Πώς να κρύψετε τις ιστορίες Instagram από κάποιον στο iPhone

0
70
Πώς να κρύψετε τις ιστορίες Instagram από κάποιον στο iPhone

Μερικές φορές, υπάρχουν άτομα με τα οποία δεν θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας στο Instagram, όπως ένας πρώην, ένας αδιάκριτος συνάδελφος ή ακόμα και ένας συγγενής. Όλοι έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις όπου νιώσαμε την ανάγκη να κρατήσουμε την προσωπική μας ζωή περιορισμένη σε λίγα μόνο άτομα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μερικές εύκολες μεθόδους για να αποκρύψετε τις ιστορίες Instagram σε ένα iPhone.

Πώς να κρύψετε την ιστορία του Instagram στο iPhone

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο iPhone σας.
  2. Πατήστε την εικόνα προφίλ → Επιλέξτε το μενού χάμπουργκερ επάνω δεξιά.

    Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram, μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ και πατήστε το μενού χάμπουργκερ

  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο → Επιλέξτε Απόκρυψη ιστορίας και ζωντανή μετάδοση.

    Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο και επιλέξτε Απόκρυψη ιστορίας και ζωντανής μετάδοσης

  4. Πατήστε Απόκρυψη ιστορίας και ζωντανά από → Επιλέξτε τους χρήστες από τους οποίους θέλετε να αποκρύψετε τις ιστορίες σας → Πατήστε Τέλος.

    Πατήστε Hide Story and live from, εντοπίστε τον χρήστη και επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα του και πατήστε Τέλος

Σημείωση: Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, επιστρέψτε στην ίδια καρτέλα και αποεπιλέξτε τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας.

Πώς να κρύψετε την ιστορία του Instagram από κάποιον μετά τη δημοσίευση

Υπάρχει μια εναλλακτική μέθοδος για να αποκρύψετε τους χρήστες από την προβολή των ιστοριών σας. Μπορείτε να μεταβείτε στην ιστορία σας και να κάνετε τα εξής:

  1. Πατήστε Η ιστορία σας → Επιλέξτε περισσότερα κάτω δεξιά → Μετάβαση στις ρυθμίσεις ιστορίας.

    Πατήστε την ιστορία σας, επιλέξτε Περισσότερα κάτω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις ιστορίας

  2. Επιλέξτε Απόκρυψη ιστορίας από → Επιλέξτε τους χρήστες από τους οποίους θέλετε να αποκρύψετε τις ιστορίες σας → Πατήστε Τέλος.

    Επιλέξτε Απόκρυψη ιστορίας και ζωντανά από, επιλέξτε τους χρήστες από τους οποίους θέλετε να αποκρύψετε τις ιστορίες σας και πατήστε Τέλος (1)

Αυτό θα κρύψει στη συνέχεια όλες τις ιστορίες σας από τους επιλεγμένους χρήστες.

Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις, επιστρέψτε στο Απόκρυψη ιστοριών → Αποεπιλέξτε τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας.

    Απόκρυψη ιστορίας Instagram χρησιμοποιώντας στενή λίστα φίλων

    Ενώ το Instagram δεν σας επιτρέπει άμεσα να περιορίσετε όλους στη λίστα των ακολούθων σας, υπάρχει μια λύση με τη μορφή της λειτουργίας Κλείστε τους φίλους.

    Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα άτομα με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα. Για να δημιουργήσετε μια λίστα Instagram με τους στενούς σας φίλους, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram → Πατήστε το εικονίδιο προφίλ για να μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ → Επιλέξτε το μενού χάμπουργκερ.

      Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram, μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ και πατήστε το μενού χάμπουργκερ

    2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο → Αναζητήστε την επιλογή Κλείσιμο φίλων → Επιλέξτε τους χρήστες που θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα Κλείσιμο φίλων.
    3. Επιλέξτε τους επιθυμητούς χρήστες → Πατήστε Τέλος για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

      Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο, αναζητήστε την επιλογή Κλείσιμο φίλων και επιλέξτε την, επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο όνομα χρήστη, πατήστε Τέλος για επιβεβαίωση

    Οφέλη από την απόκρυψη του Instagram Story

    • Εάν έχετε επιφυλάξεις σχετικά με την κοινή χρήση της ιστορίας σας στο Instagram δημόσια, η απόκρυψή της μπορεί να μετριάσει αυτές τις ανησυχίες.
    • Όταν η ιστορία σας προορίζεται μόνο για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που θα τη βρουν ενδιαφέρουσα, η απόκρυψή της διασφαλίζει ότι μόνο αυτοί μπορούν να τη δουν.
    • Εάν η ιστορία σας περιέχει αποκλειστικές ή εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικές με μια συγκεκριμένη ομάδα, η απόκρυψή της βοηθά στη διατήρηση της αποκλειστικότητάς της.
    • Αποκρύπτοντας την ιστορία σας στο Instagram, μπορείτε να αποτρέψετε ανεπιθύμητα άτομα από το να την δουν, διασφαλίζοντας ότι μόνο αυτοί που επιλέγετε μπορούν να έχουν πρόσβαση.

    Συχνές ερωτήσεις

    Θα ειδοποιηθεί το άτομο από το οποίο κρύβω τα Instagram Stories μου;

    Όχι, το άτομο από το οποίο θα επιλέξετε να αποκρύψετε τις ιστορίες σας στο Instagram δεν θα ειδοποιηθεί.

    Μπορεί το άτομο από το οποίο κρύβω τις ιστορίες μου στο Instagram να βλέπει ακόμα τις αναρτήσεις και το προφίλ μου;

    Όχι. Ωστόσο, το άτομο θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στο προφίλ σας και να μπορεί να δει τις αναρτήσεις σας στη ροή του.

    Το άτομο από το οποίο κρύβω ιστορίες θα αφαιρεθεί από τους ακόλουθούς μου;

    Όχι, η απόκρυψη των Ιστοριών σας στο Instagram από κάποιον δεν θα τα αφαιρέσει από τους ακόλουθούς σας. Θα εξακολουθούν να μπορούν να ακολουθούν τον λογαριασμό σας και να βλέπουν τις τακτικές αναρτήσεις σας.

    Ελέγξτε ποιος διαβάζει την ιστορία σας!

    Σε ευθυγράμμιση με το όραμα απορρήτου της Apple, η απόκρυψη των Ιστοριών Instagram διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Επιπλέον, τα παραπάνω βήματα πρέπει να σας βοήθησαν να αποκρύψετε την ιστορία σας στο Instagram από ανεπιθύμητα άτομα.

    Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το άρθρο μας σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram ως επαγγελματίας για να μάθετε περισσότερες εκπληκτικές συμβουλές ή μπορείτε να ελέγξετε τις συστάσεις μου παρακάτω.

    Διαβάστε περισσότερα:

    • Πώς να προσθέσετε μουσική στις ιστορίες Instagram στο iPhone
    • Πώς να ελέγξετε ποιος είδε το προφίλ σας στο Instagram;
    • Πώς να διορθώσετε εάν οι ειδοποιήσεις Instagram δεν λειτουργούν στο iPhone
    • Πώς να δείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

    Προφίλ συγγραφέα

    Μπασκάρ

    Ο Bhaskar είναι μέλος της οικογένειας iGB και του αρέσει να πειραματίζεται με λέξεις και ρυθμούς. Έχει επίσης ταλέντο στην ανάπτυξη ιστού και εφαρμογών. Αν δεν γράφει, μπορεί να τον βρείτε στα έγχορδα ή να ασχολείται με τον αθλητισμό. Και μέχρι το βράδυ, τα αποσπάσματα του θα εμφανίζονται στις ροές σας στο Instagram.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here