Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σεισμού απευθείας στο Android σας

0
85
Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σεισμού απευθείας στο Android σας

Θα παρουσιάσουμε ορισμένες εφαρμογές Android που σας ενημερώνουν για όλες τις ειδοποιήσεις σεισμών στο smartphone Android σας. Ανατρέξτε στο πλήρες άρθρο για να ανακαλύψετε τις λειτουργίες κάθε εφαρμογής που αναφέρεται.

Επομένως, είναι ωφέλιμο να λαμβάνετε προειδοποιήσεις για τέτοιου είδους καταστροφές, και αυτό συμβαίνει επίσης με τη βελτίωση της τεχνολογίας. Πολλές τεράστιες εταιρείες ειδοποίησης μπορούν να σας πουν για επερχόμενες καταστροφές διερευνώντας τα δελτία καιρού.

Βήματα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σεισμού απευθείας στο Android Smartphone σας

Σήμερα υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store που μπορούν να σας προειδοποιήσουν για σεισμό. Απλώς ελέγξτε τις παρακάτω εφαρμογές για να ειδοποιηθείτε.

Παρακάτω έχω επιλέξει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ειδοποίησης σεισμού για να σας δώσω το καλύτερο αποτέλεσμα της αναζήτησής σας.

1. Συναγερμός για σεισμό!

Συναγερμός για σεισμό

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για ειδοποίηση σεισμού. Αυτή η εφαρμογή είναι ρηχού μεγέθους, επομένως δεν θα πάρει πολύ χώρο στη μνήμη στο Android smartphone σας και επίσης, υπάρχει πρόσθετο banner σε αυτήν την εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή εμφανίζει όλους τους τελευταίους σεισμούς στα αριστερά της ενότητας. Οι ισχυροί σεισμοί επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα σε αυτήν την εφαρμογή και όλοι οι μικροί σεισμοί επισημαίνονται με πράσινο χρώμα.

  • Κατεβάστε την εφαρμογή Alert για να ενημερωθείτε περισσότερο!
  • Προβολή δορυφορικού χάρτη
  • Κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Αναφέρετε εάν το νιώσατε στο USGS
  • Επιλέξτε τι θέλετε να φορτώσετε

2. Παρακολούθηση ειδοποιήσεων σεισμών

Παρακολούθηση ειδοποιήσεων σεισμών

Το Tracker ειδοποιήσεων σεισμών σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πότε συμβαίνει ένας σεισμός σε όλο τον κόσμο. Με τη διεπαφή Holo, μπορείτε να έχετε ειδοποιήσεις για τους πιο πρόσφατους σεισμούς όταν συμβαίνουν με βάση τη χρονική συχνότητα που έχετε επιλέξει. Και είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία και μια από τις καλύτερες εφαρμογές ειδοποίησης για σεισμό Android.

  • Οι τελευταίοι σεισμοί από όλο τον κόσμο
  • Ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων
  • Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν συμβεί ένας σεισμός, με βάση τη συχνότητα και το μέγεθος που επιλέξατε
  • Επιλέξτε το ελάχιστο μέγεθος

3. Δίκτυο Σεισμών

Δίκτυο Σεισμών

Αυτή η εφαρμογή βασίζεται σε ένα ερευνητικό έργο με στόχο την ανάπτυξη ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης σε ένα smartphone. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για σεισμούς, καθώς και μη αυτόματες αναφορές από όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε εάν ζείτε σε μια περιοχή που δέχεται συχνούς σεισμούς.

  • Τα smartphone (ή τα tablet) μπορούν να ανιχνεύσουν σεισμούς
  • Όταν εντοπιστεί σεισμός, οι χρήστες με εγκατεστημένη την εφαρμογή ειδοποιούνται αμέσως.
  • Τα κύματα του σεισμού ταξιδεύουν με δεδομένη ταχύτητα (από 5 έως 10 km/s), είναι δυνατό να ειδοποιηθεί ο πληθυσμός που δεν έχει φτάσει ακόμη από τα καταστροφικά κύματα του σεισμού.

4. Οι ειδοποιήσεις μου για σεισμό

Οι ειδοποιήσεις μου για σεισμό

Το My Earthquake είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να γνωρίζετε όλες τις ισχυρές πληροφορίες για τους σεισμούς. Αυτή η εφαρμογή ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αυτό είναι επίσης δωρεάν. Αυτή η εφαρμογή συνοδεύεται από μια ειδοποίηση Push που σας επιτρέπει να γνωρίζετε όλα τα νέα για τους σεισμούς στον ίδιο τον πίνακα ειδοποιήσεών σας.

  • Ζωντανές πληροφορίες για τους σεισμούς από όλο τον κόσμο.
  • Δωρεάν ειδοποιήσεις push προσαρμοσμένες για εσάς, χωρίς περιορισμούς.
  • Ισχυρή λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε σεισμούς που χρονολογούνται από το 1970!
  • Όμορφη και απλή σχεδίαση, δείτε τους σεισμούς σε χάρτη και σε λίστα.

Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε όλη την έγκαιρη ειδοποίηση σεισμού στο Android smartphone σας και επίσης μπορείτε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα εναντίον της για να προστατεύσετε τον πλούτο και την υγεία. Λοιπόν, κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή σήμερα.

Όπως γνωρίζουμε, η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο και να παραμείνετε ασφαλείς με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ελπίζω να σας αρέσει η ανάρτηση. Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here