακτήρες, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ένα δωρεάν αντικείμενο μετά από έναν ορισμένο αριθμό τραβήξεων. Δεν λαμβάνετε Masterless Stardust ή Starglitter όταν τραβάτε έναν νέο χαρακτήρα.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω Masterless Stardust ή Starglitter για νέους χαρακτήρες;

Μπορείτε να αγοράσετε νέα αντικείμενα για Stardust, Starglitter και Primogems στο Paimon’s Bargains. Επισκεφτείτε το Κατάστημα και πλοηγηθείτε στο Paimon’s Bargains και, στη συνέχεια, επιλέξτε μεταξύ ανταλλαγής Starglitter, ανταλλαγής Stardust και Αγορά με Primogems.

Για 24-34 Starglitter, μπορείτε να αποκτήσετε όπλα υψηλής βαθμολογίας και για μόλις δύο Starglitter, μπορείτε να πάρετε αντικείμενα όπως θεραπευτικά νέκταρ και συμπυκνώματα. Πολλά κανονικά όπλα μπορούν να αγοραστούν για πέντε Stardust.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Γνωριμίας και της Διαπλεκόμενης Μοίρας;

Η Γνωριμία με τη Μοίρα είναι απαραίτητη για τις τυπικές και τις επιθυμίες του αρχαρίου. Το One Fate κοστίζει 160 Primogems και σας εκπληρώνει μια επιθυμία. Το Intertwined Fate χρησιμοποιείται για επιθυμίες συμβάντων περιορισμένου χρόνου. Το κόστος του Intertwined Fate είναι το ίδιο με το Aquaint Fate. Εάν είστε έμπειρος παίκτης και αναρωτιέστε σε τι να ξοδέψετε το Stardust σας, σας προτείνουμε να αγοράσετε περισσότερα Intertwined Fates.

Οι πιθανότητες να τραβήξετε χαρακτήρες υψηλής βαθμολογίας είναι υψηλότερες με τα banner συμβάντων. Και οι δύο τύποι Fate μπορούν να ληφθούν από τις ανταμοιβές Adventure Rank και το Paimon’s Bargains. Ένα Fate χορηγείται σε κάθε 10ο επίπεδο επάνω, εάν έχετε πάσο μάχης.

Σας ευχόμαστε καλή τύχη

Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το σύστημα Gatcha στο Genshin Impact. Συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά για νέα banner περιορισμένου χρόνου και να ανταλλάσσετε με σύνεση το Stardust και το Starglitter σας.

Έχετε χρησιμοποιήσει την Ευχή Αρχαρίων; Ποιος είναι ο δεύτερος χαρακτήρας 4 αστέρων που έβγαλες από αυτό, εκτός από τη Noelle; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here