Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Google Photos

0
59

Το Google Photos είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών στον κόσμο. Τα τηλέφωνα Android συνήθως διαθέτουν τις Φωτογραφίες Google προεγκατεστημένες στην αρχική οθόνη και οι χρήστες το χρησιμοποιούν συχνά αντί για την εγγενή εφαρμογή γκαλερί Android.

Ωστόσο, μπορεί να θέλετε μερικές φωτογραφίες να αποθηκευτούν στην πραγματική σας συσκευή. Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το Google Photos είναι απολύτως δυνατή και μάλλον απλή. Δείτε πώς να το κάνετε.

Λήψη φωτογραφιών σε συσκευές Android/iOS

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Google Photos στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android/iOS. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Google Photos είναι εγκατεστημένη στη συσκευή. Εάν όχι, μεταβείτε στο Google Play/App Store και κατεβάστε το. Μόλις γίνει λήψη και εγκατάσταση, πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής για να τη χρησιμοποιήσετε. Εάν σας ζητηθεί να συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήριά σας Google για να το κάνετε.

Μόλις μεταβείτε στο Google Photos, βρείτε τη φωτογραφία/βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε και επιλέξτε το. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Αποθήκευση στη συσκευή ή Λήψη από το μενού. Αυτό θα αποθηκεύσει τη φωτογραφία/βίντεο στο τηλέφωνο ή το tablet Android/iOS.

πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες από το google photos

Λήψη φωτογραφιών στην επιφάνεια εργασίας

Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο στον υπολογιστή είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Ίσως θέλετε να επεξεργαστείτε τα βίντεο, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και ούτω καθεξής. Η προσέγγιση εδώ είναι κάπως διαφορετική από τις εκδόσεις για κινητά/tablet της εφαρμογής Google Photos. Στην πραγματικότητα, δεν θα χρησιμοποιήσετε καν την εφαρμογή αλλά μόνο τον ιστότοπο.

Μεταβείτε στη διεύθυνση photos.google.com και επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε. Ανοίξτε το και, στη συνέχεια, πλοηγηθείτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Λήψη. Αυτό θα αποθηκεύσει τις φωτογραφίες που έχετε επιλέξει στον υπολογιστή σας.

Λήψη πολλών φωτογραφιών από το Google Photos

Φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερες από μία φωτογραφίες από το Google Photos. Για να το κάνετε αυτό, απλώς επιλέξτε πολλές φωτογραφίες, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε, μεταβείτε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες, κάντε κλικ/πατήστε το και επιλέξτε Λήψη. Αυτό θα κατεβάσει αυτόματα όλες τις επιλεγμένες φωτογραφίες στη συσκευή σας.

Ένας άλλος τρόπος για να επιλέξετε και να κατεβάσετε πολλές φωτογραφίες είναι να τις επιλέξετε κατά ημερομηνία. Πάνω από κάθε σειρά φωτογραφιών που τραβήξατε μια ημέρα, έχετε μια ημερομηνία λήψης. Θα πρέπει να υπάρχει ένα σημάδι επιλογής που μπορείτε να επιλέξετε κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Επιλέγοντας αυτό το σημάδι ελέγχου θα ελεγχθούν αυτόματα όλες οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Λήψη για να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες στη συσκευή σας.

Τέλος, υπάρχει ένας τρόπος να κατεβάσετε ολόκληρο το περιεχόμενο του Google Photos. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα διαγράψει το περιεχόμενο από τις Φωτογραφίες Google. απλά πρόκειται να το κατεβάσει στη συσκευή σας.

κατεβάστε φωτογραφίες από φωτογραφίες google

Πρώτα, μεταβείτε στο αυτή η σελίδα. Θα δείτε μια λίστα με όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την Google. Προς την κορυφή της λίστας, στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε Κατάργηση επιλογής όλων. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την καταχώρηση στο Google Photos. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την επιλογή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης για να βρείτε την καταχώριση. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο στα δεξιά της καταχώρισης. Ακολουθεί η επιλογή Επόμενο, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας.

Τώρα, εάν θέλετε να εξαγάγετε τις φωτογραφίες μόνο αυτή τη στιγμή, αφήστε την επιλογή Εξαγωγή μία φορά επιλεγμένη. Εναλλακτικά, εάν θέλετε η εξαγωγή να πραγματοποιείται κάθε δύο μήνες για ένα χρόνο, επιλέξτε αυτήν την επιλογή.

Τώρα, επιλέξτε τον τύπο αρχείου και άλλες ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Δημιουργία εξαγωγής. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εξαγωγή μπορεί να διαρκέσει για ώρες, ακόμη και ημέρες, ανάλογα με το περιεχόμενο για το οποίο μιλάμε. Μόλις ολοκληρωθεί, θα ειδοποιηθείτε και θα μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των αρχείων.

Λήψη από το Google Photos

Υπάρχουν πολλοί τρόποι λήψης αρχείων από το Google Photos. Είτε το κάνετε από smartphone, tablet ή υπολογιστή, σίγουρα μπορεί να γίνει. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη και εξαγωγή πολλαπλών φωτογραφιών ταυτόχρονα.

Με ποια μέθοδο ακολουθήσατε; Χρησιμοποιήσατε τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας; Αντιμετώπισες κάποια ταλαιπωρία; Πείτε μας τα πάντα για αυτό στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here