Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android απευθείας στον υπολογιστή σας

0
94
Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android απευθείας στον υπολογιστή σας
Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android απευθείας στον υπολογιστή σας

Θα μοιραστούμε ένα καταπληκτικό άρθρο σχετικά με τη λήψη ειδοποιήσεων Android στον υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε root το τηλέφωνό σας ή να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτων. το μόνο που χρειάζεστε είναι Google Chrome και μια εφαρμογή Android για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας.

Αποσύρατε την ειδοποίηση της συσκευής σας Android επειδή λειτουργείτε στον υπολογιστή σας; Σήμερα θα μοιραστώ μια ευεργετική μέθοδο για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις Android στον υπολογιστή σας. Ναι είναι δυνατόν. Πρέπει να ακολουθήσετε τα διαχειρίσιμα βήματα που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση. Θα μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις του Android στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας ενώ λειτουργείτε στο ίδιο δίκτυο με τον ίδιο λογαριασμό Google σύνδεση και με τις δύο συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκκαθαρίσετε αυτόματα όλες τις ειδοποιήσεις Android

Βήματα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android απευθείας στον υπολογιστή σας

Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά απλή και απλοϊκή και απαιτεί μόλις 3-4 λεπτά για τη ρύθμιση μεταξύ Android και υπολογιστή σας. Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα που αναφέρονται στη συνέχεια για να λαμβάνετε όλες τις Ειδοποιήσεις Android στον υπολογιστή σας.

Βήμα 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας. Αναζητήστε μια ειδοποίηση επιφάνειας εργασίας από την αγορά του Chrome ή κάντε κλικ εδώ.

Στιγμιότυπο οθόνης_1

Βήμα 2. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο Chrome, που βρίσκεται στην κορυφή του καταστήματος Chrome. Η επέκταση θα ξεκινήσει τη λήψη και, στη συνέχεια, θα προστεθεί στο Chrome σας.

Στιγμιότυπο οθόνης_2

Βήμα 3. Τώρα κάντε κλικ στο σύμβολο ειδοποίησης της επιφάνειας εργασίας στην επάνω δεξιά γωνία (ένα μπλε σημάδι μηνύματος συνομιλίας). Τώρα συνδεθείτε με έναν λογαριασμό google και εισαγάγετε το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασής σας στη σελίδα σύνδεσης.

Στιγμιότυπο οθόνης_4

Αυτό είναι! Τώρα η εργασία του υπολογιστή σας έχει ολοκληρωθεί και προσθέσατε επιτυχώς μια επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ρύθμιση Android για λήψη ειδοποιήσεων Android στον υπολογιστή σας

Βήμα 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Ειδοποίηση επιφάνειας εργασίας στη συσκευή σας Android από το Google Play store.Στιγμιότυπο οθόνης_3

Βήμα 2. Ανοίξτε την εφαρμογή και ενεργοποιήστε την ειδοποίηση επιφάνειας εργασίας του Android σας καθοδηγούμενη από την εφαρμογή σας. Τώρα συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό Google που έχετε εισαγάγει στον υπολογιστή σας.

Στιγμιότυπο_2016-02-06-15-45-41

Βήμα 3. Τώρα το κινητό σας θα συνδεθεί πλήρως με τον υπολογιστή σας και μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις εκεί.

Στιγμιότυπο_2016-02-06-15-45-54

2. Χρήση Pushbullet

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κάνετε λήψη την εφαρμογή Pushbullet στη συσκευή σας Android.

Χρήση Pushbullet

Βήμα 2. Τώρα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google για να συνεχίσετε.

Χρήση Pushbullet

Βήμα 3. Τώρα θα δείτε την επιλογή να ενεργοποιήσετε το “Δείτε τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή σας” πατήστε στο “Ενεργοποίηση” και παραχωρήστε όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα

Χρήση Pushbullet

Βήμα 4. Τώρα πρέπει να εγκαταστήσετε το Google Chrome Επέκταση Pushbullet στο Google Chrome σας

Χρήση Pushbullet

Βήμα 5. Πρέπει να εγγραφείτε με τον ίδιο λογαριασμό Google που χρησιμοποιήσατε στη συσκευή σας Android και να εκχωρήσετε όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα.

Χρήση Pushbullet

Βήμα 6. Τώρα θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω στον υπολογιστή σας.

Χρήση Pushbullet

Τώρα, κάθε φορά που λαμβάνετε κλήσεις, SMS ή άλλες ειδοποιήσεις εφαρμογής στο τηλέφωνό σας Android, θα μπορείτε να τις βλέπετε στον υπολογιστή σας.

Χρήση Pushbullet

3. Χρήση Airdroid

Αντικατοπτρίστε τις ειδοποιήσεις τηλεφώνου από οποιεσδήποτε επιτρεπόμενες εφαρμογές στον υπολογιστή σας. Απάντηση σε μηνύματα για κινητά (WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram και Kik) από υπολογιστές-πελάτες. (Μόνο πρόγραμμα-πελάτης για επιτραπέζιους υπολογιστές). Το Airdroid είναι η καλύτερη εφαρμογή για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android στον υπολογιστή σας με Windows.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Airdroid στο smartphone Android και εκκινήστε την εφαρμογή.

Βήμα 2. Τώρα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό Airdroid στον υπολογιστή σας με Windows. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε.

Χρήση Airdroid

Βήμα 3. Πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας AirDroid από την εφαρμογή Android.

Χρήση Airdroid

Βήμα 4. Τώρα συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό από την έκδοση των Windows του AirDroid.

Χρήση Airdroid

Βήμα 5. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω. Εδώ μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις, τις ειδοποιήσεις κλήσεων, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις συστήματος σε υπολογιστές με Windows.

Χρήση Airdroid

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDroid για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android απευθείας σε έναν υπολογιστή με Windows.

Με αυτήν τη διαδικασία, θα λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις του Android στο πρόγραμμα περιήγησής σας, είτε αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα ή οποιαδήποτε ειδοποίηση εφαρμογής. Τώρα μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς να έχετε το άγχος να χάσετε οποιαδήποτε σημαντική ειδοποίηση του Android σας, καθώς θα λαμβάνετε όλα αυτά στην οθόνη του προγράμματος περιήγησής σας. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την υπέροχη ανάρτηση. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιοδήποτε βήμα που συζητήθηκε στην παραπάνω μέθοδο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here